KimyasaldaşımBenim mart ayında kimyasal oldu. folik asit kullanıyorum beş aydır. Şimdi de D vitaminine başladım. Belki faydası olur diye
Kuzum senin tüp bebeğe geçtiğini bilmiyordum. Yumurta büyütüyoruz diyince klomen falan sandım hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınKuzu ben tüp bebeğe başladım. İlaçlarım gonal-F, meriofertdi. Yumurta gelişimim yavaş diye menopura geçiş yaptık. Bu arada aşılama yaptıran birinin de gonal-F kullandığını okumuştum ama daha düşük doz. Bi doktoruna sor istersen
İnşallah kuzu ya valla Allah hayırlısını nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKuzum senin tüp bebeğe geçtiğini bilmiyordum. Yumurta büyütüyoruz diyince klomen falan sandım hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin canım inşallah Rabbim aratmasınİnşallah kuzu ya valla Allah hayırlısını nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canımsın bu ay sana güzel bir pozitif sağlıklı bir bebiş getirsin inşallah bende biliyorsun bu ay iki defa yumurtlama gördüm ikinci yumurtlamanın sadece çatlama gününü bir gün değerlendirebildim oyüzden pek umudum yok ilişkinin üstünden 7 gündü bi belirtim yok göğüs hassasiyeti var o da zaten adet öncesi hep olan bişey yani umudum yok sadece çatlama gününü değerlendirdim diye yani genelde ben çatlamanın 14.günü adet oluyorum yani önümüzdeki hafta Salı günü muhtemelen adet olurum haziranın 15 ine kadar yumurtlama görürsem iyi çünkü o tarihten itibaren yaz tatiline giriyoruz ailemin yanına gidecek ağustosa kadar orda olurum il dışında yani eşten ayrı öyle canım keşke yaza gebe girebilseydimMerhaba güzel kadınlar
Nisan ayında femara kullandım, çooook belirtim olmasına rağmen sonuç negatif oldu. Bu ay tekrar kullanıcam. Bugün yani adetin üçüncü günü başladım bakalım bu ay neler bekliyor beni. Bu ay femara vb birşey kullananlar yada daha farklı deneyimi, fayda gördüğü yöntemleri olanlar hadi sohbet edelim
Sosyallanne ArasaNillGerek ParlayanGece goldBride H hawaii Y Yaseminnn35 kızlar katılmak ister misiniz
Her ilaç kişiye farklı etki veriyor. Misal bana etki etmeyen sana etki edebilir. Ama sen yine de bi gonal-f i sor istersenAmin canım inşallah Rabbim aratmasın
İnşallah canım hepimiz görelim pozitifi inşallahCanımsın bu ay sana güzel bir pozitif sağlıklı bir bebiş getirsin inşallah bende biliyorsun bu ay iki defa yumurtlama gördüm ikinci yumurtlamanın sadece çatlama gününü bir gün değerlendirebildim oyüzden pek umudum yok ilişkinin üstünden 7 gündü bi belirtim yok göğüs hassasiyeti var o da zaten adet öncesi hep olan bişey yani umudum yok sadece çatlama gününü değerlendirdim diye yani genelde ben çatlamanın 14.günü adet oluyorum yani önümüzdeki hafta Salı günü muhtemelen adet olurum haziranın 15 ine kadar yumurtlama görürsem iyi çünkü o tarihten itibaren yaz tatiline giriyoruz ailemin yanına gidecek ağustosa kadar orda olurum il dışında yani eşten ayrı öyle canım keşke yaza gebe girebilseydim
Ben femaraya başladım kuzum ikinci kullanışım bu ayHer ilaç kişiye farklı etki veriyor. Misal bana etki etmeyen sana etki edebilir. Ama sen yine de bi gonal-f i sor istersen
Balım şu anda da sat badi olabiliriz. Reglin üçüncü günü demişsin. Sen lekelenmeyi mi ilk gün baz alıyorsun sökülmeyi miKimyasaldaşımbenimde martta oldu. Aaa folik asiti iyi hatırlattın kaç zamandır kullanmıyorum. Dvit bende kullanıyorum
Valla bu sefer lekelenme olmadan direk söküldü kuzum. Senin ne zaman başladıBalım şu anda da sat badi olabiliriz. Reglin üçüncü günü demişsin. Sen lekelenmeyi mi ilk gün baz alıyorsun sökülmeyi mi
Kuzu benim 18 martta lekelenme başladı kahverengiydi, 21 martta kırmızılar söküldü. İki uygulama var telefonumda birini 18 ini baz aldım birinde 21 iValla bu sefer lekelenme olmadan direk söküldü kuzum. Senin ne zaman başladı
Valla bu sefer lekelenme olmadan direk söküldü kuzum. Senin ne zaman başladı
Kuzum bence söküldüğü günü baz al. Her türlü aynıyız benimde bat tahmini 20 haziran. Böyle söyleyincede çoooook var yaa daha 20 sineKuzu benim 18 martta lekelenme başladı kahverengiydi, 21 martta kırmızılar söküldü. İki uygulama var telefonumda birini 18 ini baz aldım birinde 21 i
alım ben ovü testini de bıraktım. Uzayan akıntı geliyor bitince çatlama oldu diyorum. İlişkiyi bırakıyorum. Ama uzayan akıntı zamanı mı öncesinde mi sonrasında mı ilişki olmalı emin değilim doktorlar bir şey diyor mu bunaKuzum bence söküldüğü günü baz al. Her türlü aynıyız benimde bat tahmini 20 haziran. Böyle söyleyincede çoooook var yaa daha 20 sine
Kuzum ben libidosu yüksek bir kadınım bence ilişki aaa yumurtlama gördüm bırakayım değil hiçbir zaman. Oyüzden hem uzayan akıntı zamanı hem önceesi hem sonrası benim içinB
alım ben ovü testini de bıraktım. Uzayan akıntı geliyor bitince çatlama oldu diyorum. İlişkiyi bırakıyorum. Ama uzayan akıntı zamanı mı öncesinde mi sonrasında mı ilişki olmalı emin değilim doktorlar bir şey diyor mu buna
Ben de buraya gelebilir miyimMerhaba güzel kadınlar
Nisan ayında femara kullandım, çooook belirtim olmasına rağmen sonuç negatif oldu. Bu ay tekrar kullanıcam. Bugün yani adetin üçüncü günü başladım bakalım bu ay neler bekliyor beni. Bu ay femara vb birşey kullananlar yada daha farklı deneyimi, fayda gördüğü yöntemleri olanlar hadi sohbet edelim
Sosyallanne ArasaNillGerek ParlayanGece goldBride H hawaii Y Yaseminnn35 kızlar katılmak ister misiniz
Candyy benim bu gece olmadı. Yumurtlama 12.gündğ bugun 14. Bi umut bekledım ama eşim gece nöbette uykusuz kalmıs erken de uyanmış resmen uyuyakaldı 8deKuzum ben libidosu yüksek bir kadınım bence ilişki aaa yumurtlama gördüm bırakayım değil hiçbir zaman. Oyüzden hem uzayan akıntı zamanı hem önceesi hem sonrası benim içinara vermek yoooookkkk