• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri deneyimlerim :))

ben saçlarimi hep tepeden toplarim topuz yaparim ondekileride tel tokayla tuttururum hiç yuzume degmesin diye ama benim saçlarim çok uzuyo daha yeni dokulmeye baslamisti burda sarimsakla ilgili yaziyi okuyunca bende sarimsak yagi kullaniyorum baska yaglarla birlikte neyse artik onu kullanmiyim benim saçlarim hep uzundu gerçi ilk defa bu kadar uzun ama hiç dokulmezdi :S yeni yeni bole oldu bende havalardan ve saçlarim çok uzadi diye dusunuyodum :S

Bi de canim sarimsagi biraksan bile dökülme hemen kesilmiyor malesef.
Bi kac kez kullandigim sarimsakli sampuan tam 3 ay siddetli sacimi döktü.
Zaman aliyor toparlanmasi, umutsuzluga kapilip stres yapma kendine döküluyor diye.. o zaman daha cok dökülüyor. Zaten saclarin birinci düsmani stres..

sende bi 3 ay kullanma ve bekle bakalim kesilecekmi. Ha kesilmezse de muhakkak bi doktora git, kan tahlili yaptir. Cünki troid hastaligi yada hormonlarda sorun olabilir, vitamin eksikligide olabilir.. Demir, cinko, biotin, b-vitamini gibi eksiklerde saci cok döker. aslinda sac dökülmesi bir cok nedenlerden dolayi baslar. Sarimsagi keserek bi dene bakalim. Benim sarimsakli sampuandan sonra dökülmeye basladiginda gitmistim doktora, kan tahlili yapti hic bi eksiklik cikmadi. Doktor sarimsaktan baska birsey olamaz, kullanma bidaha demisti..

Son düzenleme:
sarımsak mucize gibi bi bitki ama herkezde aynı etkiyi gösttermıyo
bn 1 hafta kulladım normalde hiç dökülme yokken acayip dökülmeye başladı
en başta yıpranmış saçlar dkülüyo sandım ama saçımı tararken nasıl geliyodu çok kötü oldum hemn bıraktım
allahıma şükür şimdi dökülme durdu
gece yatarken 1 diş yutayım dedim bnm tansiyon düşüktr iyice düşürdü
ben çok faydalı bi bitki olduğuna inanıyorum ama dedğiğim gbi kimi insanda ters etki yapabiliyo

Yazmis oldugun cümlelerin basindan sonuna kadar sana katiliyorum.
Sanki beni anlatmissin.. Benimde cok pskolojimi bozmustu, kel kalacagim diyordum artik. ve bu artik iyice beynime islemisti, o dökülen saclari gördükce tarakta banyoda.. of off gözlerim doluyordu senağlama
Cok sükür 3 ay'in sonunda kesildi, yine dökülüyor ama normal sekilde..

sarımsağın bukadar çok dökülme yaptığını bilmezdim arkadaşlar bende bidaha dikkatli kullanıcam ve önerirken dökülme yaptığınıda eklerim üzüldüm hemde sizin adınıza :/
biara benimde saçım çok dökülmüştü ama benimkisi stressle alakalı bişeydi :/ bioblasın saç serumundan almıştım tekli almıştım ben bi kere kullandım tek kullanımlıktı yani kesmişti biraz eskisi gibi dökülmüyodu kesin sonuç vermemişti ama yinede güzel bi ürün çünkü tam kesilmesi için onlardan daha kullanmam lazımdı haftada bir kullanılıyor bildiğim kadarıyla yumuşacık yapmıştı saçımı sadece diplerine sürmeme rağmen onuda deniyebilirsiniz :/

Benim saçlarımda dalgalı saçlarımı hep örerim çoğu zamanda salarım.Arada düzleştirici kullanıyorum bu yüzden ayda bir uçlarından azıcık kesiyorum daha çabuk uzuyor

Back