- 8 Haziran 2013
- 57.181
- 151.812
- 898
Bende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorumYaprak Dökümü benim nasıl desem başucu dizim 52551516 kere izlemişimdir.
Çok nadiren görmediğim bir sahne çıkınca heyecanlanıyorum.![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorumYaprak Dökümü benim nasıl desem başucu dizim 52551516 kere izlemişimdir.
Çok nadiren görmediğim bir sahne çıkınca heyecanlanıyorum.![]()
Gelecek tarifleri bekliyoruz çok sabırsızsınız yaaaYeteeeerrrrr artikkkkkkkk baslasiiiinnnnn![]()
Ben bile izledimBende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorum![]()
Birinci olmak istiyorum artık başlasınGelecek tarifleri bekliyoruz çok sabırsızsınız yaaane bu acele
Ben oynadığı dönemde izledim.Bende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorum![]()
12 ye kadar zamanı var. Olmadı sabah oylama başlar. Acelemiz yokBirinci olmak istiyorum artık başlasınyalnız ordinary fena gelecek hissediyorum canom
![]()
Yarına kaldı oylama hatta ilk mesajda öyle yazıyorYeteeeerrrrr artikkkkkkkk baslasiiiinnnnn![]()
Ben kesin çatlarım nevosum12 ye kadar zamanı var. Olmadı sabah oylama başlar. Acelemiz yok![]()
Çarsamba aksamları yayınlanırdıBen oynadığı dönemde izledim.![]()
O zaman çatlamaya hazır olBen kesin çatlarım nevosum![]()
Ben yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorumÇarsamba aksamları yayınlanırdı
26 Kasım yaziyo nevosYarına kaldı oylama hatta ilk mesajda öyle yazıyor![]()
O zaman relax26 Kasım yaziyo nevos![]()
Benim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdiBen yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorum![]()
Hayattaki şansım çöle gitsem yağmur yağarO zaman çatlamaya hazır ol![]()
Ben de hatırlamıyorumBen yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorum![]()
Ne büyük ayıp ama insan biraz düşünceli olurBenim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdio gürültünün içinde diziyi izlemeye çalisirdi.
Ben 6 Şubat 'tan sonra balık hafızalı oldumBenim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdio gürültünün içinde diziyi izlemeye çalisirdi.