Doğal Saç Bakım Kürleri Deniz ve Gnein ypratt Salara ne yapmal?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

elifimmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
15
0
86
Ankara
malum yaz aylarinda cok fazla gunese maruz kaliyoruz. tatile gidince denizin tuzu, havuzun kloru, kum. gunes cok olumsuz etkiliyo saclari. bende tatilden dondum. boyali saclarim. cok kotu gorunuyolar. evde yapabilecegim bi maske varmi bildiginiz.. ne iyi gelir saclara? yagli saclarim var birde ona ragmen cok kuru gorunuyorlar.. tavsiyelerinizi bekliyorum..:sm_confused::uhm:

valla zeytinyagli cesitli urunler var. zeytinyagi cok iyi geliyo saca.. maske yapabilirsin zeytin yagli. ama evde bisiyle yapmayla ugrasma derim. sampuan ve sac kremini degistir.. zeytin yagli sampuanlar var. benim sacima en cok onlar iyi geldi. ama bilemiyorum tabii. komilinin sampuanini aldim ben.. cok iyi geldi. cok duyuyodum. sende deneyebilirsin.kaydirigubbakcemile5

bencedee evde ugrasıp iki iş yapmana ne gerek var...komilinin zeytinyaglı sampuanı cok işe yarıo bu konuda...yazları deniz,güneş,kum derken bi çaresini bulamuodum ama bu sene komili kullandım....tavsiye ederim denemeniyerimseniben

aslinda is isten gectikten sonra saclari toparlamak zor oluyo. tatile gittiginde yipranmalarini onlemek icin birseyler yapsaydin keske. ama soyle bi tarif verebilirim.. guclendirmek icin 2 yumurta sarisi ve 1 cay bardagi rom u karistiriyosun.sampuandan once islak saca uygulayip 15 dk bekletiosun. kisa zamanda toparlar diye umuyorum saclarini. daha sonra zeytinyagli bir maske hazirlanabilir guclulugunu korumak adina.

ne kadarda bi yapmak lazim bu maskeyi? bide sonrasi icin zeytinyagli maske demissin. bilgin varsa paylasirmisin. gerci komilinin sampuanini aldim ama yardimci olur en azindan.

aslinda ayda bir yapmak gerek yazmayi unutmusun. ama sen 1-2 kere haftada bir yapip sonra ayda bir yapabilirsin devaminda.50 ml zeytinyagi ve 25 damla biberiyeoz yagini karistirip bi maske hazirlayabilirsin.. ama benim saclarim kuru yagli saclara nasil olur bilmiyorum.diplerine surmeden sacin tamamina surup sicak havluyla sariyorum. 1 saat bekletip yikiyorum soguga yakin ilik suyla. 2 haftada bir yapiyorum ben.

valla ben artik ugrasmiyorum maskelerle. komilinin zeytinyagli urunlerini kullaniyorum. sampuan ve bakim kremi olarak. gayet memnunum.

yagli saclarim, kalinda deil ince de degil aslinda. tatilde cok fazla yipranmadi. dolgunluk kazandi. onceden cesitli serumlar kullanirdim. simdi hyicbisey kullanmiyorum sadece sampuan ve bakim kremi. yagli saclar icin olanini kullaniyorum ben.yesilcay ozu var ayni zamanda %100 zeytinyagli.

zeytinyagi ve biberiyeozlu maskeyi evde yaptim. saclarim yumusacik oldu. ilk izlenimler super. daha parlak sanki saclarim. mat cansiz goruntusu kayboldu. tesekkurler tarif icin. devamini beklerim. :sm_cool::lepi:

super tarif. ben eskiden cok yapardim boyle maskeler. artik pek ugrasmiyorum cok sıkısmadıkca.

ben tatile gitmeden boya yaptirmiyorum. kestirmiyorum da. dondukten sonra boyatip kestiriyorum. gnelde uclari catal catal oluyor. uclari birbirine dolasiyor. kestirince sorun yok.

klor cok yipratiyor benim saclarimi. klordan uzak duruyorum o yuzden.. havuz sevmem zaten. deniz varken havuza ne gerek var?

hayret rom un nasil bir faydasi var saca acaba. ilk kez duydum.

hayret rom un nasil bir faydasi var saca acaba. ilk kez duydum.

bende burda okudum. sonra merak edip arastirdim. romdaki alkol dezenfektan etkisiyle saci rahatlatiyormus. hatta ben arastirma yaparken farkli bi tarif buldum cansiz saclar icin.. paylasiyim. tamamen alintidir.
Cansız saçlara krem

Malzemeler: Yumurta sarısı + rom + adaçayı yağı

Hazırlanışı: Derin bir kapta yumurta sarısını bir kaşık romu ve 4 damla adaçayı yağını iyice karıştırın. Bu karışımı şampuanla yıkanan ve durulanan temiz saçlara uygulayın. Yaklaşık on dakika bekledikten sonra da ılık suyla durulayın. Yumurta sarısının saçlar üzerinde yarattığı yumuşatıcı etki onların çok daha kolay taranır hale gelmesini sağlıyor.Romun içerdiği alkol dezenfektan özelliğiyle saç derisini rahatlatıyor. Adaçayı yağının ise arındırıcı etkisi var. Kısaca hazırladığınız bu kremle saçlarınız daha yumuşak ve ipeksi oluyor ve tararken de zarar görmüyor. Bu karışımın haftada bir kez veya iki kez kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…