- 5 Ekim 2008
- 1.578
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi nesquik_24
maşallah denize.
kolay geçer inş.
bizimki de elini emiyor devamlı demek ki birçok bebek yapıyor bunu.
ben de heyecanlanmıştım acaba diş mi çıkaracak diye.
hayırlı olsun canım dediğin gibi hem güzel hem değil..ağrılı sancılı ateşli zamanlar başlıyor erken çıkan diş erken dökülür erken kararır derler...bakalım bizimde elleri hep ağızda bazen mememi red ediyor bakalım hayırlı olsun tekrar...
huysuz meme almıyor...uyumuyor..sürekli ağzı akıp nazlı nazlı ağlıyor...
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...herşeyi herzamanki gibi mükemmel çıktı :) hatta doktora katıla katıla gülerken doktor zekası muhteşem bir bebek olcak dediAllah nazarlardan sakınsın prensimi...
2 gündür oğlum meme emmiyor ve ağzı sürekli akıyordu ve yumruğunu emiyordu..ateşide 37.8 olmuştu...hatta 2 aylıkken başladı yumruğunu emmeye...
bugün doktor bize müjdeli bir haber verdi: evetttttttttt DENİZimizin alttan ve üstten 2 tane dişi patlamış huzursuzluğu bu yüzdenmiş...jel verdi damaklarına sürmem için ve ateşi çıkarrsa fitil verin dedi...hem mutluyum hem mutsuz:uhm:
darısı sizlere...
benim çileğiminde yumruk hep ağzında nasıl cok cok emiyor sanki ballı
ağzının suyu da akıyor
biz de mi diş çıkartıcaz acaba
biz bebedorun diş kaşıyıcılarından aldık bile..halkalı tutma yerleri olan ördekli,dondurmalı ve çileki :)eline veriyoz ısırıyo..gögsümü bile ısırmaya başladı sinirlenince yakıyor canımı...ama jel sürerken çok mutlu oluyorum alltaki 2 diş ve üstekilere parmağım değdikçe mutluluktan uçuyorummmmmmmmmm :) tırtıllı ve sert :)
biraz ağrılı geçiyor bebeğim için ama olsun...
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...herşeyi herzamanki gibi mükemmel çıktı :) hatta doktora katıla katıla gülerken doktor zekası muhteşem bir bebek olcak dediAllah nazarlardan sakınsın prensimi...
2 gündür oğlum meme emmiyor ve ağzı sürekli akıyordu ve yumruğunu emiyordu..ateşide 37.8 olmuştu...hatta 2 aylıkken başladı yumruğunu emmeye...
bugün doktor bize müjdeli bir haber verdi: evetttttttttt DENİZimizin alttan ve üstten 2 tane dişi patlamış huzursuzluğu bu yüzdenmiş...jel verdi damaklarına sürmem için ve ateşi çıkarrsa fitil verin dedi...hem mutluyum hem mutsuz:uhm:
darısı sizlere...