• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Seki halk kahramanı mı?...

Benim anlamadığım deniz seki kızgınlığı ceza evine girme sebebi mi, yoksa evli bir adamı ayartması mı?
Kokain kullanması ise bunu artık bir çok insan yapıyor, sanat camiasını falan geçtim alelade insanlar kullanıyor bunu.. Onaylıyor muyum asla, hayatta belkide tahammül edemeyeceğim tek şeydir ama bu kadın kullanıyosa da kimseyi ilgilendirmez, bize zarar verecek neler yapıp ortalarda palaşar gibi dolaşan insanların olduğu ülkeyiz biz, bu ülkede tek uyuşturucu kullanan o değil, okul önlerinde barlarda uyuşturucuyu o satmıyor, yada satılmasına aracı olmuyor, yine sanat camiasından birilerine aracılık etmiş, tekrar söylüyorum kesinlikle masum gördüğümden değil, ben bu kadını oldum olası hiç sevmedim ama böyle vurun kahpeye olayına da gelemiyorum.
Bence bu kadın ne ettiyse kendine etti. Kendisi dışında kimseye zarar verdiğini düşünmüyorum. Özel hayatıyla dibe vurdu, uyuşturucu kullanmasıyla, evliliği belki de bitmek üzere olan bir adamın peşinde sürünüp yerlere düştü, adamın evliliğine de sihirli değnek değdi sanki tam sinir bozucu..
Ve halk kahramanı değil ama kadınların onun hayatındaki yanlışları görüp örnek almasını dilediğim kişidir kendisi.

Benim anlamadığım deniz seki kızgınlığı ceza evine girme sebebi mi, yoksa evli bir adamı ayartması mı?
Kokain kullanması ise bunu artık bir çok insan yapıyor, sanat camiasını falan geçtim alelade insanlar kullanıyor bunu.. Onaylıyor muyum asla, hayatta belkide tahammül edemeyeceğim tek şeydir ama bu kadın kullanıyosa da kimseyi ilgilendirmez, bize zarar verecek neler yapıp ortalarda palaşar gibi dolaşan insanların olduğu ülkeyiz biz, bu ülkede tek uyuşturucu kullanan o değil, okul önlerinde barlarda uyuşturucuyu o satmıyor, yada satılmasına aracı olmuyor, yine sanat camiasından birilerine aracılık etmiş, tekrar söylüyorum kesinlikle masum gördüğümden değil, ben bu kadını oldum olası hiç sevmedim ama böyle vurun kahpeye olayına da gelemiyorum.
Bence bu kadın ne ettiyse kendine etti. Kendisi dışında kimseye zarar verdiğini düşünmüyorum. Özel hayatıyla dibe vurdu, uyuşturucu kullanmasıyla, evliliği belki de bitmek üzere olan bir adamın peşinde sürünüp yerlere düştü, adamın evliliğine de sihirli değnek değdi sanki tam sinir bozucu..
Ve halk kahramanı değil ama kadınların onun hayatındaki yanlışları görüp örnek almasını dilediğim kişidir kendisi.

harikasın canıma.s.

benim tek sinir olduğum nokta bu kadar rezil bir yaşam ve bu kadar değer görmesi.
değil satıcıların ,içicilerin bile yıllarca ceza evinde yattığı bi suçtan deniz hanfendinin satıcı olduğu ispatlandığı halde neden salındı:oklava:
yargılanma devam ediyor ama yinede salınmamalıydı.

hayatım turkiyede ne normal gittiki bu gitsin ...
kadını trafikte yeşil ışıkta durması gerekirken durmayıp carpıp olduren kişi 3 ayda cıkıyor !!! ( mukafat gibi )

ilkokul mezunları ve sabıkalılar mecliste soz sahibi olabiliyor !!! ( fakat ilk ogretim mezunları yada orta ogretim mezunları bi takım sebepten okuyamadıkları için devlet dairesinde işe bile alınmıyor )

meclis uyeleri 500 tl lik ayakkabı yada elbise giyer !!! ( ama garibana asgari ucret 500 tl verirler ailesini gecndirsin, cocuklarını okutsun birde 400 tl kira versin diye )

gariban cocuk baklava calar açlıktan yıllarca hapis verirler !!! ( ama zenginin cocugu kızın kafasını govdesinden ayırır cop konteynırına atar fakat cocuk mahkemesinde yargılanır ! aylarca bulamazlar oda cabası )

daha saysak bu liste uzar gider ....

neye gercekten ne için nasıl deger verildiki burdaki konudada o uygulansın ?

