Mrb.ben 1 yıllık evliyim 23 yaşındayım.bir yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım şimdiye kadar erken diye çok ta takılmadım ama bundan 4 ay önce doktora gittim ve prolaktin hormonumun yüksek oldugunu öğrendim.ilaç verdi bir ay sonra gittiğimde sınıra kadar düşmüştü..doktorun verdiği ilaç bu konuyla ilgili okudugum araştırdığım hiç bir konuda yer almıyor.herkes belirli 2 ilaçtan bahsediyor sadece..2 ay önce adetim 13 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı.fakat hemen doktora gidebileceğim biryerde yaşamıyorum eşimin işi sebebiyle(memur) bi köydeyiz..umutlanmadım ama yinede dikkat ettim kendime haftabaşı giderim diye düşünüyordum doktora ki bi akşam arabayla bir yere gidiyorduk arabada çok kötü oldum belim ve kasıklarım şiddetli sancılandı gider gitmez dinlendim eve dönerkende böyle oldu gittiğim yerdeki hanımlar pozitif çıkan sonuca göre dikkat etmem gerektiğini hatta rahatsız ediyorsa arabaya binmemem gerektiğini daha yeni gebeliklerde bebeğin tutunamadığını söylediler..sonraki gün aşırı sancılı bir şekilde önce kahverengi leke sonrasında kanamam oldu yani bana göre adet oldum hamile falan değildim test yanlış dedim...deneyimsizlik işte doktorada gitmedim
...şimdi gelelim sorularıma
1.)gerçekten hamile kalmış olma olasılıgım varmı? 2.)kaldıysam prolaktinim düşmüşmü demek? 3.)bu ay ovulasyon testi yapmak istedim anlamak için de başlamam gereken günden önce başladım teste 5 gün var ben bugün yaptım ve iki çizgide çıktı.tabi t çizgisi c kadar koyu değil bununla ilgili sorum da şu : tamamen koyu olduğunda mı yumurtlama başlıyor acaba yani detaylı bir şekilde bilen birisi yardım ederse çok sevinirim biliyorum çok uzun oldu ama deneyimlerinize ihtiyacım var bu konularda tecrübesizlik kadar kötüsü yok herşeyi bilsenizde yaşayan biliyor gerçektenşimdiden herkese tşk ediyorum ..