Mrb.ben 1 yıllık evliyim 23 yaşındayım.bir yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım şimdiye kadar erken diye çok ta takılmadım ama bundan 4 ay önce doktora gittim ve prolaktin hormonumun yüksek oldugunu öğrendim.ilaç verdi bir ay sonra gittiğimde sınıra kadar düşmüştü..doktorun verdiği ilaç bu konuyla ilgili okudugum araştırdığım hiç bir konuda yer almıyor.herkes belirli 2 ilaçtan bahsediyor sadece..2 ay önce adetim 13 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı.fakat hemen doktora gidebileceğim biryerde yaşamıyorum eşimin işi sebebiyle(memur) bi köydeyiz..umutlanmadım ama yinede dikkat ettim kendime haftabaşı giderim diye düşünüyordum doktora ki bi akşam arabayla bir yere gidiyorduk arabada çok kötü oldum belim ve kasıklarım şiddetli sancılandı gider gitmez dinlendim eve dönerkende böyle oldu gittiğim yerdeki hanımlar pozitif çıkan sonuca göre dikkat etmem gerektiğini hatta rahatsız ediyorsa arabaya binmemem gerektiğini daha yeni gebeliklerde bebeğin tutunamadığını söylediler..sonraki gün aşırı sancılı bir şekilde önce kahverengi leke sonrasında kanamam oldu yani bana göre adet oldum hamile falan değildim test yanlış dedim...deneyimsizlik işte doktorada gitmedim ...şimdi gelelim sorularıma 1.)gerçekten hamile kalmış olma olasılıgım varmı? 2.)kaldıysam prolaktinim düşmüşmü demek? 3.)bu ay ovulasyon testi yapmak istedim anlamak için de başlamam gereken günden önce başladım teste 5 gün var ben bugün yaptım ve iki çizgide çıktı.tabi t çizgisi c kadar koyu değil bununla ilgili sorum da şu : tamamen koyu olduğunda mı yumurtlama başlıyor acaba yani detaylı bir şekilde bilen birisi yardım ederse çok sevinirim biliyorum çok uzun oldu ama deneyimlerinize ihtiyacım var bu konularda tecrübesizlik kadar kötüsü yok herşeyi bilsenizde yaşayan biliyor gerçektenşimdiden herkese tşk ediyorum ..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deneyimli bayanlar lütfen yardımcı olun
- Konu Sahibi hilal161
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mrb.ben 1 yıllık evliyim 23 yaşındayım.bir yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım şimdiye kadar erken diye çok ta takılmadım ama bundan 4 ay önce doktora gittim ve prolaktin hormonumun yüksek oldugunu öğrendim.ilaç verdi bir ay sonra gittiğimde sınıra kadar düşmüştü..doktorun verdiği ilaç bu konuyla ilgili okudugum araştırdığım hiç bir konuda yer almıyor.herkes belirli 2 ilaçtan bahsediyor sadece..2 ay önce adetim 13 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı.fakat hemen doktora gidebileceğim biryerde yaşamıyorum eşimin işi sebebiyle(memur) bi köydeyiz..umutlanmadım ama yinede dikkat ettim kendime haftabaşı giderim diye düşünüyordum doktora ki bi akşam arabayla bir yere gidiyorduk arabada çok kötü oldum belim ve kasıklarım şiddetli sancılandı gider gitmez dinlendim eve dönerkende böyle oldu gittiğim yerdeki hanımlar pozitif çıkan sonuca göre dikkat etmem gerektiğini hatta rahatsız ediyorsa arabaya binmemem gerektiğini daha yeni gebeliklerde bebeğin tutunamadığını söylediler..sonraki gün aşırı sancılı bir şekilde önce kahverengi leke sonrasında kanamam oldu yani bana göre adet oldum hamile falan değildim test yanlış dedim...deneyimsizlik işte doktorada gitmedim ...şimdi gelelim sorularıma 1.)gerçekten hamile kalmış olma olasılıgım varmı? 2.)kaldıysam prolaktinim düşmüşmü demek? 3.)bu ay ovulasyon testi yapmak istedim anlamak için de başlamam gereken günden önce başladım teste 5 gün var ben bugün yaptım ve iki çizgide çıktı.tabi t çizgisi c kadar koyu değil bununla ilgili sorum da şu : tamamen koyu olduğunda mı yumurtlama başlıyor acaba yani detaylı bir şekilde bilen birisi yardım ederse çok sevinirim biliyorum çok uzun oldu ama deneyimlerinize ihtiyacım var bu konularda tecrübesizlik kadar kötüsü yok herşeyi bilsenizde yaşayan biliyor gerçektenşimdiden herkese tşk ediyorum ..
13 gün gecikmeyle test yaptıysan o bebek 5 haftalık falan vardır mutalaka. keşke gitseydin doktora ilk haftalar kasıklarda ağrı oluyor. rahim mi genişliyor bebek mi yerleşiyor artık bilemiyorum.. düşükte yapmış olabilirsin mutlaka kontrolüne git . 1 sorununcevabını vermiş oldum böylece. 2.soruna gelince hamile kaldığına göre tabiki düşmüştür ama yine de bir ölçtür derim..
İlk muanemde doktorum sancılarımın normal olduğunu ve bebeğin yerleştiğini sebep göstermişti.
Hamile olma ihtimalin tabiki her zaman var keşke doktora gitmiş olsaydın adetinde gecikmiş , bazı hamilelere yol yasağı getirebiliyorlar benim eltim 1 düşük yaptı, 2.side karnında öldü 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldılar ve yol yasagı geldı 4 ay .
Herkesin yapı farklılıkları ben hamıle oldugumun farkında degıldım halı fılan cırptm iş yaptım fakat bılmıyordm ve beklemıyordum sonradan ogrendım cok pişman olduım. Allahın takdiri düşük yaptıysan eğer bir daha kine olsada olmasa da cok dıkkat etmen gerekıyor
Hamile olma ihtimalin tabiki her zaman var keşke doktora gitmiş olsaydın adetinde gecikmiş , bazı hamilelere yol yasağı getirebiliyorlar benim eltim 1 düşük yaptı, 2.side karnında öldü 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldılar ve yol yasagı geldı 4 ay .
Herkesin yapı farklılıkları ben hamıle oldugumun farkında degıldım halı fılan cırptm iş yaptım fakat bılmıyordm ve beklemıyordum sonradan ogrendım cok pişman olduım. Allahın takdiri düşük yaptıysan eğer bir daha kine olsada olmasa da cok dıkkat etmen gerekıyor
İlk muanemde doktorum sancılarımın normal olduğunu ve bebeğin yerleştiğini sebep göstermişti.
13 gün gecikmeyle test yaptıysan o bebek 5 haftalık falan vardır mutalaka. keşke gitseydin doktora ilk haftalar kasıklarda ağrı oluyor. rahim mi genişliyor bebek mi yerleşiyor artık bilemiyorum.. düşükte yapmış olabilirsin mutlaka kontrolüne git . 1 sorununcevabını vermiş oldum böylece. 2.soruna gelince hamile kaldığına göre tabiki düşmüştür ama yine de bir ölçtür derim..
bayanlar öncelikle ilginize tşkler...lusnica evet doktora gitmemekle yanlış yaptım daha dikkatli olmam gerek ama tecrübesizlik işte ben hastalanınca kendi kendime dedim ki boşuna umutlandım bu test yanlış dedim çünkü 4 aydır hep negatif negatif ... DaisyB Rabbim nasip edince oluyor işte Hakkımızda hayırlısı Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin