Deniz Akkaya takipçisini rezil ettii

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
deniz-akkaya_2609.jpg

Eski model Deniz Akkaya, Instagram hesabına bir kadın takipçisi tarafından gelen çirkin ve şaşı ithamına dayanamadı ve yorumu yapan takipçisinin fotoğrafını paylaştı. Böyle bir harekette bulunan Deniz Akkaya, takipçileri tarafından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

deniz-akkaya_9305.jpg

SEN MİSİN DENİZ'E ŞAŞI DİYEN
Deniz Akkaya, Instagram hesabından kendisine şaşı diyen kadının fotoğrafını paylaşıp altına, "Bu sabah sizlerle birini paylaşacağım. Sayfamda güzelliğini paylaşmaktan sakınca görmediğim bu hanımefendi dün gece ben uyurken fotoğrafımın altına benim şaşı olduğumu, eski halimin çok daha güzel olduğunu yazmış da yazmış. Ben de bu sevgi kokan cümleleri yazan güzelliğe bir girip baktım ve çok haklı bulduğum için epeyce içerledim ve dayanamayıp sizlerle paylaştım.

Ünlü manken Deniz Akkaya-Foto Galeri

"SÜREKLİ AĞIZDAN SALYA AKITMAK KALP KÖTÜLÜĞÜDÜR"
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil elbet ama ruhun kötü olmasıdır ve kendinde gördüğüm tüm eksiklikleri dünyaya yansıtmak, sürekli ağzından salya akıtmak kalp kötülüğüdür" yazdı.

deniz-akkaya_4313.gif

DENİZ AKKAYA'NIN ESTETİK ÖNCESİ VE SONRASI

deniz-akkaya_7093.jpg

http://www.ensonhaber.com/deniz-akkaya-takipcisini-rezil-etti-2015-11-05.html

Ben bu instagram'daki yorumcuları anlamıyorum. Gayet çirkin bir kadın sırf karşısındakini yaralamak için hakaret edebiliyor. Şaşı diyor, burnun şöyle diyor vs... Karşınındakinin bir insan olduğunu unutuyor kimi zaman. Ben Deniz Akkaya'ya tamamen katılıyorum. Şimdi biri çıkıp da bu hanımablaya senin gerdan maşallah bir meme boyutunda dese, o kadın susar mıydı? Bence ifşa etmek gerekiyor. Herkes haddini bilecek. Deniz Akkaya'nın estetikli olduğunu bilmeyen yok zaten, neyin kıskançlığı anlamak mümkün değil.

çok güzel yapmış,ne kıskanç fesat ınsanlar var,sevmezsın olur bıter,ama bırde yazmak neyın nesi

Valla Deniz'in estetiksiz halinden bin kat güzel ve sevimli bi bayan ama sevimsiz bi yorum olmuş yorumu o ayrı

güzellik göreceli tabi bakan göze göre değişir

Bana çirkin diyene ben de sensin çirkin derdim hepiniz derdiniz :KK69: adam asmaca oynamaya gerek yok bence :KK51:

Ne olursa olsun neticede sen ünlü birisin bu yorumlara alışıcaksın yaptığı bence yanlış. Her ünlü her kötü yorumu yapanı böyle afişe edicekse yandık

bırıne satasıyorsan karsılıgında herseye hazırsındır demek aslında
gözleri şaşı demek guzellıgını sorgulamak ıcın gercekten elestırdıgın kısıden guzel ıyı olmalısın yahu
:KK70:

sosyal medya insanlara ünlü birine ulaşma imkanı veriyor bir şekilde
ama bu ulaşma hakkı da ordan laf saydırma hakkı vermez
begenmeyen takip etmesin bakmasın
ego tatmin etmek için mi artık içinde biriken hırsı dökmek için mi ünlülerin özellikle kadınların sosyal medya hesaplarına girip kişiliğine fiziğine hatta anneliğine laf etme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar anlamıyorum
deniz akkaya yı haz eden bir insan da değilim ama sevmiyorsam bakmam ilgilenmem
çirkin davranışlar gösterip saygı beklemek te yanlış yaptığı ne kadar yanlışsa öyle de yanlış karşılık bulmuş
saygı hak edilir kazanılır

Ünlülerin fotoğraflarının altına sürekli kötü yorum yazan tipler var.
Bence iyi yapmış.
Herkes haddini bilsin, birşey söylüyorsan verilecek cevaba da hazır olacaksın.

Deniz akkaya hakli bence de..eleştiri yapabilir kadin veya begenmedigini dile getirebilir.ama sasisin cirkinsin demek hakarete girer bence..o yuzden afişe edilmeyi hak eder.kadin dayanamamis hesabını kapatmış.demek ki nasilmis birilerinin sana cirkin demesi ablacim...

X