Deneyimli anneler gaz sorunsali

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
Merhaba anneler. Bebegim 33 gunluk ve gun içerisinde uyanık oldugu dakikalar gaz sorunu yasıyoruz. Asırı haraP olmuyo cocuk ama tabi rahatsızlık duyuyo baya bı. Sizlerden gaz olayını hic bı sey kullanmadan kendi kendine geçiren ve bu süreci atlatan var mı.. İlac kullanmadan aglayarak çeşitli hareketler veya başka bir takım yöntemlerle geçiren ve tavsiyeleri olan var mı acaba

canım allah kolaylık versin önce. bende tam 5 ay çektim gaz olayını neler denemedim ki,doktorumuz bize. zinko veröişti bu çok fayda getirdi. ara ara rezene içirdim.ayaktopuklarına, göbüşüne ılık zeytinyağ ile masaj yaptım, muskat cevizi var aktarlardan al, rendele sütüne kat içir.kendi kendine geçmesini bekleme, çok sancısı olunca arabanız varsa binin gezin, fön makinesini aç sesini dinlet, bunlar geçici bir rahatlama yapar. tabi sen yediğine, içtiğine dikkat etcen, ayaklarını koruyacan.allah şifa versin

Kendi kendine gecmesindense zinko kullan mı diyosun.. Bırakınca yeniden gaz sorunu başlıyor tb
Tembellestiriyo diyorlar da.. Valla cocuğu boyle cigirtmak mı iyi zinko verip uyutmak mı bilemedim

benim oğlum 5 aylık, biz de 2 aylık olana kadar bu ağlamaları çektik. ama ben bunun hiç bi zaman gazdan olduğunu düşünmediğim için gaz ilacı falan da vermedim. nihayet iki ayın sonunda geçti. herkes bunları yaşıyo, yaa sabır deyip geçmesini bekliceksin bence. bizimki ağladığı zaman bi keresinde saç kurutma makinesini açmıştım, pıt diye sustu çocuk, ama bi daha hiç onunla susmadı. sonra eşim sifonun sesiyle sustuğunu farketti. akşamları bir saatlerini falan banyoda geçiriyolardı baba oğul. bir de denemek istersen esra erol her fırsatta kimyonun gaza çok iyi geldiğini anlatıp duruyo. bi araştır istersen. kolay gelsin.

İlk kızımda zinko kullandık, fayda ediyordu ama mayışıyordu, sadece çok yorgun anlarımda verdim.İkincisinde zinko hiiç işe yaramadı.Gaz yapan yiyeceklerden yemedim, karnına masaj ve bacak hareketlerini sürekli yaptım, faydasını da gördüm..Kucakta taşıma, banyo, sallama da sakinleştiriyordu.Emzik verdik, inanılmaz işe yaradı.2 aydır rahatız.

canımmm ilaç mileaç kullanma.REZENE iç acayipppp faydası oluyo hem bebişinin gazına hemde senin sütünü artırıyo.hemde hiç bi zararı yok ilaç gibi.benimde bebişim ıkına ıkına uyur uyanırdı göbeği çıkacaktı dr götürdük çok gazı var dedi ilaç verdi. bi arkadaşda rezene iç dedi içtim bebeğim 4 aylık hala içiyorum çok rahatladı yavrum benim tavsiye ederim. milupanın yada humananın rezene çayları var eczanelerde bi dene derim.

bende kzım da çektim onu oy oy çok zor aama eczanede satılan bitki kürü gibi birşey var nurse haerves yazıyor doktorum tavsiye etmişti çok memenun kaldık dene istersen..kolay gelsin..

bi de bazen sutum oldugu halde göğsümdeyken birden bırakıyo memeyi ve kafasını sağa sola cevirip duruyo.aglıyo sizce gazdanmı yapıyo baska bi derdi mi var

bi de bazen sutum oldugu halde göğsümdeyken birden bırakıyo memeyi ve kafasını sağa sola cevirip duruyo.aglıyo sizce gazdanmı yapıyo baska bi derdi mi var

Evet canım malesef gazdan yapıyor. Gaz sorunu yaşayan tüm anneler gibi doktor doktor gezdik biz de, ama malesef zamanı gelince geçeceği umuduyla bekliyoruz.Çok daha zor günler geçirdik, hafifledi, ya da biz alıştık, isteklerini anlıyoruz bilmiyorum ama geçecek canım sabır dile Allahtan...Gaz ilaçlarının ilerde daha ciddi sorunlar doğurabileceğini duyduğumdan beri herşeyi bıraktık. Doktorumuz da bitki çaylarını destekliyor sadece...Geçecek inşallah..

bende anlamsız bi şekilde inat etmiştim gaz damlası kullanmamak için. bebeğim saatlerce ağlardı zeytinyağıyla masaj yapardım karnına saat yönünde ovardım ve topuklarını.. bazen iyi geliyodu bazen işe yaramıyodu. bebeğimin ağlamasına dayanamayıp nurse harvey diye bi damla kullandım. bu damlalar ilaç değil zaten prebiyotik.. bi muayene esnasındada doktora sordum zinko önerdi. bağımlılık falan yapabilirmi diye sordum doktora.. öyle bi şey olmadığını söyledi. kullananlar genelde memnun. ben hiç şikayet eden görmedim duymadım. yazık ağlatma bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…