- 24 Haziran 2011
- 23.304
- 48.398
Merhaba arkadaşlar. Kenara bir miktar para atmıştık, üzerine kredi çekelim vs derken toplu bir para oldu (çokta değil) Benim bir araca ihtiyacım var ve bu işim için de gerekli (evden çalışıyorum). Şehir içinde çok fazla işim oluyor ve park yeri bulmak büyük sorun. Gözüme 2012 model Smart fortwo kestirdim. Bu arkadaşın özelliği küçük olması. Nasıl küçük, çünkü arka koltukları yok Neyse beni hızlıca A noktasından B noktasına götürsün yeter dedim ki çevreden bıdı bıdılar başladı. O kadar parayı iki koltuklu arabaya mı vereceksin diye Çok kişi binmek istersem ne yapacakmışım. Ben de alternatif olarak mini Cooper beğendim. Elimdeki para da ancak 2002 modele yetiyor. Onlar da malum dışı "ooouuvvv" içi "meh"... Yalnız şöyle bir durum var, eşimin şirket arabası, aynı sokakta oturan kardeşimin şirket arabası, babamın kendi aracı var zaten kalabalık olsak onlardan birini alırım zaten. Ki büyük araba alsam park sorunu yüzünden zaten doğru düzgün kullanamayacağım. Ama tutturdular lazım olur arka koltuk
Aktif araç kullanan veya Smart fortwo kullanan arkadaşlar varsa birşey deyin
Farklı alternatiflere de açığım ufak tefek olsun rakam 3 haneye gelmesin
Aktif araç kullanan veya Smart fortwo kullanan arkadaşlar varsa birşey deyin
Farklı alternatiflere de açığım ufak tefek olsun rakam 3 haneye gelmesin