Eski haber bu....
Ben de birkaç gün önce gördüm,ondan eski dedimhadi ya, bugun değil ama bi kaç gün önce gördüm baktım haber hala duruyor paylaşayım dedim
evet kendiside zamanında bayhanı kınamıştı
eee ne demişler gülme komşuna gelir başına
aynen ya etme bulma dünyası... hapse girmiş çıkmış birinden sanatçı olamaz demişti :)) al işte sözünü tutup albüm yapmasın bir daha :)))
aynen sorgulamak sanamı kaldıydı,cezasını çekmiş çıkmış
zaten yaptığından çok pişmandı ve mahcup hali vardı,kazaera oldu demişti
diğer cezasıda artık ALLAH'la onun arasında
dediğin gibi hapse girdi sanatçı olmasın bence :)
Bu ülkede ünlü-ünsüz ayrımı olmasını hiç istemiyorum ünlü diye birçok insan ceza almıyor. Deniz Seki'nin yerinde başka vatandaş olsa zaten cezaevindeydi çıkarılması söz konusu olmazdı zaten. Çeksin cezasını kimseye temin etmesin bir daha. Çataya Ulusoy filan da yakalandı başkalarına satmaktan ama çıktı işte.
Bu ülkede ünlü-ünsüz ayrımı olmasını hiç istemiyorum ünlü diye birçok insan ceza almıyor. Deniz Seki'nin yerinde başka vatandaş olsa zaten cezaevindeydi çıkarılması söz konusu olmazdı zaten. Çeksin cezasını kimseye temin etmesin bir daha. Çataya Ulusoy filan da yakalandı başkalarına satmaktan ama çıktı işte.
Bu kadın ilk çıktığı zaman yıllar önce sanırım ben lise 2 de falandım. Baya bir sıskaydı o zaman ve ilk röportajında sektörde olan çarpık hayatlar gibi yaşamayacağını hatta çok makyaj yapanları palyaçoya benzettiğini söylemişti. Ahmet şarkısından dolayı baya bir iyi hatırlıyorum Deniz Sekiyi.
Ve şimdi yaptıkları, yaşantısı..
Bu kadın baydı..
çağatay da mı temin ediyomuş başkalarına
ben kullanıcı olduğu için çıktı sandım
onlar çıkıyo çünkü
Tabii canım hani bir kız daha vardı ya Gizem Karaca onunla ikisi işte kullanıyorlarmış ama Çağatay temin ediciymiş. Çağatay'ın da evinde buluşup içiyorlarmış çoğu hem içici hem de çevrelerinde de temin edici zaten ama çıkıyorlar işte para para sen hangi ünlünün uyuşturucudan temin edici de olsa yattığını gördün. Deniz Seki'de yırtar bu işten yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?