Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Gruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamanda Zekta1 Zekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
Mesela WunderLost WunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela @HanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz. Jenna16 Jenna16 , @Kukrim 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Biraz okumaya çalıştım konuyu, kapatılmış diye düşündüğüm için uzatmak da istemiyorum bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım 🤗🌸
Sultanım bence benim ilk yarismadaki sunumumu bulalım son yarışma sunumumla yanyana koyalım üyenin evrimi diye paylaşalim 😅😅 site ve de en önemlisi sen beni ne kadar geliştirdin görelim 😍

Biraz okumaya çalıştım konuyu, kapatılmış diye düşündüğüm için uzatmak da istemiyorum bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım 🤗🌸
Sultanım bence benim ilk yarismadaki sunumumu bulalım son yarışma sunumumla yanyana koyalım üyenin evrimi diye paylaşalim 😅😅 site ve de en önemlisi sen beni ne kadar geliştirdin görelim 😍
Maşallah canım sana💜❤️🧿Azmine hayranım🤩
Bu evrimi çoğumuz geçirdik🤣

X