N Nyx8 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 91 0 36 Ankara 20 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #1 yüzüme peeling yapıcam ama bir çok çeşidi var ayrıca cildim hassas sizden ricam deneyip de memun kaldığınız varsa onu paylaşmanız...
yüzüme peeling yapıcam ama bir çok çeşidi var ayrıca cildim hassas sizden ricam deneyip de memun kaldığınız varsa onu paylaşmanız...
sirona_gs Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 288 16 96 İstanbul 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #2 neutrogena nın ürünlerine hep iyi diyorlar ama ben henüz kullanmadım. ama herkesden duydum güzel olduğunu.
neutrogena nın ürünlerine hep iyi diyorlar ama ben henüz kullanmadım. ama herkesden duydum güzel olduğunu.
N Nyx8 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 91 0 36 Ankara 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #3 sirona_gs .!.: neutrogena nın ürünlerine hep iyi diyorlar ama ben henüz kullanmadım. ama herkesden duydum güzel olduğunu. Genişletmek için tıkla... cevap verdiğin için teşekkürler canım ama kimyasal sümek istemiyorum doğal peeling yapmak istiyorum o konuda bi fikrin var mı? bilmiyorumkismile
sirona_gs .!.: neutrogena nın ürünlerine hep iyi diyorlar ama ben henüz kullanmadım. ama herkesden duydum güzel olduğunu. Genişletmek için tıkla... cevap verdiğin için teşekkürler canım ama kimyasal sümek istemiyorum doğal peeling yapmak istiyorum o konuda bi fikrin var mı? bilmiyorumkismile
sirona_gs Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 288 16 96 İstanbul 22 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #4 doğal sayılır oda çok ii :) doğalları bilmiyorum canım ya
filix Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 970 104 123 Diğer 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #5 nutragen iyidir ama cildin hassassa yıkadığın sabuna biraz kristal seker kat peeling gibi kullan ölü deriyi çok iyi temizliyor cildine zarar riskini en aza indirirsin bence
nutragen iyidir ama cildin hassassa yıkadığın sabuna biraz kristal seker kat peeling gibi kullan ölü deriyi çok iyi temizliyor cildine zarar riskini en aza indirirsin bence
N Nyx8 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 91 0 36 Ankara 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #6 Teşekkürler... =)))
seekpeace Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 147 0 116 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyx8 #7 aynı zamanda AMWAY ın ürünleri çok iyi benim cildim de çok hassas ve ben çok memnunum öneririmkaydirigubbakcemile3
aynı zamanda AMWAY ın ürünleri çok iyi benim cildim de çok hassas ve ben çok memnunum öneririmkaydirigubbakcemile3