Saç Uzatma Yöntemleri denenmiş ve sonucuna ulaşılmış saç uzatma tekniği

cherriy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
33
0
36
Tekirdağ
Saçlar için çam terebentin esansı, susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir. Bazı yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.

hepsinden eşit oranlarda mı kullanıcaz?

herbirinden 5 er damla toplamında 25 damla 200 ml olan şampuanımıza karıştırıcaz.. ve başımızı öne doğru eğerek yıkamak gerekıyor gözler kapalı olacak..gözle kesınlıkte temas olmıycak..bi kaç dakika parmak uçlarıyla diplere fiksiyon yaparak

bu kadar yağı kullandıktan sonra ben nasıl çıkarıcam o kadar şeyi saçımdan? kafam kaynar ya. sanki hep yağlıymış gibi hissederim.

yağı saçına sürdükten sonra ha bir tane ha 20 tane karıştırıp koymuşsun farketmez.. hatta hazır karışım yağları satılıyor ve çokta yararlı saça. deneyen olarak söylüyorum bunu..

yağı saçına sürdükten sonra ha bir tane ha 20 tane karıştırıp koymuşsun farketmez.. hatta hazır karışım yağları satılıyor ve çokta yararlı saça. deneyen olarak söylüyorum bunu..

farketmmez olur mu hiç canım ya zaten olay burda terebentin esansı, nı saça uygulamak saçı uzatan o zaten ve terebentin esansı da yanlız başına kullanılmadığı için diğerleride hem koruyucu hemde bakım yapıyor..olurmu hiç ha 1 tane ha 10 tane aynı..farklı farklı yağlar var farklı farklı faydaları var hepsinin..ben işin içindeyım ondan bılıyorum..tabıkı dediğin gibi hazır karışımlarda var ama bu yukarıda yazdığım gibi saç uzatma bakım yağı

ne demek istediğimi anlamamışsın ya da ben anlatamadım canım. farkındaysan yararının olduğunu söyledim cümlemin sonunda.. sadece saçım yağla dolacak bu kadar karışmış olan yağla, temizlemek işkence olacak tarzında açıklama yapan arkadaşa yağ çokluğuyla alakası yok bu saç temizlenmesinin. ha bir tane ha 20 tane yapmışsın demek için yazdım bunu. umarım bu sefer anlatabilmişimdir

:) anladım canım ama ilk okunduğunda ilk öyle anlaşılıyor..ewt dediğin gibi ...ve kullanıcaklar için şöyle bi durumda var zaten olay saçtan artıkmak değil yağı yanı hafta sonu evde olduğunuz zamanlarda yapın biraz saçınızda kalsın yağ yanı iş başı yapacağınız zman normal şmapuanınızla yıkayın ..yoksa faydasını göremezsınız kı..merak etmeyın saçta yağ hiç kalmıyor..ama dağa ferah bi saç istersenız kremsiz limon lu şampuan kullanmanızı tavsiye ederim

kızlar ben de şampuanıma yağ koyuyorum kuaför söylemişti ekstradan bal koyuyorum öyle saçtan nasıl çıkacak gibi düşünmeyin saçta belli bile olmuyor valla :) ben de badem yağı zeytinyağı çam terabendin koyuyom gerçekten saçlarım güçlendi benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…