Deniz di kartyor.

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
39
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...herşeyi herzamanki gibi mükemmel çıktı :) hatta doktora katıla katıla gülerken doktor zekası muhteşem bir bebek olcak dedi:emir_bebek:Allah nazarlardan sakınsın prensimi...

2 gündür oğlum meme emmiyor ve ağzı sürekli akıyordu ve yumruğunu emiyordu..ateşide 37.8 olmuştu...hatta 2 aylıkken başladı yumruğunu emmeye...

bugün doktor bize müjdeli bir haber verdi: evetttttttttt DENıZimizin alttan ve üstten 2 tane dişi patlamış huzursuzluğu bu yüzdenmiş...jel verdi damaklarına sürmem için ve ateşi çıkarrsa fitil verin dedi...hem mutluyum hem mutsuz:uhm:

darısı sizlere...

canım maşallah denize
inşallah çok sıkıntı çekmeden çıkartır incilerini

saruboceq benim oğlum ilk dişini tam 1 yaşında çıkarttı
her bebeğin farklı oluyor
ben çok üzülüyordum çıkmıyor diye dr bana gülmüştü
sen hiç dişi çıkmayan insan gördün mü diye
ama insan endişeleniyor yani
inşallah senin yakışıklında sağlıkla çıkartır incilerini

benim çileğiminde yumruk hep ağzında nasıl cok cok emiyor sanki ballı
ağzının suyu da akıyor
biz de mi diş çıkartıcaz acaba

biz bebedorun diş kaşıyıcılarından aldık bile..halkalı tutma yerleri olan ördekli,dondurmalı ve çileki :)eline veriyoz ısırıyo..gögsümü bile ısırmaya başladı sinirlenince yakıyor canımı...ama jel sürerken çok mutlu oluyorum alltaki 2 diş ve üstekilere parmağım değdikçe mutluluktan uçuyorummmmmmmmmm :) tırtıllı ve sert :)

biraz ağrılı geçiyor bebeğim için ama olsun...

hayırlı olsun canım dediğin gibi hem güzel hem değil..ağrılı sancılı ateşli zamanlar başlıyor erken çıkan diş erken dökülür erken kararır derler...bakalım bizimde elleri hep ağızda bazen mememi red ediyor bakalım hayırlı olsun tekrar...

huysuz meme almıyor...uyumuyor..sürekli ağzı akıp nazlı nazlı ağlıyor...

kıyamamm ya daha çok küçük yakışıklı deniz
kolayca atlatır inşallah
41 kere maşallah

maşallah denize.
kolay geçer inş.
bizimki de elini emiyor devamlı demek ki birçok bebek yapıyor bunu.
ben de heyecanlanmıştım acaba diş mi çıkaracak diye.

maşallah denize.
kolay geçer inş.
bizimki de elini emiyor devamlı demek ki birçok bebek yapıyor bunu.
ben de heyecanlanmıştım acaba diş mi çıkaracak diye.

yaklaşık 15-20 gün zaten aktı ağzı ve emdi elini..
daha sonra huysuzlaşıp sebepsiz hıçkıra hıçkıra ağlayınca götürdük doktora...
meğer çocuğumun derdi dişmiş :)

hayırlı olsun canım dediğin gibi hem güzel hem değil..ağrılı sancılı ateşli zamanlar başlıyor erken çıkan diş erken dökülür erken kararır derler...bakalım bizimde elleri hep ağızda bazen mememi red ediyor bakalım hayırlı olsun tekrar...

huysuz meme almıyor...uyumuyor..sürekli ağzı akıp nazlı nazlı ağlıyor...

benimki de 2-3 gundur oyle yere koy durmuyor. goge koy duymuyor ama baktim dis emaresi yok. benimki baska sebepten.

NEsquikcim masllah ogluna. Insallah hep boyle devam eder gelisimi. cok opuyiorum sizi.

sorunsuz çıkar inş. incileriniz darısı bizim başımıza yazdığın bütün belirtiler var ama diş yerleri daha beyaz fln değil ama bakalım

Maşallah Deniz'e. ınşallah sorunsuz bu dönemi de atlatırsınız.
ıpeğin de sürekli salyası akıyor. Eli de ağzında. Yumruğunu kemiriyor resmen.
Ben ne kadar geç o kadar iyi diye duydum. Açıkçası 6 aydan önce çıkmasını pek istemiyorum.
Artık çıkarsa da yapacak bişey yok.

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...herşeyi herzamanki gibi mükemmel çıktı :) hatta doktora katıla katıla gülerken doktor zekası muhteşem bir bebek olcak dedi:emir_bebek:Allah nazarlardan sakınsın prensimi...

2 gündür oğlum meme emmiyor ve ağzı sürekli akıyordu ve yumruğunu emiyordu..ateşide 37.8 olmuştu...hatta 2 aylıkken başladı yumruğunu emmeye...

bugün doktor bize müjdeli bir haber verdi: evetttttttttt DENİZimizin alttan ve üstten 2 tane dişi patlamış huzursuzluğu bu yüzdenmiş...jel verdi damaklarına sürmem için ve ateşi çıkarrsa fitil verin dedi...hem mutluyum hem mutsuz:uhm:

darısı sizlere...

benim çileğiminde yumruk hep ağzında nasıl cok cok emiyor sanki ballı
ağzının suyu da akıyor
biz de mi diş çıkartıcaz acaba

biz bebedorun diş kaşıyıcılarından aldık bile..halkalı tutma yerleri olan ördekli,dondurmalı ve çileki :)eline veriyoz ısırıyo..gögsümü bile ısırmaya başladı sinirlenince yakıyor canımı...ama jel sürerken çok mutlu oluyorum alltaki 2 diş ve üstekilere parmağım değdikçe mutluluktan uçuyorummmmmmmmmm :) tırtıllı ve sert :)

biraz ağrılı geçiyor bebeğim için ama olsun...

aaaaa :1shok:
aynı durum bizde de var 2. aydan beri :1shok:
yoksa bizde miii akannehir
inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu günleri diiicem ama buna ben de pek inanmıyorum , inşallah olabildiğince az sıkıntıyla atlatırız , epppimissss kaydirigubbakcemile5

bugün doktor bize müjdeli bir haber verdi: evetttttttttt DENİZimizin alttan ve üstten 2 tane dişi patlamış huzursuzluğu bu yüzdenmiş...jel verdi damaklarına sürmem için ve ateşi çıkarrsa fitil verin dedi...hem mutluyum hem mutsuz:uhm:

darısı sizlere...

maşşalah canım senin denizin erken cıkarmıs maşşalah kuzuma darısı diğer dişlerin basına
benim denizim biraz tembel 15 aylık oldu anca cıkardı

X