Dengesiz kocaliktan ; deliliğe terfi.

Beyazrugu90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
413
553
Konu hortladi diye kisaca bir konuda son durumlari toplamak istedim. Bilmeyenler içinde kısaca eşim alkolik(ona gore soğuk birşeyler içmeyi seviyor) , ruh hastasi ve benim asosyal olup kafayi yemem için elinden geleni yapiyor. Her şekilde çocuğum ile tehdit eder. Sanki ben annesi degil bakıcısı gibiyimdir. Onunda parali hizmetçisi. Yurtdışında çalışıyor genelde. Ama iş durumu bazen belli olmuyor; uzun kaldığıda oluyor. Geri gelme nedeni sözde biziz🤪 ama eve uğrar 5 dkk sonra arkadaslariyla. Seyrek disarda birşeyler yapmamız.

Evliligim son durumu özetlersek;
Ben genelde buraya geri geldiginde yemek icin sorarim . Çünkü evde yoktur. Ben 3 öğün ogluma; 3 öğün ona ayri yemek hazırlandığimdan ; nerdesin ne yapıyorsun yemek yicen mi derim. : Sanane bundan; sonra bana nerdesin, ne yapıyorsun diye sormiycan. Acikirsam gelirim. Yemek olmayabilir diye soruyorum halbuki . Cunku uzaksa gelmez . Ben de oglan uykudayken yaparim diye.... Her şey bana bakıyor bu sebeple; ona göre ya dinlenirim, ya da başka bir işimi yapar ; ogluma ayiririm kalan vakti diye. Çünkü oğlum herşeyi yer ama o yemez . Ayrı yemek mecburiyeti olur .

Aslında kisa geçeyim ben ona nerdesin, ne yapion ; yemeğe gelcen mi , cok mu ictin veya ne kadar ictin diye sormam imkansiz. Kimlerlesin veya yarın çalışıyormusun? Gibi zaten çenesini duymamak için pek konuşmuyorum

Son geldiginde burasi küçük bir yer. Ve en fazla mesafe 3 km alan diyelim . 3 tane a101 var ben degisiklik olsun diye aşağıdakine gittim. Araba ile her zaman kullandigim yola giremedim arkamdaki araba nedeniyle baska yola saptim. O yikda da karsilastik o da ise gidiyormuş para varsa ustunde ver diye durdurdu beni . Aradan 3 gun gecti. Ben orda biriyle buluşmuşum diye iftira yedim. Sonra bu iftiranin tutmiycagini anlayinca annenle buluştn ogkumu gösterdin diye baska bahane cikardi. Oğlumu aldi götürdü. 2 saat gelmedi. İckiliydi. Ve bahane de aklimi basima getirmek. Kanitlamazsam bu durumu oglumdan ayiricagini acikca belirtti. Ses kaydi alma ihtimalim yoktu. Cunku kavgalarda genelde paranoyadan dolayi telefonum elinde. Ve telefonumda annemle gorusmelerimi ses kaydina alma zorunlugu getirdi. Tehtit etmeye de devam etti. Her gun oglumu hazirla disari cikarcam yapti. Ses kaydi aldim ve kanitladim. Annemin oglumu hiçbir şekilde 2 senedir görmediğini. Ama 3 aya yakin ses kaydi alip ona attım. Kadinin söylediği herşeye bir kulp takti. Yani ses kaydi kanitlama olayi hikayeydi. Ben hani kendimi temize cikarmam içindi bu dedim. Annenin ne mal olduğunu kanitliycam dedi neyse ses kaydı bu ara kapandi . Çünkü yurtdisinda bir ara ses kaydi atamamdim neti az diye. Ama o dönemde sesi kesilsin diye canli konum atiyordum birde watsupdan.

