'Deniz Seki'yi piyasadan silin!'

Çok kanıt var canım,yoksa neden sadece ona hapis cezası çıksın ki?

Çok kanıt var mı yok mu bilmiyorum.Bazı ünlülerin de geçen sene birbirlerine temin ettikleri ses kayıtları vardı.Ama hiçbir şey olmadı nedense.Adalet adaletse herkese eşit davranılması lazım.

aynı fikirdeyim. bu kadına savaş açıldı. ve ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum. onun satış yaptığınıda düşünmuyorum. ihtiyacı yok ki zengin zaten.satış değil içtiyse sorun sezen aksu girmeli önce. yada çoğu sanatçı hapiste olmalı.
biri uğraşıyor bu kadınla. üzülüyorum onun adına.
canım deniz sekinin durumu farklı ;satış yapma amaçlı değil ama insanlara temin ediyor ve bu da satış yapmakla eşdeğer.yani para almasan da temin edersen aynı suçu işliyor sayılıyorsun.Ve bu kadın hapis yattığı halde akıllanmayıp temin edince yine, hakkında bu karar çıkıyor olay bu aslında.diğer sanatçılar galiba sadece içtikleri için bu kadar muameleye maruz kalmadılar.

canım deniz sekinin durumu farklı ;satış yapma amaçlı değil ama insanlara temin ediyor ve bu da satış yapmakla eşdeğer.yani para almasan da temin edersen aynı suçu işliyor sayılıyorsun.Ve bu kadın hapis yattığı halde akıllanmayıp temin edince yine, hakkında bu karar çıkıyor olay bu aslında.diğer sanatçılar galiba sadece içtikleri için bu kadar muameleye maruz kalmadılar.
satış değil işte. bir arkadaşı istediyse vermiş olabilir. ama satış çok farklı. ben yinede bu kadına birilerinin taktığını düşünüyorum.

Çok kanıt var mı yok mu bilmiyorum.Bazı ünlülerin de geçen sene birbirlerine temin ettikleri ses kayıtları vardı.Ama hiçbir şey olmadı nedense.Adalet adaletse herkese eşit davranılması lazım.
evet. hatta şu medcezirdeki oyuncular içinde çıktı bu. ama hiçbiri tutuklanmadı.

satış değil işte. bir arkadaşı istediyse vermiş olabilir. ama satış çok farklı. ben yinede bu kadına birilerinin taktığını düşünüyorum.
tabi ki canım satış yapmıyor para almıyor, avukat açıkladı sen içersen bu kadar olay olmazdı ama ben sana gelip bana da versene dediğim an bana da verdiğinde satış yapmakla aynı suçu işliyorsun diye.Ben sizin kadar acımıyorum bu kadına bir insan hapis yatıp hala neyin suç teşkil ettiğini bilmeyecek kadar saf olabilir mi?Para almadım diyor ağlıyor,zaten para almana gerek yok teklif bile etsen başkasına cezan artıyor hapis yolu açılıyor.bunu tecrübe etti niye aynı hataya ısrarla devam.

tabi ki canım satış yapmıyor para almıyor avukat açıkladı sen içersen bu kadar olay olmazdı ama ben sana gelip bana da versene dediğim an bana da verdiğinde satış yapmakla aynı suçu işliyorsun diye.Ben sizin kadar acımıyorum bu kadına bir insan hapis yatıphala neyin suç teşkil ettiğini bilmeyecek kadar saf olabilir mi?Para almadım diyor ağlıyor,zaten para almana gerek yok teklif bile etsen başkasına cezan artıyor hapis yolu açılıyor.bunu tecrübe etti niye aynı hataya ısrarla devam.
onu yapan bir yığın sanatçı varken,bak dinlemede birbirlerine temin eden çok sanatçı dururken denize bunun dayatılması garip.teklif ettiğinin kanıtı varmı bilmiyorum ama bir arkadaşı istedi diye verdiyse ona, bunu yapan çok sanatçı varken ve onlar dışardayken denizin hapise girmesi çifte standart.

