Diş macununu yüzün heryerine sürmek hiç akıllıca bir çözüm değildir.
İçerdiği flor ciltte tahrişe neden olur.
Hele bunu hergün yaparak kendi ellerinizle tedavilik durum yaratabilirsiniz.
kızlar bnm cildmde aşırı olmasada yağlı ama bu karışımı yapınca gergin kadifemsi bi cildim oluyo dişmacunun cok az bişy katılıyo zaten içine bilmem ben memnun kaldım birde çillerim var onlarında rengini actı paylaşıyım dedim
Ben denedim açıkcası çok güzel bir etki bırakıyor yüzde hem yumuşatıyor hemde lekeleri gideriyor arkadaşlar
destinax ne zamandır kullanıyosun. ben de çillerimden kurtulmak istiyorum. malum yaz dönemi iyice çiktilar. tamamen yok olmasinin çarelerini ariyorum ben de.
inandırıcı olabilmesi için illa sizin kadar çok mesaja sahip olmasımı gerekiyor belki forumu rastgele ziyaret ederken kullanmış biri olarak mesaj yazmak ve forumun diğer bölümlerindende yararlanmak istedi ne var ki bunda :1closedeyes:Tek bir mesaj icin uye olanlar hic inandirici degil arkadasim....CADIARZU
1 aydır flan yapıyorum ben hergün diyolar ama ben hafta en az 3 kere yapıyorum gayet iyi geldi bana bende tamamen kurtulmanın yolunu arıyorum ama bakalım bu etki etti bana yavaş yavaş da olsa çillerin rengi açılıyo önce dmekki öyle öyle gidecek bakalım inş.:Saruboceq:
kızlar bnm cildmde aşırı olmasada yağlı ama bu karışımı yapınca gergin kadifemsi bi cildim oluyo dişmacunun cok az bişy katılıyo zaten içine bilmem ben memnun kaldım birde çillerim var onlarında rengini actı paylaşıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?