• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları deneyımlı anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ecenaz_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
10
0
86
38
İstanbul
kızım sekız bucuk aylık.merak ettıgım bısey var ayaklarının ustune dogru duzgun basmıyo ve henuz tam desteksız oturamıyo.cok azda olsa destek ıstıyo.bazı bebeklerı goruyorum 6 ayda otuıruyolar.4 ayda ayaklarının ustune basıyolar.bunlar her bebekte farklımıdır?benımkıde normalmı yanı?sızlerınkıler ne zaman oturmus yda basmıslardı?

her bebeğin gelişimi tabiki farklıdır
benim kızım 11 aylıkken yürüdü hiç emeklemeden
komşumun çocuğu ise 18 aylıkken yürüdü
çocuk ayakta duramıyordu 1 yaşında

bunun için acele etme
o da her bebek gibi rahat oturup
kalkacak annesi
güle güle büyütün ınşallah

bizimkisi 6. ayda desteksiz oturdu ama ayklarına yüklenmeye daha yeni yeni başladı.yeni yeni oturtmaya başladıysan ondan oturamıyor olabilir ama içim rahat etsin diyorsan bir doktora danışmanı tavsiye ederim.

aynı konuda bizde dertliyiz.... destek lazım dimdik oturabilmesi için... ben sabırsızlanıyorum ve endişeleniyorum.. çünkü bu ayın sonunda da hala dimdik duramazsa artık doktora gideceğiz.... endişeliyim yani...

aynı konuda bizde dertliyiz.... destek lazım dimdik oturabilmesi için... ben sabırsızlanıyorum ve endişeleniyorum.. çünkü bu ayın sonunda da hala dimdik duramazsa artık doktora gideceğiz.... endişeliyim yani...

ben doktorada danıstım cnm ya zamanla olucak bı problem yok dedı doktor.bızler bıraz acelecıyız galıba.9.ayın sonuna kadar oturmazsa o zaman sorun olabılır dedı.

sürekli oturma egzersizi önerdi drumuz bize yere battaniye serip etrafını destekleyip oturtun sık sık ta fış fış kayıkçı oynayın dedi bel kaslarının kuvvetlenmesi için
ama her çocuk farklıdır kasım doğumlu bir çok bebek fır fır dönerken benimki ekim doğumlu daha dönemiyo mesela çocuğun yapısıyla alakalı durumlar bunlar çok takılma keyfini çıkar çokçabuk büyüyolar güle güle büyüt

Back