Neyse kisaca saçma sapan seylerden kavga cikardi . Bogazimi sikti burdayken iki kez ama iz yoktu. Birinde cocuk uyuturken cocugun ustunde uyurkeb oldu. Cok ickili uykuya dalacak. Ne zaman uyucak diye basladi knsmaya. O konuştukça cocuk kalkti. Sonra odada telefon ile birilerini aradi. Ama ben uyucam diyip durdu. ( İliski icin ). Gaz cikarmaya başladı. Dedim cocuk uyutmaya calisiyorum. Uyucam diyorsun telefon ile knsyorsun. O zaman cik sen odandan uyutiyim geliyim yanina. Sesimi yukseltmedim. Sesini yukseltemezsin diye cocugun gozu onunde bogazimi sikti. Cocugum korkudan nefes nefese agladi. Ama nalet olasi adalete bunlari anlatsan da sahit yok delil yok der. Cocuk yatili kalcak der. Benden aldi cocugu birde babacim ben burdayim dio. Ver korktu derim sesini kes der. Sonra verdi bir sekilde . Gecti oglum diyorum. Sakinleştirmek icin. Hickirir gibi nefes aliyor. Neymis efendim ben ne diyomusum ne gecmismis. Gecicek ne varmış . Annenin bok yemesi oglum diye konuştu. Ve sizdi.

bunlar hatirladiklarim bunlarin dışında seylerde var . Geldiginden beri gunduzde iciyor. 12- ya da 3 te uyuyor. Sonra 8 de kalkiyor yemek yiyip. Dogru icmeye. Gecen oglani uyuturyorum ickiden arkadastan çocukla vakit geciremiyor vicdan yapiyor. Uyuyior cocuk . Ariyor cabuk kapiya in ne oldu diyorum. Kapiya inin diyor. İniyorum. Parkta bilmem kim varmis ondan cagirmis. İyide uyuyodu sizmak uzereydi. Olsun . Kendi 5 dkk durdu gitti komsu iciyormus oraya. Oglanida goturdu. O dedigi kisiden rica ettim. Al gel ben gidersem inat eder vermez. Biliyom alirim ben canini skma dedi. Aldi geldi.

bugun dedem geldi bana 2 vasita. Kapida araba var. Bana dioki anneme birak oglumu git gor. Oglum cok hareketli . Anasi kendi bile der allah sabir versin sana. Bakma ihtimali cok dusuk. Gidisim 45 dkk busle 45 dk donus. Ben oglumu nasil birakayim. Oda bunu biliyor zaten. Biraksamda bahanesi olcak kavgalarda. Ya da anam bakaniliyor diye kafasinda guvence olusturcak. Annem ordayken oglum gidemezmis. Dedem seker hastasi bir uzvu kesik . Bende sknti yok duzelince ( tekrar uzvu cikinca ) gelir dedim . Onlarin bize gelmesinde sknti yok dedi.
🙄

Ve bu adamin boyle davranmasi mantik dışı. Cunku agir ickiliyken ben çise götürürüm. Arar beni corbaciya gorturceksin diye kavgaci knsr mecburi bazen gotururum. Aksam saati ickilisdir . Sosyal hayatimiz yok. Ben kotu bir insan degilim ama kimse evime gelmez. Bi cok seyrek ickici aileli kisilere gideriz. Orda da korkuyla geri donerim . Cunku araba bana kalir. Ve ickiliyken o araba kulanirken ben; ani hareketler yapar ya da strese sokar. Afedersiniz her akşam ickili gelir sizicak birazdan biliyorum. Ama yatakodasi der. Cikartir üstünü. Sonra uyuya kalir. Sabah bir kere ustume yurudu ustunu giydirmedim diye. Kavga gurultu birsey duymamak icin üstünü giydiriyorunm. Her geldiginde bulundugu surede sizinca don atlet esortman giydiriyorum. -----

Bir kere daha onceleri isten cikar cikmaz icmeye gitme gel yemeğini ye önce dedim. Hatta oglunla oyna gel bosver dedim. Dediki farzetki calisiyorum hala dedi. 🤫

O kadar tehdit falan havada kalir yapamaz; diyen arkadaşlarım gercekten bunu diyebilen adam normalmiki tehditidi gerceklestirmesi anormal olsun.
uzun oldu merak edenler icin yazdim. Hem paylasmak istedim. Sadece cikar yol bulmaya calisiyorum ondan bekliyorum. Yani duzelir yada seviyorum gibi birseyin düşüncesi bile inanın midemi bulandiriyor.

