Benim anlamadığım deniz seki kızgınlığı ceza evine girme sebebi mi, yoksa evli bir adamı ayartması mı?
Kokain kullanması ise bunu artık bir çok insan yapıyor, sanat camiasını falan geçtim alelade insanlar kullanıyor bunu.. Onaylıyor muyum asla, hayatta belkide tahammül edemeyeceğim tek şeydir ama bu kadın kullanıyosa da kimseyi ilgilendirmez, bize zarar verecek neler yapıp ortalarda palaşar gibi dolaşan insanların olduğu ülkeyiz biz, bu ülkede tek uyuşturucu kullanan o değil, okul önlerinde barlarda uyuşturucuyu o satmıyor, yada satılmasına aracı olmuyor, yine sanat camiasından birilerine aracılık etmiş, tekrar söylüyorum kesinlikle masum gördüğümden değil, ben bu kadını oldum olası hiç sevmedim ama böyle vurun kahpeye olayına da gelemiyorum.
Bence bu kadın ne ettiyse kendine etti. Kendisi dışında kimseye zarar verdiğini düşünmüyorum. Özel hayatıyla dibe vurdu, uyuşturucu kullanmasıyla, evliliği belki de bitmek üzere olan bir adamın peşinde sürünüp yerlere düştü, adamın evliliğine de sihirli değnek değdi sanki tam sinir bozucu..
Ve halk kahramanı değil ama kadınların onun hayatındaki yanlışları görüp örnek almasını dilediğim kişidir kendisi.
deniz sekinin tek suçu uyuşturucu kullanmak değildi arkadaşlar. işin içinde satıcılık olduğu için bu kadar çok (!) kaldı içerde.
içti kendine etti, bize ne, biz sanatına bakarız tarzı yorum yapıosunuz da, bu kadının çoluğumuzu çocuğumuzu zehirleyenlerden biri olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. tekrarlıyorum, kendisi uyuşturucu tacirliği de yaptı!
ben sevmiyorum böyle karanlık işlere bulaştığı içinde eski önemi yitirmeyecek herkes baş tacı yapacak aynı tuba özayda olduğu gibi parasına para katacak oda yakında bir roman çıkarır
Deniz Seki kötü yakalandı!
Deniz Seki yıllar önce onun için ağır konuşmuştu. Şimdi roller değişti. Bayhan'ın da diyecekleri var...
Bundan 6 yıl önce Bayhan'a suç işlediği için 'popstar olamaz' diyen Seki'nin hapse düşmesi herkesi düşündürdü.
Yıllar önce cinayet suçundan cezasını çeken Bayhan "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor.
Bayhan Gürhan 2003 yılındaki Popstar Yarışması'nda ünlenmişti. Farklı ses tonu ve tarzıyla izleyicileri etkilemişti. Ancak yarışmanın sonlarına doğru Bayhan'ın yıllar önce bir cinayetten hapis yattığı ortaya çıkmıştı.
SEKİ BAYHAN'I PROTESTO İÇİN JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLMİŞTİ
Bunu öğrenen jüri üyelerinden Deniz Seki aşırı tepki göstermişti. Bayhan'ın gençlere kötü örnek olduğunu savunan Seki ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti.
Bayhan'ın programdan ayrılmasını isteyen Seki'nin bu isteği kabul edilmeyince canlı yayında jüri üyeliğinden çekilmişti. Bayhan ise Seki'ye rağmen Popstar'ın üçüncüsü olmuştu.
Bayhan sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor.
Deniz Seki'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından 2004 yılında Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Ödülleri töreninde karşılaştıklarını anlatan Popstar üçüncüsü sözlerini şöyle sürdürüyor: "O gece iki kameramanı arkasına takıp yanıma gelmek istedi. Ancak samimiyetine inanmadım. Gerçekten barışmak isteseydi kameralarla değil tek başına gelirdi. Bu samimiyetsizlikten ötürü yüzümü bile çevirmedim."
Biz gençler Bayhan'ı değil de Deniz Seki'yi mi örnek alacağız zemuszemus
Daha önce de yazdığım gibi, -di'li geçmiş zamanla konuşmak için olay anında orada bulunmak gerekir. Biz bu mesafeden ancak -miş'li geçmiş zamanla konuşabiliriz, o miş'lerden de her zaman şüphe etmeliyiz. Bir arkadaşın da dediği gibi, okul önüne tezgah açıp, ya da beyoğlunda bar bar gezip satmışlığı var mı acaba? Biz nasıl avon arayan bir arkadaşımızla yetkili satıcının adını adresini paylaşıyorsak, onun yaptığı da belki o kadarıdır sadece ??
siz güneşin uzayda olduğunu uzaya giderek mi öğrendiniz? anlamak ve öğrenmek denen eylemler tek duyu organıyla yapılmıyor. yapbozun parçalarnı birleştirince ortaya çıkan sonuçtur bu. bu kadın bu işi yapmasaydı içeri girmezdi. sokaktaki herhangi birisi için bunu demem, ancak sanat camiası ve arkası sağlam olan bu insanlar mapusa düşüyosa hakikaten kendisini kurtaramayacağı bir şey yapmıştır. bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?