Merdane daha iyi iş görür. Bardak kırılır belkiBende asssla tarife uymam illa kendi kafamın dikine giderim.Dolap poşetine koyup su bardağının altıyla da ezebilir aslında. Biraz sütle çırpsa da olur her türlü olur bence ya
Bir daha oy verecem diye söz vermeyeceğim diye de söz vermiştinAy ben beş kişiye söz vermiştim noğlur beş rey hakkımız olsun
Aynen ben denerim hiç düşünmem.Bende asssla tarife uymam illa kendi kafamın dikine giderim.Dolap poşetine koyup su bardağının altıyla da ezebilir aslında. Biraz sütle çırpsa da olur her türlü olur bence ya
Ben onu sofranın arasına koyup bardakla eziyordum ama dedim bu eziyet nedenAynen ben denerim hiç düşünmem.
Ben cevizi dolap poşetinde ezerim. Çok çabuk oluyor
Bunu söylemeyeydin iyiydi beBir daha oy verecem diye söz vermeyeceğim diye de söz vermiştin
Gelecek ay da daha söz vermem dersin tekrarBunu söylemeyeydin iyiydi be
Ergenliğim…Aaaşkııınnnn açamadığı kapıııı
kanatlanıp uçamadııığıı yer mi vaaarrr
Kalbimi seve seve sana veririiiimmm
Bi kere de senin için ölsün yar
Sondan emin değilim.
ÇocukluğumErgenliğim…
Bu keyif için kocamı ikna edip balkona soba aldıracağım
Tadı çok başka vallaBu keyif için kocamı ikna edip balkona soba aldıracağım
BiliyorumTadı çok başka valla
Osmaniye'de hava çok soğuk oluyor muTadı çok başka valla
Merkez ılık ama ilçeler ve köyler merekeze göre bayağı soğuk oluyor. Yaylalara kar yağar bir tekOsmaniye'de hava çok soğuk oluyor mu
Köysedim resmen. Bir aydır gitmiyorum.
Devamlı yaşamak için ben pek tercih etmiyorum (!) ama köyde yaşamak da güzel yaKöysedim resmen. Bir aydır gitmiyorum.
Sen merkezde misinMerkez ılık ama ilçeler ve köyler merekeze göre bayağı soğuk oluyor. Yaylalara kar yağar bir tek
Benim gibi ilçe de diye biliyorumSen merkezde misin
İlçede yaşam daha mı kolayBenim gibi ilçe de diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?