Lekeler, Çiller dengesiz cilt tonu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

riplarey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
20
2
86
Hatay
selam arkadaşlar benim yüzümde çok fazla sivilce veya siyah nokta sorunu yok ama ağız çevrem ve alnım yanaklarıma göre daha esmer md. ürünlerini tavsiye ettiler ama çok pahalı olduğu için alamadım benim durumumda olanlar veya bi çaresi olanlar varsa msj bekliyorum.

bebek pudrasını gül suyu ya da soda ile karıştırıp maske yapabilirsin, birde peeling i deneyebilirsin, ama düzenli yapmak önemli.

Yani benim öle bi sorunum yok ama bende cildimin tek renk olmasını isterdim fondöten sürmüş gibi

ya hakkaten suna güzel bi care bulalım ya.. ya ben bi süre yaptım gülsuyu bebek pudrası bana yaramadı ama arkadasıma müthiş yaradı.. yüzü acıldı parladı....

bende 15 gündür gülsuyunu deniyorum çok süper olmamakla beraber faydasını gördüm diyebilirim ama sabah akşam düzenli kullanıyorum bi de deneme yanılma yoluyla fito adlı bir kremi keşfettim renk tonunda etkili değil ama dökülmeler kızarıklıklar için iyi bi çözüm

Arkadaşlar fade out u benim bir arkadaşım kullandı ve cok faydasını gördü.Hamile iken yüzünde lekeler oluşmuştu ve doğumdan sonrada da kaldı.Uzun araştırmalar sonucu bu kremda karar kıldı ve faydasını gördü.Şuan cildinde bir tek leke yok .

Benim öyle bir sorunum yokta.Bir arkadaşımın ciddi boyutta güneş lekeleri ( hatta bunlar çil sanırım ) var.
Fade out 'un kullanımı nasıl.?
Yani gece mi kullanılıyor Gündüzde nemlendirici olarak uygulanabilir mi?
Ve etkisini ne kadar sürede gösteriyor??
Çok mu soru sordum.:uhm:

arkadaşlar benm de sırtım ve yüzüm sivilce lekeleriyle dolu ayrıca bacaklarımda batıklardan dolayı lekeler var nepıcam hiç bilmiyorum keşke kesin bi çözüm olsa

bende de aynı sorun var canım bıyık bölgesi ve dudak altı kısaca ağız çevresi daha koyu :çok üzgünüm: bu aralar taktım ben buna expigment yada madecassol kullanmayı düşünüyorum offff..

yüzdeki renk farklıları sivilceler izler ve lekeler için uzun süreli çözüm kimyasal peeling tca ile yapılanı arkadaşlar.ilaç hap merhem filan dogru düzgün etkilemiyor.

merhaba bu fade out isimli kremi nerden temin edebiliriz ve de belli bir markayamı aittir ??? tşkler..

İngiliz malı, Türkiye'de de satılıyor. Eczane ve bazı kozmetik mağazalarında satılıyor. Ben de biraz faydasını gördüm. Tamamen geçirmedi ama şimdiye kadar kullandıklarımın en etkili olanıydı. 1 haftada değişiklik beklemeyin. Ben aylarca kullandım...

bebek pudrasını gül suyu ya da soda ile karıştırıp maske yapabilirsin, birde peeling i deneyebilirsin, ama düzenli yapmak önemli.

arkadaşlar bebek pudrasıyla gül suyu karışımı isiliklere iyi gelir diye biliyodum ben küçükken annem karıştırır vücudumuza sürerdi:CüvCüv:

ben ayva çekirdeklerini üç gün küçük bir kavonozda suyun içinde bekletiyorum bu su jel halini aldıktan sonra her gün cildime sürüp 1 saat bekletip yıkıyorum.
benimde cildimde renk solukluğu vardı şimdi cildim daha parlak ve pürüzsüz fondoten sürmüş gibi oluyor her cilt farklı etki gösterirmi bilmem ama denemenizi isterim arkadaşlaryerimseniben

tatlim bana bir aczaci gul suyu ve pudra karisiminin siyah nokta yaptigini soyledi. yazayim bilginiz olsun dedim

cene ve yanaklarda ki renk farklı cene de asrı melanin sentezlenmesinden oldugu en az 50 faktorluk yuzum için gunes kremi kullanmamı soylediler fakat renk tonu farklılıgını nasıl ortadan kaldırırsın sunu kullan gibi birşey denmedi...

melanin hormonunu dengede tutan kremler var onları düzenli olarak kullanmak bence sorununuza çözüm olabilir.yalnız 1 hafta kullanıp etkisi olmuyor demek olmaz çünkü bu tarz kremlerin etkisi aylar sürebiliyor.sonuçta herkes nemlendirici kullanmıyormu yüz için nemlendiricinizi bu tarz birşey seçin ve hep aynı şeyi kullanın bence.güneşe çıkarkende 45 50 faktör krem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…