Kızlar herkese merhaba.31 yasındayım 2 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz.Öncelikle dr a gıdıp hormonlarıma baktırdım ve ultrasonla bakılıp herhangı bir sorunun olmadığı söylendi.Aynı şekilde eşime de gerekli testler yapıldı.ikimizde de sorun olmadığı doğal yokla gebelık olacagını soyledı.3-4 ay Korunmamamıza rağmen hala gebelik olmayınca tekrar doktora gıttım ve rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi.Fılm oncesı testler yapıldı betam 36 cıktı 2 gun sonra tekrar bakıcaz gebe olabilirsin dedi 2 gün sonra değerim 14 e düşmüş.Kimyasal gebelik oldu yani.Film çektirdim rahimde derin perde olduğu ortaya çıktı ve sol tüpüm kapalıymış.Mart ayında rahim perde ameliyatı oldum.Haziran ayında aşılama yaptırmaya karar verdim.Gonalf 450 gunluk doz 0.75 oldum sol yumurta 19 cm di tek yumurta gelısmıstı ılk aşılama yapıldı ama uzerınden 14 gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım malesef tutmamış.2 gun sonrada adet oldum zaten.Adetın 2.günü dr gttım hemen ara vermeden 2.ncı asılamaya basladı yıne gonalf 75 ıle.Bu kez sağ 19 sol 18 yumurtalar gelişmiş.Aşılama yapıldı sonuç yine hüsran.Temmuzun 14 ünde test yaptırmam lazımdı ama 13.gunu adet oldum yine olmadı.Adet olunca gıttım doktor 1 ay ara verelım dedı bu arada yasmin verdı sımdı onu kullanıyorum.Tüp bebeğe geçebiliriz istersen dedi ama ben bilemiyorum iki kez üzüldüm eğer yine olmazsa çok üzülürüm.Benim gibi olan var mı neler yaşadı merak ediyorum