- 25 Ekim 2013
- 67
- 3
- 34
- Konu Sahibi tuanabanu91
Arkadaslar bende yıllardır bu konuyu araştırıp duruyorum fakat forumda gördüğüm bazı eksiklikler ve hatalar üzerine hepimizin iyiliği için bu konu başlığıni açmayı uygun gördüm anlıyorum herkes birseyler için uğraşıyor yardımlaşma ya çalışıyor fakat ilk defa denenen ve sonrasında Tüylenme kaşıntı vb gb sorunlar oluşturan ürünleri bu başlık altında altında yazalım başkalarına da yanlış bilgi vermemiş oluruz çünkü bir sayfada şunu kullandım 3 gu sonra sukadar büyüdü diye yazdıktan sonra aradan 1 ay geçiyor ya eski hale dönüyor gogusler yada farklı sorunlar yaratıyor ama bu süre dahilinde başkaları önceki yazıyı okuyup ürünü kullanmaya başlıyor bende bunları yaşa mis biri olarak sizden rica ediyorum kullandığı bitki yağ v ilaçlardan meyvelerden etki görmüş ve buna gerçekten inanan kişiler kullandıkları şeyleri o süreçleri harfiyen anlatsinlar mesela kara üzüm çekirdeği diyoruzda bu çekirdek mi gerçekten yoksa tozu mu yada hayic tohumunu kaynatiyoruz diyoruz oylecemi yoksa ezipmi keten tohumu yiyoruz diyoruz bunu neyle yiyoruz yogurtlami pekmezlemi oylecemi eğer bunları yaparsak herkes soru sormak zorunda zorunda kalmaz sadece fikir alır v herkes için daha iyi olur diye düşünüyorum benim fikrim katılan bayanlar varsa yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum bende bu konu hakkındaki bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacagim şimdiden teşekkür ler...