onu yapan bir yığın sanatçı varken,bak dinlemede birbirlerine temin eden çok sanatçı dururken denize bunun dayatılması garip.teklif ettiğinin kanıtı varmı bilmiyorum ama bir arkadaşı istedi diye verdiyse ona bunu yapan çok sanatçı var. onlar dışardayken denizin hapise girmesi çifte standart.
kanıtı var canım çok fazla sayıda telefon görüşmesi çıkmış.Hani bizim bildiğimizden daha fazla durum.Keşke böyle olmasaydı tabi ama kendi de etti.Diğer sanatçıların ilk vukaatları diye galiba bu kadar ağır ceza almadılar.Deniz'in durumu daha farklı.

onu yapan bir yığın sanatçı varken,bak dinlemede birbirlerine temin eden çok sanatçı dururken denize bunun dayatılması garip.teklif ettiğinin kanıtı varmı bilmiyorum ama bir arkadaşı istedi diye verdiyse ona, bunu yapan çok sanatçı varken ve onlar dışardayken denizin hapise girmesi çifte standart.

adliyeden gülerek çıkan bir sürü ünlü gördük.arkadaşlarına temin eden.hiçbir işlem yapılmadı.

adliyeden gülerek çıkan bir sürü ünlü gördük.arkadaşlarına temin eden.hiçbir işlem yapılmadı.
herşey ortada aslında. geçmişte hapise girdi ödedi cezasını,o orada bitti artık. ben geçmişinde bunu yaşadı diye 2ci olayda direkt hah akıllanmadı haketti diyemem. olaya bakarım.

herşey ortada aslında. geçmişte hapise girdi ödedi cezasını,o orada bitti artık. ben geçmişinde bunu yaşadı diye 2ci olayda direkt hah akıllanmadı haketti diyemem. olaya baksarım.

madem deniz seki ye bu muamele yapılıyor ben diğer ünlülere de aynı şekilde inceleme yapılmasını istiyorum.

Canım onları şöyle düşün onlar birbirlerine veriyorlardı,ama deniz seki'ninki daha büyük bir şey,yurtdışından getirip satıcılara satıyor..

Bunu deniz sekinin yaptığını dusunmuyorum. Hüsnü aŞenlendiricinin tuzağına dustu bence.
Canım onları şöyle düşün onlar birbirlerine veriyorlardı,ama deniz seki'ninki daha büyük bir şey,yurtdışından getirip satıcılara satıyor..

Açığa çıkmayan bir şeylerin olduğunu düşünüyorum.Yurtdışıyla bağlantıları olduğunu bilmiyordum.Ama eski sevgilisi sütten çıkma ak kaşık da değil.

şu kadına gerçekten çok üzülüyorum. hüsnü neden ceza almadı? bi yerlerde bir yanlışlık olmalı :(

Açığa çıkmayan bir şeylerin olduğunu düşünüyorum.Yurtdışıyla bağlantıları olduğunu bilmiyordum.Ama eski sevgilisi sütten çıkma ak kaşık da değil.
Gerçi tuzağa düşürdü de demem yanlış oldu. Sonuçta 5 yaşında çocuk değil. O telefon görüşmeleri yapıp uyuşturucu dağıtımı yaparken neyin ne olduğundan haberdardı sonuçta.
Tuzağa düşürdü derken de Hüsnü Şenlendirici kendini olaydan sıyırıp her şeyi Deniz Seki'nin üstüne attı. İkisi de suçlu da Hüsnü bi tık daha öndedir.

Gerçi tuzağa düşürdü de demem yanlış oldu. Sonuçta 5 yaşında çocuk değil. O telefon görüşmeleri yapıp uyuşturucu dağıtımı yaparken neyin ne olduğundan haberdardı sonuçta.
Tuzağa düşürdü derken de Hüsnü Şenlendirici kendini olaydan sıyırıp her şeyi Deniz Seki'nin üstüne attı. İkisi de suçlu da Hüsnü bi tık daha öndedir.

evet çocuk değil ama nasıl gözünü kör etmişse artık ciddi derecede aşıktı çünkü ona.bu suç tek taraflı değil evet.olan sadece bir kişiye mal edildi.

deniz seki o herife cok asikti...sahi nerelerde deniz seki yaa?? tutuklama kararindan sonra ortalardan kayboldu diye duymustum...

kendileri ne zikkim icerse icsinler ama satici olana bende karsiyim..bundan yuzlerce cocugumuz zehirleniyor...

Allah kimseyi bu durumlara dusurmesin...bizlere belki konusmasi kolay ama yasamayan bilmiyordur...Rabbim hic kimseyi ne de evlatlarimizi boyle birseyler sinamasin.

Back