- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun ablacım
Kategori konusunda doğru söylemem onun dışında her konuda bana güvenebilirsin:)Bende en çok sana inanıyorum toymuyum neyim anam
Rica ederim canımCenna kuşumm teşekkür ederimm
Ah cok gecmıs olsun sanada nevosum sende üşütmüşsün hemen toparlayalım inşGeçmiş olsun canım bende bugün hastayım.Dün yağmura yakalandım fena ıslandım.Kulağım tıkalı hiç duymuyorum :)
Umarım çabuk iyileşiriz:)
Kategori konusunda doğru söylemem onun dışında her konuda bana güvenebilirsin:)
Geçmiş olsun aşkomGeçmiş olsun canım bende bugün hastayım.Dün yağmura yakalandım fena ıslandım.Kulağım tıkalı hiç duymuyorum :)
Umarım çabuk iyileşiriz:)
Aminn peri kuşum
Canım teşekkür ederim evet hatırlıyorum seni oy verdiğin için de ekstra teşekkür ederim sayenizdeTebrik ederim canımmm oylarımdan biri sanaydı cok sevındım Zekta1
İnşaallah canımAh cok gecmıs olsun sanada nevosum sende üşütmüşsün hemen toparlayalım inş
Canım teşekkür ederim evet hatırlıyorum seni oy verdiğin için de ekstra teşekkür ederim sayenizde
Sağ ol aşkomGeçmiş olsun aşkom
Acılmazsa bı dr a git istersen damla gibi bısey verebılır rahatlarsın belkı nevosumİnşaallah canım
Kulağım açılsa gerisi mühim değil:)Bugün çok zorlandım:)
Kategori konusunda baştan aşağı yalansın nevoş kusura bakma ama onun dışında mükemmel bir bebeksin tabiKategori konusunda doğru söylemem onun dışında her konuda bana güvenebilirsin:)
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Teşekkür ederim canım benimKategori konusunda baştan aşağı yalansın nevoş kusura bakma ama onun dışında mükemmel bir bebeksin tabi
hızlı ve öfkeli, en sevdiğimYarın böreğimi yapayımda görün
Geçmiş olsunİnşaallah canım
Kulağım açılsa gerisi mühim değil:)Bugün çok zorlandım:)