(Boşanmak zaten isteğim ; süreci bilenler bilir "mahkeme bu adama çocuk emanet etmez denilse bile" sonuç hüsran oluyor. Yatılı yada belirli saatler altinda çocukla görüşme verilir. Kaçıracağı ve diger durumlar insanın süreci uzatmasına neden oluyor. Birşey yapmıyorsun diyen arkadaşlar oldu. Emin olun sürekli birşeyler kenara koyuyorum sosyal medya resimleri ortamları ve diger. Gizli bir mailde. Yakalsik 2-3 aydir sonlandirmak ve hayatimizdan çıkabilmesi icin kesin kanit toparlamaya çalışıyorum. Yani anlatmak istediğim hangi anne çocuğuna bile bile lades demek ister. Yarin korunma karari aldirsaniz; o karar bir gün biter. Yaptığım şey duygusal davranmamaya çalışıp elinde olabilcek yollari kapatmak. Cunku biliyorum ki; bu is onun acisindan acımasız olacak; boyle bir insan. Amacim çocuğundan ayirmak falan da degil. Ben bir baba mantığı göremiyorum çünkü. Durum zaten ortada. Bazi yerleri kestim çünkü agir geliyor tabikide . ) Sadece yorumlardan dolayı burayada gectim bazi şeyleri. Önceki bir konu hortladi diye yazdim . Hem uzun zaman oldu. Yukardakiler kisaca bazi olaylar. Yoksa dahada uzar konu. )

Hep diyorum ki sadece candan beni seven birine sarilip gecicek demesini( aile , kiz arkadas veya kuzenlerim ) istiyorum. Ailece gule oynaya yemek yemek istiyorum. Cok yoruldun gel ben de ye kizim diyebilinsin istiyorum. Mutluluga huzura o kadar hasretim ki.

Son düzenleme:
Konu hortladi diye kisaca bir konuda son durumlari toplamak istedim. Bilmeyenler içinde kisaca eşim alkolik(ona gore soğuk birşeyler icmeyi seviyor) , ruh hastasi ve benim asosyal olup kafayi yemem icin elinden geleni yapiyor. Her sekilde cocugun ile tehdit eder. Sanki ben annesi degil bakicisi gibiyimdir. Onunda parali hizmetcisi. Yurdisinda genelde çalışıyor. Ama genelde dengesiz belli olmuyor. Geri gelme nedeni sözde biziz🤪 ama eve uğrar 5 dkk sonra arkadaslariyla.

Evliligim son durumu ozetlersek;
Ben genelde buraya geri geldiginde yemek icin sorarim . Cunku evde yoktur. Ben 3 öğün ogluma; 3 öğün ona ayri yemek hazırlandığimdan ; nerdesin ne yapıyorsun yemek yicen mi derim. : Sanane bundna sonra bana nerdesin ne yapıyorsun diye sormiycan. Acikirsam gelirim. Yemek olmayabilir diye soruyorum halbuki . Cunku uzaksa gelmez . Ben de oglan uykudayken yaparim diye....

Aslında kisa geceyim ben ona nerdesin, ne yapion ; yemeğe gelcen mi , cok mu ictin veya ne kadar ictin diye sormam imkansiz.

Son geldiginde burasi küçük bir yer. Ve en fazla mesafe 3 km alan diyelim . 3 tane a101 var ben degisiklik olsun diye aşağıdakine gittim. Araba ile her zaman kullandigim yola giremedim arkamdaki araba nedeniyle baska yola saptim. O yikda da karsilastik o da ise gidiyormuş para varsa ustunde ver diye durdurdu beni . Aradan 3 gun gecti. Ben orda biriyle buluşmuşum diye iftira yedim. Sonra bu iftiranin tutmiycagini anlayinca annenle buluştn ogkumu gösterdin diye baska bahane cikardi. Oğlumu aldi götürdü. 2 saat gelmedi. İckiliydi. Ve bahane de aklimi basima getirmek. Kanitlamazsam bu durumu oglumdan ayiricagini acikca belirtti. Ses kaydi alma ihtimalim yoktu. Cunku kavgalarda genelde paranoyadan dolayi telefonum elinde. Ve telefonumda annemle gorusmelerimi ses kaydina alma zorunlugu getirdi. Tehtit etmeye de devam etti. Her gun oglumu hazirla disari cikarcam yapti. Ses kaydi aldim ve kanitladim. Annemin oglumu hicbirsekilde 2 senedir görmediğini. Ama 3 aya yakin ses kaydi alip ona attim. Kadinin söylediği herseye bir kulp takti. Yani ses kaydi kanitlama olayi hikayeydi. Ben hani kendimi temize cikarmam icindi bu dedim. Annenin ne mal olduğunu kanitliycam dedi neyse ses kaydı bu ara kapandi . Çünkü yurtdisinda bir ara ses kaydi atamamdim neti az diye. Ama o dönemde sesi kesilsin diye canli konum atiyordum birde watsupdan.