Evet yargılama konusunda çok haklısınız.
Masum suçlardan insanlar yıllarca yatıyor, borçtan, kendini aklayamamaktan, bir olaya
şahit olmuş olmaktan.. Ama koca koca suçlar işlemiş insanlar elini kolunu sallaya sallaya geziniyor.
Ülkedemizdeki adalet sitemi de bozuldu ya.
Bunu söylemekten utanıyorum ben..
Hep askerimize ve adalete güvenirdik.
Bir takım olgular otaya atılıp askeriye kirlendi, hukuk sistemimiz de çökmüş durumda,
haklıyı haksızı ayırt eden bir sistem yok artık. Yani bundan sonra kime güvenip sırtımızı neye yaslıcaz, neler bekliyor bizi bilinmez.

ben deniz seki nin yasam tarzni zaten tasvip etmiyordum.
evli adamla birlikte olup bir yuvayi yikmaya calisti ve tv programlari sanki bir marifetmis gibi bunlari anlatti yok gül göndermis yok birlesmis yok ayrilmis adam evli cocuklar var utanc duyacagi yerde gururlaniyor,
ayrica eger bu olayda suclu bulunmasaydi tutuklanmazdi Elis inde dedigi gibi acliktan bir ekmek calan bundan fazla hapis yatar ama deniz seki birsürü insani zehirledi yaptigi saticilikla.
utanmadan yakinda kanal kanal gezip anilarini anlatir artik cok yazik...

Son düzenleme:
deniz sekinin tek suçu uyuşturucu kullanmak değildi arkadaşlar. işin içinde satıcılık olduğu için bu kadar çok (!) kaldı içerde.

içti kendine etti, bize ne, biz sanatına bakarız tarzı yorum yapıosunuz da, bu kadının çoluğumuzu çocuğumuzu zehirleyenlerden biri olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. tekrarlıyorum, kendisi uyuşturucu tacirliği de yaptı!

deniz sekinin tek suçu uyuşturucu kullanmak değildi arkadaşlar. işin içinde satıcılık olduğu için bu kadar çok (!) kaldı içerde.

içti kendine etti, bize ne, biz sanatına bakarız tarzı yorum yapıosunuz da, bu kadının çoluğumuzu çocuğumuzu zehirleyenlerden biri olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. tekrarlıyorum, kendisi uyuşturucu tacirliği de yaptı!

Daha önce de yazdığım gibi, -di'li geçmiş zamanla konuşmak için olay anında orada bulunmak gerekir. Biz bu mesafeden ancak -miş'li geçmiş zamanla konuşabiliriz, o miş'lerden de her zaman şüphe etmeliyiz. Bir arkadaşın da dediği gibi, okul önüne tezgah açıp, ya da beyoğlunda bar bar gezip satmışlığı var mı acaba? Biz nasıl avon arayan bir arkadaşımızla yetkili satıcının adını adresini paylaşıyorsak, onun yaptığı da belki o kadarıdır sadece ??

vakti zamanin da bu ulkede firindan ekmek calan, cok aciktiklari icin baklava calan iki kucucuk cocugu bilmem ne kadar yil hapse attilar. Ama is, is ve sanat dalindakilere gelince nedense boyle oluyor bir kez daha anlasildiki bu ulkede ya arkan saglam olacak ya da meshur olacaksin..

Kendisi zamanında popstar Bayhanı suçlamıştı uyuştucu kullandığı için ve bence ah yerde kalmaz Hüsnü Şenlendiriciyle elele bütün Türkiyenin gözünün içine bakarak Amerikaya tatile gitmeye benzemez bu işler. O zavallı kadın iki çocuğu için boşanmamışken, aşkını herkesin gözü önünde dolu dizgin yaşadı. Belkide o kadıncağızın ahıdır bu yaşadıkları. Şimdi içerde en az 2 yıl yatacak ve belkide o zavalllı kadıncağız yuvasını bir şekilde kurtaracak, Deniz Seki ettiğini buluyor.

deniz sekinin şarkılarını severim..sanatçı yönünü severim..bir hata yaptı ve bedelini ödedi..bazıları için 200 küsür gün içerde "orada" yatmak dile kolay gelebilir tabi..umarım hatasından ders alarak yoluna devam eder..kahraman ilan edildiği falan yok..cezaevinden cıkarken basının oraya toplanması onu "halk kahramanı"ilan ettikleri anlamına gelmiyor.yaptıgı işler olsun özel hayatı olsun gündemde olan bir sanatçı ve tabiki basın cezaevinden cıkısına gelecektir.

birşey daha eklemek istiyorum..uyusturucu kullanan bir cok sanatçı var..hatta herkesin ayılıp bayıldıgı sanatcı budur dediği insanlar bile kullanıyor..onların yakalanmaması onları masum mu kılıyor?

