Öyle düşünme canım tabii ki de hiçbir şey eskisi gibi olmuyor olmayacak ama harıka bıseyy annelık rabbım tattıracak sızlere de
Ben mesela anne olduğumda rahatıma ne kadar düşkün olduğumu anladım kızım o kadar rahat bir kız çocuğu ki Yani o kadar da rahat büyüttüm Bu arada uyku eğitimi tavsiyemdir hepinize yaklaşık 1-2 ay düzensizlik çekmek çok normal ama doğru adımlarla rahatı yakalamak da çok kolay küçüklüğünden beri akşam 7'de yatar dururdu aile apartmanında oturduğumuz için kayınvalidem bize çıkar Kur'an okurdu çocuk uyurken Yani bir kere bile bir gece çocuğa baktırmadık düşün biz gezerdik
bu konuda falan aşırı rahattım ki rahat olduğum halde düşünmemin tek nedeni mesela ilk hamilelik muazzam bir şey her hamilelik güzeldir ama ikinciyi hamile olduğunda ardında bir çocuk olduğu için istediğin gibi yatamamak dinlenememek gün içinde iş yükünün daha fazla olması çocukta olduktan sonra bunu kıskançlığı olacak mı alışma evresi falan derken bunlar kafamda yani kendime diyorum ki iş mi çıkarıyorum ama iki üç yıl sonrasında düşündüğümde tadından yenmez diyorum bir kardeşi olsun o kadar istiyor ki zaten yaşımda geçecek 32 yaşındayım bugüne kadar asla bir tane çocukla kalacağız diyen ben kızımın sayesinde Bu fikre alıştım Yani beni de heveslendirdi minnoş
annelik bambaşka bir şey hem harika hem delilik ileride bir gün zaten 2.olacaksa yaşım daha da geçmeden olsun istedim Bir de evimizden 3 yıllığına uzaktayız burada biraz dha büyüsün kaynana gorunce yokken kimse yokken kafa rahatken inşallah
burada olur