Dengeli bir şekilde kilo verme

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
arkadaslar size arkadasımın annesinden bahsetmek istiyorum 86 civarında kiloları vardı arkadası tavsiyesi üzerine kilo kontrol seti aldı isim vermek istemiyorum reklam olmasın die.. kullanmanın yanında hergunde 1 saat spor yaptı kullandıgı ürünleri detaylarına kadar arastırdı maalesef piyasa güvenilir olmayan hangi ellerden geçtiği belli olmayan okadar yalancı ürünler var ki..1 ay kullandı nerdeyse gözlerimle görmesem inanmazdım ama bizzat gidip konustuk 10 kiloya yakın verdi saglıgıda masallah cok cok ii doktoru bile şaşırdı.. inşallah herkes dilediği saglıklı kilolarına kavuşur bu konuda bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirm

Son düzenleme:
aslında bu kadar kısa sürede verilen kilonun çok olduğunu düşünüyorum. Oysa hepimiz biliyoruz ki gerçek olan üşenmeden spor yapmak, ve sağlıklı beslenmek, ömür boyu ürünlerle yaşanamaz, ama gene doğanın bize verdikleriyle beslenerek, ve fiziksel aktiviteyle yaşanabilir...

tamamen katılıyorum en büyük sıkıntıda sanırm spor yapmıyoruz o yüzdende kilo ile sorunuzmuz çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…