Neyse kisaca sacma sapan seylerden kavga cikardi . Bogazimi sikti burdayken iki kez ama iz yoktu. Birinde cocuk uyuturken cocugun ustunde uyurkeb oldu. Cok ickili uykuya dalacak. Ne zaman uyucak diye basladi knsmaya. O konuştukça cocuk kalkti. Sonra odada telefon ile birilerini aradi. Ama ben uyucam diyip durdu. ( İliski icin ). Gaz cikarmaya başladı. Dedim cocuk uyutmaya calisiyorum. Uyucam diyorsun telefon ile knsyorsun. O zaman cik sen odandan uyutiyim geliyim yanina. Sesimi yukseltmedim. Sesini yukseltemezsin diye cocugun gozu onunde bogazimi sikti. Cocugum korkudan nefes nefese agladi. Ama nalet olasi adalete bunlari anlatsan da sahit yok delil yok der. Cocuk yatili kalcak der. Benden aldi cocugu birde babacim ben burdayim dio. Ver korktu derim sesini kes der. Sonra verdi bir sekilde . Gecti oglum diyorum. Sakinleştirmek icin. Hickirir gibi nefes aliyor. Neymis efendim ben ne diyomusum ne gecmismis. Gecicek ne varmış . Annenin bok yemesi oglum diye konuştu. Ve sizdi.

bunlar hatirladiklarim bunlarin dışında seylerde var . Geldiginden beri gunduzde iciyor. 12- ya da 3 te uyuyor. Sonra 8 de kalkiyor yemek yiyip. Dogru icmeye. Gecen oglani uyuturyorum ickiden arkadastan çocukla vakit geciremiyor vicdan yapiyor. Uyuyior cocuk . Ariyor cabuk kapiya in ne oldu diyorum. Kapiya inin diyor. İniyorum. Parkta bilmem kim varmis ondan cagirmis. İyide uyuyodu sizmak uzereydi. Olsun . Kendi 5 dkk durdu gitti komsu iciyormus oraya. Oglanida goturdu. O dedigi kisiden rica ettim. Al gel ben gidersem inat eder vermez. Biliyom alirim ben canini skma dedi. Aldi geldi.

bugun dedem geldi bana 2 vasita. Kapida araba var. Bana dioki anneme birak oglumu git gor. Oglum cok hareketli . Anasi kendi bile der allah sabir versin sana. Bakma ihtimali cok dusuk. Gidisim 45 dkk busle 45 dk donus. Ben oglumu nasil birakayim. Oda bunu biliyor zaten. Biraksamda bahanesi olcak kavgalarda. Ya da anam bakaniliyor diye kafasinda guvence olusturcak. Annem ordayken oglum gidemezmis. Dedem seker hastasi bir uzvu kesik . Bende sknti yok duzelince ( tekrar uzvu cikonca) gelir dedim . Onlarin bize gelmesinde sknti yok dedi.
🙄

Ve bu adamin boyle davranmasi mantik dışı. Cunku agir ickiliyken ben çise götürürüm. Arar beni corbaciya gorturceksin diye kavgaci knsr mecburi bazen gotururum. Aksam saati ickilisdir . Sosyal hayatimiz yok. Ben kotu bir insan degilim ama kimse evime gelmez. Bi cok seyrek ickici aileli kisilere gideriz. Orda da korkuyla geri donerim . Cunku araba bana kalir. Ve ickiliyken o araba kulanirken ben; ani hareketler yapar ya da strese sokar. Afedersiniz her akşam ickili gelir sizicak birazdan biliyorum. Ama yatakodasi der. Cikartir üstünü. Sonra uyuya kalir. Sabah bir kere ustume yurudu ustunu giydirmedim diye. Kavga gurultu birsey duymamak icin üstünü giydiriyorunm. Her geldiginde bulundugu surede sizinca don atlet esortman giydiriyorum. Bir kere kalkti benim idrarimda yanma var dedi. Hastalancan mi sen ondan mi oluyor diyor. Yok uyuya kaliyorsun temizlenmeden dedim . Sen oyle olunca islak mendille sil dedi. 😫 Birsey deme ihtimaliniz yok. Olsa bile bahane bol. Hani iyi gunde kötü gundeydi. Demekki ben agir hasta olsam boyle olcak.

