• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimi olan?

HaziiranGecesii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
74
92
18
- Yurtdışı
Daha önce iki yirmilik dişimi sorunsuz çektirdim çok şükür..
Şimdi diğer ikisini çektirmem lazımmış. Ve dişler gömülü olduğu için ameliyat lâ alınması lazımmış. İnternette baya araştırdım, yorum okudum. Korktum açıkçası... Siz boyle birsey yaşadınizmi? Yüzünüz sistimi?siscegi söyleniyor... ;(Neler Oldu sonrasında...

Şimdi diğer ikisini çektirmem lazımmış. Ve dişler gömülü olduğu için ameliyat lâ alınması lazımmış. İnternette baya araştırdım, yorum okudum. Korktum açıkçası... Siz boyle birsey yaşadınizmi? Yüzünüz sistimi?siscegi söyleniyor... ;(Neler Oldu sonrasında...
Benimkiler de gömülü ya, sadece geçen sene sızlama yaptı şimdi hiçbir şey yok.
Öyle kalsa olmuyor muymuş?

ben de yasadim aynisini, cok koca bi sislik olmadi.. verdikleri agri kesici saglam bsy olsun yalniz, uyusukluk gecince agri oluyo cunku

Aynı dert bende de var.Nette videosunu izlemeye bile dayanamadım.Benim iki tane var,ikisi de gömük,boyuna apse yapıyor.Arkadaşım çektirmişti,10 gün ifadesiz bir suratla gezmişti.Sadece çorba içebiliyordu.

Back