- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Cınım kaynanam yaa kazanmışta tebrik ediliyoTeşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cınım kaynanam yaa kazanmışta tebrik ediliyoTeşekkür ederim canım
O da çokzel. Ben bu sene evdeyim diye almıyorum. En son yazın almıştım bir NB. Evdekilerde birlikte bana yeter. Bir de yurt dışına giden bulursam 530 aldırırım.Eveett bende gördüm aşırı güzel cool bi ayakkabı Adidas gazelle aldım param ona yetti napım
Demek son bir saat. Hemen Tekirdağ’daki akrabalarımı arıyorum sjskdjkdEvet son 1 saat değişmez teşekkür ederim Darısı başına inşallah gerçekten çok güzel bir duygu
10 bin bi ayakkabıya veremem kusura bakma kocanıımm assdddfKocacım sen misin sjdkkdd
Aşırı güzelmiş ama yaNew Balance 9060 Sea Salt with Rain Cloud and Moonbeam Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
10 binden de fazlaymış.smskdjd
Yurt dışına giden keşke bende bulsamO da çokzel. Ben bu sene evdeyim diye almıyorum. En son yazın almıştım bir NB. Evdekilerde birlikte bana yeter. Bir de yurt dışına giden bulursam 530 aldırırım.
Güzel olmaz mı onikimilyar.Aşırı güzelmiş ama ya
Olmalı benceeİyi fikir,bundan sonra dakika başı ücret keseyim
Nevoş begendiyse kesin o değildirKış yemekleri de olabilir.
Bu ay kardeşim gitmişti de hiç aklıma gelmemişti. Fiyatların bu kadar uçtuğunu bilsem aldırırdım.Yurt dışına giden keşke bende bulsam
Valla ultra zengin olmam lazım anca yani.10 bin bi ayakkabıya veremem kusura bakma kocanıımm assdddf
Cano’dan önceki son çıkış ona göre alın gardınızı jskskskdNevoş begendiyse kesin o değildir
Aldım aldım alamadım fasıllesi olana kadar benCano’dan önceki son çıkış ona göre alın gardınızı jskskskd
Ay olur mu öyle şey belliydi sizinkii birinciliğe oynuyorduTeşekkür ederim senin tarifi görünce bu ay da olmadı dediydim aslında beklenmedik olunca ayrı bir sevindim
görüntü olarak çok ahım şahım değilmiş. o para kesinlikle etmez. ben çok beğenmedim.New Balance 9060 Sea Salt with Rain Cloud and Moonbeam Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
10 binden de fazlaymış.smskdjd
Ben alıcı değilim ya zatengörüntü olarak çok ahım şahım değilmiş. o para kesinlikle etmez. ben çok beğenmedim.
Jump ilkkez duydumGüzel olmaz mı onikimilyar.
Ben baba parası yediğim için binlik ayakkabı alamam. Kafam attı gittim jump aldım 500₺'ye. Onu da beğenmezsem iade edip bot falan bakıcam
Nasıl aklına gelmez akıllı gadın seniBu ay kardeşim gitmişti de hiç aklıma gelmemişti. Fiyatların bu kadar uçtuğunu bilsem aldırırdım.
Alacağımdan değil ama bakması beleş diye yoksa gittim 800₺'ye beğendiğim ayakkabıyı bile almadım,500₺'ye jump aldım. Öyle yani