• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Deneyimli anneler gaz sorunsali

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
Merhaba anneler. Bebegim 33 gunluk ve gun içerisinde uyanık oldugu dakikalar gaz sorunu yasıyoruz. Asırı haraP olmuyo cocuk ama tabi rahatsızlık duyuyo baya bı. Sizlerden gaz olayını hic bı sey kullanmadan kendi kendine geçiren ve bu süreci atlatan var mı.. İlac kullanmadan aglayarak çeşitli hareketler veya başka bir takım yöntemlerle geçiren ve tavsiyeleri olan var mı acaba

saç kurutma makinesi diyorum başkada bişey demiyorum:) uyumuyorsa makine açık kaldıgı süre boyunca uyur..tabi radyasyon yayıyo o da ayrı konu :((

Son düzenleme:
cnm ablamın 45 gunluk bebeği var esra erolun kimyonlu karışımındamn yapıyo maşalla ne gaz ne uykusuzluk googleden bulabii,lirsin

kimyonun ne zararı olacak cnm. hiç bir şeyin aşırısına kaçma, çok ta korkak olma. bende senin gibiydim. ama herşey toz pembe değil. denemek gerekiyor. ayrıca gaz sancısı artarsa da sub simplex i tavsiye ederim. rahatlatıyor.

Merhaba anneler. Bebegim 33 gunluk ve gun içerisinde uyanık oldugu dakikalar gaz sorunu yasıyoruz. Asırı haraP olmuyo cocuk ama tabi rahatsızlık duyuyo baya bı. Sizlerden gaz olayını hic bı sey kullanmadan kendi kendine geçiren ve bu süreci atlatan var mı.. İlac kullanmadan aglayarak çeşitli hareketler veya başka bir takım yöntemlerle geçiren ve tavsiyeleri olan var mı acaba

Aslında yöntem var tabi kocakarı ilaçlarıda denedik ama Biz GoldenGoat diye mamayla çözdük. İstersen facebookta kullanıcı yorumları var. Kesin çözüm diyebilirim. İstersen direk telefon et her soruyu yanıtlıyorlar. Ya da mail at. Sana deneme maması gönderebilirler. Bence vakit kaybetme.

Back