- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
Bir de Lattego alırsan tamamdır bu iş.Jumbolarimi porlandlarimi unutmuşsun beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de Lattego alırsan tamamdır bu iş.Jumbolarimi porlandlarimi unutmuşsun beybi
Senin nesspressoyu beğendim ben .Bir de Lattego alırsan tamamdır bu iş.
Gereksiz şeylere para harcamak yok dedikten sonra aldığım sihirli tuzlukEvet sihirli değneğim geldi kime üfleyeyim
Eki Görüntüle 3342608
Ben ?Aşkolar zirvesi de yaparız bir gün inşallah Kukrim sen,ben
Benimki Delonghi. Nespresso’yu kapsüllü diye almadım.Senin nesspressoyu beğendim ben .
Çok güzel amaGereksiz şeylere para harcamak yok dedikten sonra aldığım sihirli tuzluk
Ya sen niye demiyorsun hafta içi her gün yaprak dökümü var diye???? Az önce denk geldim Leyla hamile,Hayriye hanımla biri kızı merdivenlerden indiriyordu falan. Haberim olsaydı teee ilk zamanlar izlerdim.Evet sihirli değneğim geldi kime üfleyeyim
Eki Görüntüle 3342608
İnşallah aşkomAşkolar zirvesi de yaparız bir gün inşallah Kukrim sen,ben
Olur ,sana da haber veririz
Çok tatlı dimi aşkoÇok güzel ama
Amin aşkomİnşallah aşkom
Bende yeğenime alacaktım sihirli değnek nerden aldın bunu?Gereksiz şeylere para harcamak yok dedikten sonra aldığım sihirli tuzluk
Evet ,bayildimÇok tatlı dimi aşko
Tv yok bende çünkü yani varda izlenmiyorYa sen niye demiyorsun hafta içi her gün yaprak dökümü var diye???? Az önce denk geldim Leyla hamile,Hayriye hanımla biri kızı merdivenlerden indiriyordu falan. Haberim olsaydı teee ilk zamanlar izlerdim.
Tren.. sihirli tuzluk yazBende yeğenime alacaktım sihirli değnek nerden aldın bunu?
Bende hiç açmam ama kardeşim kanal değiştirirken gördüm bir üzüldüm dedim daha önce görseydim beeeelki izlerdimTv yok bende çünkü yani varda izlenmiyor
Çok da ucuz hee ama çok tatlıymışTren.. sihirli tuzluk yaz
Eh ihtiyacım olan şey. Çabuk link ver.Evet sihirli değneğim geldi kime üfleyeyim
Eki Görüntüle 3342608
Ne güzelmiş öyle güle güle kullanGereksiz şeylere para harcamak yok dedikten sonra aldığım sihirli tuzluk