Deniz Seki kötü yakalandı!

Deniz Seki yıllar önce onun için ağır konuşmuştu. Şimdi roller değişti. Bayhan'ın da diyecekleri var...

Bundan 6 yıl önce Bayhan'a suç işlediği için 'popstar olamaz' diyen Seki'nin hapse düşmesi herkesi düşündürdü.

Yıllar önce cinayet suçundan cezasını çeken Bayhan "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor.

Bayhan Gürhan 2003 yılındaki Popstar Yarışması'nda ünlenmişti. Farklı ses tonu ve tarzıyla izleyicileri etkilemişti. Ancak yarışmanın sonlarına doğru Bayhan'ın yıllar önce bir cinayetten hapis yattığı ortaya çıkmıştı.

SEKı BAYHAN'I PROTESTO ıÇıN JÜRı ÜYELıĞıNDEN ÇEKıLMıŞTı

Bunu öğrenen jüri üyelerinden Deniz Seki aşırı tepki göstermişti. Bayhan'ın gençlere kötü örnek olduğunu savunan Seki ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti.

Bayhan'ın programdan ayrılmasını isteyen Seki'nin bu isteği kabul edilmeyince canlı yayında jüri üyeliğinden çekilmişti. Bayhan ise Seki'ye rağmen Popstar'ın üçüncüsü olmuştu.

Bayhan sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor.
Deniz Seki'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından 2004 yılında Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Ödülleri töreninde karşılaştıklarını anlatan Popstar üçüncüsü sözlerini şöyle sürdürüyor: "O gece iki kameramanı arkasına takıp yanıma gelmek istedi. Ancak samimiyetine inanmadım. Gerçekten barışmak isteseydi kameralarla değil tek başına gelirdi. Bu samimiyetsizlikten ötürü yüzümü bile çevirmedim."

Biz gençler Bayhan'ı değil de Deniz Seki'yi mi örnek alacağız zemuszemus

ben sevmiyorum böyle karanlık işlere bulaştığı içinde eski önemi yitirmeyecek herkes baş tacı yapacak aynı tuba özayda olduğu gibi parasına para katacak oda yakında bir roman çıkarır

bende sevmiyorum bi yarışmada:olmaz:
:olmaz: bayhanı eliştirmişti kendi onda kalır bi tarafımı varrrrrrrr:olmaz:
kafamçokkarıştıişte hak hukukkkkafamçokkarıştı

Deniz Seki kötü yakalandı!

Deniz Seki yıllar önce onun için ağır konuşmuştu. Şimdi roller değişti. Bayhan'ın da diyecekleri var...

Bundan 6 yıl önce Bayhan'a suç işlediği için 'popstar olamaz' diyen Seki'nin hapse düşmesi herkesi düşündürdü.

Yıllar önce cinayet suçundan cezasını çeken Bayhan "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor.

Bayhan Gürhan 2003 yılındaki Popstar Yarışması'nda ünlenmişti. Farklı ses tonu ve tarzıyla izleyicileri etkilemişti. Ancak yarışmanın sonlarına doğru Bayhan'ın yıllar önce bir cinayetten hapis yattığı ortaya çıkmıştı.

SEKİ BAYHAN'I PROTESTO İÇİN JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLMİŞTİ

Bunu öğrenen jüri üyelerinden Deniz Seki aşırı tepki göstermişti. Bayhan'ın gençlere kötü örnek olduğunu savunan Seki ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti.

Bayhan'ın programdan ayrılmasını isteyen Seki'nin bu isteği kabul edilmeyince canlı yayında jüri üyeliğinden çekilmişti. Bayhan ise Seki'ye rağmen Popstar'ın üçüncüsü olmuştu.

Bayhan sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor.
Deniz Seki'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından 2004 yılında Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Ödülleri töreninde karşılaştıklarını anlatan Popstar üçüncüsü sözlerini şöyle sürdürüyor: "O gece iki kameramanı arkasına takıp yanıma gelmek istedi. Ancak samimiyetine inanmadım. Gerçekten barışmak isteseydi kameralarla değil tek başına gelirdi. Bu samimiyetsizlikten ötürü yüzümü bile çevirmedim."

