Mecbur kalınca dönmüşZaten yok istemem demişti ilk başta
amin inşallah mide bulantım var kasığım belim ağrıyor bazen.Sağlıkla gelsin inşallah
Bilmediği şey koç erkeği tehlikelidir uzak durmalıMecbur kalınca dönmüş
Baktı bulamıyorZaten yok istemem demişti ilk başta çıtır diye karar değiştirdi
KoçBilmediği şey koç erkeği tehlikelidir uzak durmalı
Normal hepsi sağlıkla al kucağına inşallahamin inşallah mide bulantım var kasığım belim ağrıyor bazen.
arada uykuluyum
aminNormal hepsi sağlıkla al kucağına inşallah
Inatçı dediğim dedik oluyorlarmis öyle diyorlar genelde gözüm korktuyduKoçben
Yok ,o karakterle alakalı daha çokInatçı dediğim dedik oluyorlarmis öyle diyorlar genelde gözüm korktuydu
Günlüğüne yazmayı da unutmaKüçük Emrah bakışı düşün
Ertesi gün gidip kendine zengin koca mı bulman gerekiyordu
Şimdi koşup yatağa atladım ve ağlıyorum
Şako mu buuuu?!?!?!?!?!?!?Henüz 18 aylık
Bende inanmıyorum karekteri huyu çevre belirlerYok ,o karakterle alakalı daha çok
Benim babam koç burcuydu.İnatçıydı ama çabuk yumuşardı.Çok şekerdi. Allah rahmet eylesinInatçı dediğim dedik oluyorlarmis öyle diyorlar genelde gözüm korktuydu
Yani,mazeret arayana çok zatenBende inanmıyorum karekteri huyu çevre belirler
AmiiinBenim babam koç burcuydu.İnatçıydı ama çabuk yumuşardı.Çok şekerdi. Allah rahmet eylesin
Büyük oğlum da var ama profil fotom da küçük oğlum vardı sen tatlı dedin bende seni oğluma alayım dediydimŞako mu buuuu?!?!?!?!?!?!?
Hatırlamıyorum ama 18 aylık bebeye de alma yaniBüyük oğlum da var ama profil fotom da küçük oğlum vardı sen tatlı dedin bende seni oğluma alayım dediydim
Yazdım zatenGünlüğüne yazmayı da unutma
Mekânı cennet olsun inşallahBenim babam koç burcuydu.İnatçıydı ama çabuk yumuşardı.Çok şekerdi. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?