• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Denemeyen kalmasın kızlar saçlarım yeniden doğdu :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
herkese merhaba ,

saçlarım çok açık sarı,dipleri geldiğinde her seferinde açma işlemi uygulanıyor
saçlarım çok yıpranmıştı , uçları çatal çataldı ve sürekli kırılıyordu

2 aydır argan yagını her banyodan sonra nemli saçıma kullanıyordum ama tek beşına çok bi faydası olmadı bilmiyorum belki kullanmasam dahamı kötü olurdu düşünüyorum

neyse dün gece saçlarımın uç ve boylarını ıslattım iki avuç zeytin yağını sürüp yattım sabahta evde sarımsaklı mayonez vardı onu aynı şekilde sürdüm 2-3 saat sonra yıkadım, son durulama suyumun içinede yarım şişe maden suyu döktüm ve sonuç mükemmellllllllllllllllllllllllllllllll:34::nazar:

herkese merhaba ,

saçlarım çok açık sarı,dipleri geldiğinde her seferinde açma işlemi uygulanıyor
saçlarım çok yıpranmıştı , uçları çatal çataldı ve sürekli kırılıyordu

2 aydır argan yagını her banyodan sonra nemli saçıma kullanıyordum ama tek beşına çok bi faydası olmadı bilmiyorum belki kullanmasam dahamı kötü olurdu düşünüyorum

neyse dün gece saçlarımın uç ve boylarını ıslattım iki avuç zeytin yağını sürüp yattım sabahta evde sarımsaklı mayonez vardı onu aynı şekilde sürdüm 2-3 saat sonra yıkadım, son durulama suyumun içinede yarım şişe maden suyu döktüm ve sonuç mükemmellllllllllllllllllllllllllllllll:34::nazar:

kim önerdi bu tarifi size merak ettim

Ben de argan yagi ve zeytinyagi kullandim ama sarimsakli mayonezi ilk defa duyuyorum :-) acaba saci besliyor mu? yoksa sadece kisa sureligini mi guzellestiriyor?

Ben de argan yagi ve zeytinyagi kullandim ama sarimsakli mayonezi ilk defa duyuyorum :-) acaba saci besliyor mu? yoksa sadece kisa sureligini mi guzellestiriyor?

valla mayonezin içinde yumurta sirke limon ve zeytinyağ olduğu için faydası oluyormuş bide bendeki sarımsaklıydı ,
kısa sürelimi bilemiyorum ama şuan için işimi gördü ve memnunum zararı yok en azından:34:

ay o saçlar gözümün önüne geldi birden :27:spagetti gibin :1: eğer fazladan mayonez alırsam alışverişte deniyebilirim..kocam görmeden:ssz::ssz:ziira azar işiteceğimi tahmin ediyorum:31:

benımde uyguladıgım bi yağ karışımı var içinde aklına gelebılecek butun yağlar var susam yağı badem yağı zeytınyağ vs.. aktardan almıştım. haftada ıkı kere uyguluyorum sonuc super. hem parlak gorunuo hem cok canlı. benımde sacım roflelı cunku bakım yapmadan olmuo

Back