Biz gençler Bayhan'ı değil de Deniz Seki'yi mi örnek alacağız zemuszemus

bence ikisinide örnek almayalim
illakide birilerini örnek almak zorundamiyiz arkadaslar sahsen ben bu zamana kadar hic bir sanatciyi örnek almadim örnek alacaksan anamizi babamizi atalarimizi örnek alalim:1closedeyes:

ayrica deniz sekiden hic haz etmiyorum:umursamaz:

Kedicim bu bayhanla ilgili olan olay apayrı yaa.
Bayhanın içeri girme sebebi cinayet, sapla samanı karıştırmamak lazım, bu konudaki benzetmelere katılmıyorum ben. Erdoğan da girdi cezaevine, bir çok ünlü yazar da, her kesimden insan. Onu beğenmedi sonra kendisi girdi olayı değil ki bu, bayhan adam öldürmüş, çok farklı bir konu.
Uyuşturucu kullanımına gelince evet ben de isim vermek istemiyorum ama şarkılarıyla büyüdüğümüz, herkesin çok sevdiği 2 sanatçımız deli gibi kullandığı gibi herkesi de alıştırıyor, çevresindeki herkesi uyuşturucuya alıştırdıklarını biliyoruz, bu da suç, herkes biliyor ama kimse birşey yapmıyor. Bana deniz seki başka sebeplerden dolayı günah keçisi oldu gibi geliyor.. :hulya:

İşte etme bulma dünyası derler ya.

Bayhan'ın ahını aldığı gibi, evli biriyle bile bile birliktelik de insanı nerelere getiriyor
Evet halk kahramanı meselesi bizim ülkemizde kaçınılmaz.:umursamaz:
Medya bunları baş tacı ediyor.
Önceki örneklere bakarsak fiyatı artacaktır, kanal kanal gezecektir, kitap yazacaktır vs.
El üstünde tutulacaktır ve güzel bir evlilik yapacaktır.:hulya:

Deniz Seki halk kahramanı mı?...

Bizim Halk Kahramanımız Recep İvedik değil miydi naniknanik

Recep İvedik ,Halk kahramanıdır

Deniz Seki de halk kahramanıdır ..

O zaman Recep ivedik ,Deniz Seki dir delikafadulden

insallah hatasından ders almıştır,hiç sevmiyorum bu kadını :dilcikar:

malesef türkiyede bu tür şeyler pirim kazandırıyor....herkes ne yapıyor ne yaşıyorsa cezasını çekmeli bu sanatçı veya normal halk diye ayırt edilmemeli...
suçu büyük olsa da çıkdıktan sonra sütten çıkma ak kaşık durumu görmemeli kimse...
yaptıkları suçlar değerine değer katıp milyarlar kazanmamalı...

Daha önce de yazdığım gibi, -di'li geçmiş zamanla konuşmak için olay anında orada bulunmak gerekir. Biz bu mesafeden ancak -miş'li geçmiş zamanla konuşabiliriz, o miş'lerden de her zaman şüphe etmeliyiz. Bir arkadaşın da dediği gibi, okul önüne tezgah açıp, ya da beyoğlunda bar bar gezip satmışlığı var mı acaba? Biz nasıl avon arayan bir arkadaşımızla yetkili satıcının adını adresini paylaşıyorsak, onun yaptığı da belki o kadarıdır sadece ??

siz güneşin uzayda olduğunu uzaya giderek mi öğrendiniz? anlamak ve öğrenmek denen eylemler tek duyu organıyla yapılmıyor. yapbozun parçalarnı birleştirince ortaya çıkan sonuçtur bu. bu kadın bu işi yapmasaydı içeri girmezdi. sokaktaki herhangi birisi için bunu demem, ancak sanat camiası ve arkası sağlam olan bu insanlar mapusa düşüyosa hakikaten kendisini kurtaramayacağı bir şey yapmıştır. bu kadar basit.

siz güneşin uzayda olduğunu uzaya giderek mi öğrendiniz? anlamak ve öğrenmek denen eylemler tek duyu organıyla yapılmıyor. yapbozun parçalarnı birleştirince ortaya çıkan sonuçtur bu. bu kadın bu işi yapmasaydı içeri girmezdi. sokaktaki herhangi birisi için bunu demem, ancak sanat camiası ve arkası sağlam olan bu insanlar mapusa düşüyosa hakikaten kendisini kurtaramayacağı bir şey yapmıştır. bu kadar basit.

Yok be canım, keşke dediğin gibi herkes yaptığı suçun cezasını çekse.. Sanat camiasından biri bu duruma düştüyse kendini kurtaramıyacağı suç işlediği için değildir ki kurtardı bile, birilerinin kuyruğuna basmıştır mutlaka.

Back