Bir kere daha onceleri isten cikar cikmaz icmeye gitme gel yemeğini ye önce dedim. Hatta oglunla oyna gel bosver dedim. Dediki farzetki calisiyorum hala dedi. 🤫

O kadar tehdit falan havada kalir yapamaz; diyen arkadaşlarım gercekten bunu diyebilen adam normalmiki tehditidi gerceklestirmesi anormal olsun.
uzun oldu merak edenler icin yazdim. Hem paylasmak istedim. Sadece cikar yol bulmaya calisiyorum. Yani duzelir yada seviyorum gibi birseyin düşüncesi bile inanın midemi bulandiriyor.

Hep diyorum ki sadece candan beni seven birine sarilip gecicek demesini( aile , kiz arkadas veya kuzenlerim ) istiyorum. Ailece gule oynaya yemek yemek istiyorum. Cok yoruldun gel ben de ye kizim diyebilinsin istiyorum. Mutluluga huzura o kadar hasretim ki.
çok üzüldüm yaşadıklarına allahım tez vakıtte kurtarsın inşallah madem bu kadar ayyaş hergun ıcıyor ıspat edemezmısın??birsürü arkadası var işte sana çocugunu getıren şahit olır belkı..bence umutszu olma avukat feyza altun var kadın hakları konusunda hassas ve yardımcı olabılecek bırı gıbı..ona ulasmaya calıssan yaşadıklarını yazsan maıl atsan vs bence önemseyecektır yardımcı olacaktır

Benim bile okurken aklım döndü Ama Emin’im burda size yol gösterecek deneyimli aklı Selim kadınlarımız vardır. Allah yardımcınız olsun sizin ve evlanıdınızın .

Keşke bi süre de olsa ilişkinizi bitirebilseniz şöyle adam pişman olup peşinizden koşana kadar başka türlü siz her dediğini yaptıkça iflah olmıyacak gibi görünüyor.
Resmen çocuk gibi ilgileniyosun karşılığındada rezalet bir kocalık ne desek az.

İçime bişeyler oturdu :110:
Ne desem bilemiyorum
Gerçekten üzüldüm senin için çok dua edeceğim bu cehennemden kurtulman için

çok üzüldüm yaşadıklarına allahım tez vakıtte kurtarsın inşallah madem bu kadar ayyaş hergun ıcıyor ıspat edemezmısın??birsürü arkadası var işte sana çocugunu getıren şahit olır belkı..bence umutszu olma avukat feyza altun var kadın hakları konusunda hassas ve yardımcı olabılecek bırı gıbı..ona ulasmaya calıssan yaşadıklarını yazsan maıl atsan vs bence önemseyecektır yardımcı olacaktır
Hic rast gelmedi . O kadar cok sey okuyor arastiriyorum ki cikar yol bulmak için. İyi ki yazmışım. Teşekkür ederim ulasicam mutlaka kendisine.

Uzun yazı okumayı severim ama o kadar ağır ki içim daraldı. Niye katlanıyorsun bütün bunlara. Bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Adam ağır hasta. Alkolik. Boşanma işleminde çocuğun da ifadesi alınabilir mi? Bilmiyorum ama eğer suç değilse eve kamera yerleştir illa ispat gerekiyor ve telefonu alıyorsa. Annenler de durumun farkındaysa sana gizlice başka telefon göndersinler video kayıt için. Burda suç değil diye okumuştum sanki ortak hanede. Sarhoş haliyle çocuğu dışarı çıkarıyor değil mi doğru anlamışım. Alkol aldıkları parka mı götürüyor dedin. Tam anlayamadım kusura bakma lütfen. Bu da bir çeşit suç değil mi? Hukukçular daha iyi bilir tabi de. Of çok zor.

Allah en kısa zamanda kurtuluşu nasip etsin. Çok yürekten diliyorum bunu.

X