Dengesiz Hareketlerim!!!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Kizlaaaaar çok ozlemisim burayi ya bayadir konu acmiyodum, nasilsiniz gorusmeyeli

Simdi canlarim benim hoslandigim kisiyi bilen bilir (detaya girmeyin please) ben hala istikrarli bir sekilde kendisinden hoslaniyorum, onu düşünme mesailerim sabah basliyor gece yatana kadar devam ediyor karsilik alamasamda sevmek cok guzel halimden cokta şikayetci değilim

Amaaaaaaaaa ama bir sorunum varki bunu bi turlu aşamiyorum
benim bu şahsi görmemle dengesizlesmem bir oluyor kac aydir ayniyim duzeltemedim kendimi ya nezaman gorsem dengesiz dengesiz hareketler yapiyorum mesela geri geri yururken buldum kendimi gecen gun ya kizim sen napiyosun diyorum ama duzelemiyorum elim ayagim birbirine giriyor galiba dikkat cekmeyemi calisiyorum napiyorum gerçekten bilmiyorum ama duzelmek istiyorum napicam ben yaaa

Ya neden bi insan yolda yürürken birden corabini cekerek ziplasin????? Kizlar valla 5 yasinda cocuk gibi hareket ediyorum ıyyy cok iticiyim yaa normalde boyle seyler yapmam ama iste onu gorunce cok sacmaliyorum ayrica ilk kezde birinden hoslanmiyorumki ama buseferkinde boyle olduu nedendir sizce
Hayır ben olsam bende boyle bi kizdan hoslanmam ne o öyle ya allah beni napmasin itici chori

ergenlik döneminde misin ?

bu hareketlerle senden hoşlanırsa boş ver o çocuğu kesin bir yamuğu vardır.

geçen ki konundaki dengesizligini hiç unutmadım...(özele attığın)

ve hala devamm mı ediyorsun ...
matmazelim hayırdır? bir vukuat mı var?

biraz tuhaf hareketler normal bence. heyecandandır, geriliyorsundur.

sakinleşmeye çalış dicem de zor iş.

geri geri yurumek ve ziplamak mi???
neden karsiliksiz sevdiginizi anlayabiliyorum galiba...

ama maalesef diye bir şey yok...

dikkat ediceksin bak ben unutmadım o demek iyi ki çok üstünde durmuyor yada seni ciddiye almıyor.

bu hareketlerle senden hoşlanırsa boş ver o çocuğu kesin bir yamuğu vardır.

matmazelim hayırdır? bir vukuat mı var?

yok canım vukuat yok arkadaş önceki konusunda yine bu tarz bir şey açtı ama net yazmadı burda tanıdıkları varmış

bana özelden yazmıştı.

ve yaptığı çok çocukcaydı...halende devam ediyormuş.

Bu şu yabancı olan çocuk mu? Geri geri yürüyen birini görsem bende pek yakınlaşamam kusura bakma.

Bende tam passiflora ic diyecektim.Sakinlesiyor insan bi normale dönüyor.Yan etkiside yok.Anlattıklarınız bana komik geldi bende mi sorun olacak bilmiyorum ama sevince böyle deli deli seyler yapan insanlar bana cok tatlı geliyor

Bende tam passiflora ic diyecektim.Sakinlesiyor insan bi normale dönüyor.Yan etkiside yok.Anlattıklarınız bana komik geldi bende mi sorun olacak bilmiyorum ama sevince böyle deli deli seyler yapan insanlar bana cok tatlı geliyor

Şimdi araştırıyorum valla pasiflorayı, gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…