Mayo bez sıvıyı, yani çişi tutmaz zaten. denizde çişli su garantisi var :)
Siz neden kendi deneyiminizi yok sayiyorsunuz. Aşikar olarak belli ki gerekligerek varsa hemen sabahtan almam gerektigi icin konuyu buraya aciyorum. daha hizli cevaplar geliyor. yonetimden ozur dilerim kurallara uymadigim icin.
ben aslinda gerekli olduğunu dusunuyordum. hangi marka iyidir diye arastirirken herkes denize kullanmayacagim havuza sokarken kullanacagim yazmis. acaba gercekten gereksiz mi. havuz olmayacak hittigimiz yerde.
daha onceden buyuk oglumu denize goturdugumuzde sisme havuza koymuştuk. denizden korkuyordu. icini de deniz suyuyla doldurmustuk. genelde gozetlememe ragmen bir ara nasilsa duruyor diye yanindan uzaklasip denize girmistim. geldiğimde ki manzara feciydi. kaka yapmış. su kahverengi olmus falan. ustelik uzaktayken suya baya girip cikmisti kafasiyla. belki de kakali haliyle de girdi.
ben işte o tarz bir kaza olmasin diye mayo bez alayim diye dusundum ama. gereksizse bosa yuk etmeyeyim kendime. deneyimlerden faydalanmak istedim. umarim cevap gelene kadar konum burda durabilir:/
Ya şöyle söyleyeyim, o kadar su çekip şişiyordu ki, çocuğu kucağımıza alıp sudan çıkarınca, bez ağırlıktan aşağı kaymaya başlıyordu. =)) Bu yaz da küçük kızıma alacağım mayo bez, bu sefer başka marka deneyeyim diyorum. Belki bunların standardı budur, göreceğiz.Benim kullandigim 7 yil onceydi, agirlassa da sismiyordu, cocugu rahatsiz etmiyordu, yoksa su cekiyordu aynen :) simdi birsuru markanin mayo bezi var eminim cok daha gelismislerdir.
Kaliteleri dustu cok , benim oglan 10 yasinda kiz 2 , bende 8 sene arayla aldim , oglanda cok basariliydi huggies ama kizda felaketYa şöyle söyleyeyim, o kadar su çekip şişiyordu ki, çocuğu kucağımıza alıp sudan çıkarınca, bez ağırlıktan aşağı kaymaya başlıyordu. =)) Bu yaz da küçük kızıma alacağım mayo bez, bu sefer başka marka deneyeyim diyorum. Belki bunların standardı budur, göreceğiz.
Ben de demiştim, bizde mi sorun var. Millet memnun çünkü. Dışarıdan su çekmiyor filan diyorlar. Nasıl çekmiyor anlamadım. Bu ağırlığın hepsini çocuğum içeriden işemedi ya. Basbayağı löp löp çekmiş suyu. =)) Yıkanabilir mayo bezler varmış, muhtemelen onlardan deneyeceğim bu sefer.Kaliteleri dustu cok , benim oglan 10 yasinda kiz 2 , bende 8 sene arayla aldim , oglanda cok basariliydi huggies ama kizda felaket
Bizde onlardan da var , memnunum ben , mila daha rahat etmisti onunlaBen de demiştim, bizde mi sorun var. Millet memnun çünkü. Dışarıdan su çekmiyor filan diyorlar. Nasıl çekmiyor anlamadım. Bu ağırlığın hepsini çocuğum içeriden işemedi ya. Basbayağı löp löp çekmiş suyu. =)) Yıkanabilir mayo bezler varmış, muhtemelen onlardan deneyeceğim bu sefer.
Çevrenize şok oldum
Nasıl denize gerek yok
Çocuk kaka yapmasa çiş yapar. Denize serinlemeye gidip idrarda yüzmek istemez kimse. Biraz mantıklı düşünmek lazım nasıl siz başkasının çişi kakasıyla muhattap olmak istemiyorsanız biz de istemiyoruz. Ayrıca çocuklar sığ yerde oynarken su da yutuyorlar neden başkalarının çişini yutsun.
Ben primanın mayo bezini sevmedim. Su çekti şişti. En iyisi huggies mayo bez
Gerekli. Dilerseniz yikanabilenlerden, dilerseniz bez markalarinin urettigi tek kullanimliklardan alin. Ikinci secenek bana daha mantikli geliyor. En azından yıkama kurutma derdi yok.gerek varsa hemen sabahtan almam gerektigi icin konuyu buraya aciyorum. daha hizli cevaplar geliyor. yonetimden ozur dilerim kurallara uymadigim icin.
ben aslinda gerekli olduğunu dusunuyordum. hangi marka iyidir diye arastirirken herkes denize kullanmayacagim havuza sokarken kullanacagim yazmis. acaba gercekten gereksiz mi. havuz olmayacak hittigimiz yerde.
daha onceden buyuk oglumu denize goturdugumuzde sisme havuza koymuştuk. denizden korkuyordu. icini de deniz suyuyla doldurmustuk. genelde gozetlememe ragmen bir ara nasilsa duruyor diye yanindan uzaklasip denize girmistim. geldiğimde ki manzara feciydi. kaka yapmış. su kahverengi olmus falan. ustelik uzaktayken suya baya girip cikmisti kafasiyla. belki de kakali haliyle de girdi.
ben işte o tarz bir kaza olmasin diye mayo bez alayim diye dusundum ama. gereksizse bosa yuk etmeyeyim kendime. deneyimlerden faydalanmak istedim. umarim cevap gelene kadar konum burda durabilir:/
Gerekli. Dilerseniz yikanabilenlerden, dilerseniz bez markalarinin urettigi tek kullanimliklardan alin. Ikinci secenek bana daha mantikli geliyor. En azından yıkama kurutma derdi yok.
Merhaba rak,tamam cevaplarimi aldim. ben de zaten alacaktim sadece marka bakiyordum. eski kk konularında her yazan denizde kullanmadim havuzda kullandim diyince aklim karisti. artik konum kapanabilir. ben de kogusa teslim olabilirimMune . simdi ban zamani :)
konum kapanana kadar marka tavsiyesi veren olursa iyi olur. canbebe prima bir de huggies gordum internette alabilecegim markette olan. cok vaktim yok. e bebek yada internetten alamam. canbebenin bezi iyi degil mayosu da iyi degildir heralde. digerlerini bilmiyorum.
Ya şöyle söyleyeyim, o kadar su çekip şişiyordu ki, çocuğu kucağımıza alıp sudan çıkarınca, bez ağırlıktan aşağı kaymaya başlıyordu. =)) Bu yaz da küçük kızıma alacağım mayo bez, bu sefer başka marka deneyeyim diyorum. Belki bunların standardı budur, göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?