• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyimli anneler lütfen yardım

yorgundana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
52
14
3
26
Aşı oldu karma aşı 3 aylık . Dün sabah 11 de oldu bugün 2. Gün akşam 11 de 48 saat olacak ateşi dün çıkmadı am 6 saat arayla fitil attığım için sanırım şimdi 38.2 iç ateşi . Dün çok ağladı çıldırdı resmen sonra sustu fitil atınca ama ateşi yoktu . Şimdi 38.2 ye çıktı makattan ölçüm . Ne yapmalıyım sizce doktora götüreyim mi ? Normal mi çıkması . Üstünü soyayım mı ? Ebemiz normal çıkması fitil at rahatlar dedi , doktor 38 olursa hastaneye gidin dedi ?

Makattan ölçümde vücut ısısı, diğer bölgelere göre biraz daha yüksek çıkıyor. Karma aşı ateş yapabiliyor, bazen 3 gün sürüyor. Acaba ateş aşıya mı bağlı yoksa başka bir enfeksiyona mı ? Başka bir şikayeti yoksa ( aralıksız ağlama, emmeme, her zamanki halinden farklı bir durum) duş alıdırın , 38,5 üstünde ateşi olursa ateş düşürücü verin . Aşıya bağlıysa geçer zaten. 72. Saatte ateşi 38,5 ve üstü oluyorsa aşıdan kaynaklı değildir mutlaka doktora götürün Geçmiş olsun

Aşıdan önce yoktu aşı sonrası 1 gün sonra oldu içim biraz rahatladı çok teşekkür ederim oyun oynadık dünkü gibi ağlamadı keyifliydi ana biraz uzun uyudu normalde öğlen 40 dk uyur uyanır 3 saat uyudu korktum

Aşıdan önce yoktu aşı sonrası 1 gün sonra oldu içim biraz rahatladı çok teşekkür ederim oyun oynadık dünkü gibi ağlamadı keyifliydi ana biraz uzun uyudu normalde öğlen 40 dk uyur uyanır 3 saat uyudu korktum
Aşı halsizlik yapmıştır, sonuçta vücuduna zayıflatımış bakteri ve virüsler veriliyor vücuda. Vücutta savunma haline geçiyor. Keyfi yerinde ise sorun yok ☺️😊, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🙏

Back