- Konu Sahibi elifimmmmmm
-
valla ben artik ugrasmiyorum maskelerle. komilinin zeytinyagli urunlerini kullaniyorum. sampuan ve bakim kremi olarak. gayet memnunum.
aslinda ayda bir yapmak gerek yazmayi unutmusun. ama sen 1-2 kere haftada bir yapip sonra ayda bir yapabilirsin devaminda.50 ml zeytinyagi ve 25 damla biberiyeoz yagini karistirip bi maske hazirlayabilirsin.. ama benim saclarim kuru yagli saclara nasil olur bilmiyorum.diplerine surmeden sacin tamamina surup sicak havluyla sariyorum. 1 saat bekletip yikiyorum soguga yakin ilik suyla. 2 haftada bir yapiyorum ben.
aslinda ayda bir yapmak gerek yazmayi unutmusun. ama sen 1-2 kere haftada bir yapip sonra ayda bir yapabilirsin devaminda.50 ml zeytinyagi ve 25 damla biberiyeoz yagini karistirip bi maske hazirlayabilirsin.. ama benim saclarim kuru yagli saclara nasil olur bilmiyorum.diplerine surmeden sacin tamamina surup sicak havluyla sariyorum. 1 saat bekletip yikiyorum soguga yakin ilik suyla. 2 haftada bir yapiyorum ben.
klor cok yipratiyor benim saclarimi. klordan uzak duruyorum o yuzden.. havuz sevmem zaten. deniz varken havuza ne gerek var?
bonesiz havuza girme bencekaydirigubbakcemile3klor cok yipratiyor benim saclarimi. klordan uzak duruyorum o yuzden.. havuz sevmem zaten. deniz varken havuza ne gerek var?
aslinda is isten gectikten sonra saclari toparlamak zor oluyo. tatile gittiginde yipranmalarini onlemek icin birseyler yapsaydin keske. ama soyle bi tarif verebilirim.. guclendirmek icin 2 yumurta sarisi ve 1 cay bardagi rom u karistiriyosun.sampuandan once islak saca uygulayip 15 dk bekletiosun. kisa zamanda toparlar diye umuyorum saclarini. daha sonra zeytinyagli bir maske hazirlanabilir guclulugunu korumak adina.
hayret rom un nasil bir faydasi var saca acaba. ilk kez duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?