- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi BaharTanricasi
Merhabalar bebeğim ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.Oğlum 7 aylık ve gittikçe uyku düzeni bozulan bir bebek.Hep ten teması yada sarılarak uyumak istiyor.Yanımda uyutuyorum bu yüzden ama gelin görün ki kokumu aldıkça mı bilmiyorum kıpır kıpır uykusu varsa bile uyumuyor dahası çok ağlıyor.Gittim park yatak aldım belki kendi başına uyumayı öğrenirse daha huzurlu uyur diye.Gündüz bi sıkıntı yok çok rahat yatağında uyuyor.Ama gece olunca uykusu varsa bile direniyor.uyumamak için bağırıyor ve dediğim gibi ten teması ve sarılmak istiyor.Babası çok uğraştı halâ da uğraşıyor onunla uyuması için ama asla istemiyor illa benimle uyuyacak.Geceleri tam bir kabus benim için.Aylardır uykusuz ve bitkinim.Çok yoruldum bu durumdan.
Sorum şu oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum.Ama uyku danışmanı tutacak maddi durumum yok.Sizler nasıl başa çıktınız bu durumla? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Sorum şu oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum.Ama uyku danışmanı tutacak maddi durumum yok.Sizler nasıl başa çıktınız bu durumla? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum