- 23 Ocak 2024
- 26
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi deniz21love
Ay bu ay 7. ayım inşallah ben de kalırım7.ayda hamile kalmıştım
Tam 12. AydaMerhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Yumurtlama günlerini değerlendiriyor muydunuz bu 12 ayda ?Tam 12. Ayda
Aynı süreci yaşıyoruz ben kimseye anlatamıyorum sadece6. Ayda bu ay. Eylülden beri deniyoruz. Her negatifte acaba günü mü tutturamıyoruz iyi değerlendiremedik mi bi ton soru. Herkes hidayet normal bi süre diyor hiç bilmiyorum bunun normali ne bazen cidden çok umutsuz oluyorum
Kafa rahatlığı dedikleri galiba olmuş sizdeTam 12. Ayda
Kesinlikle tam olarak öyle olduKafa rahatlığı dedikleri galiba olmuş sizde
Benimde 5. Deneme oldu hala tık yok hastaneye de gittik eşimle herşey normal yani neden olmuyor bilmiyorum lütfen dua edin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Bende 29 yaşındayım 4 ay denedim dördüncü ayın sonunda oldu. Önceden ilk denemede olur sanıyordum. İnsan korkuyor olacak mı olmayacak mı diye. Ama sakın stres yapmayın şimdi 4 aylık hamileyim. Kafaya takınca olmuyor. Ovülasyon testi takip ederek hamile kaldım ben denemediyseniz öneririm. Sonrası Allah’ın takdiri zatenMerhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?
Merhabalar, 10. Ayda hamile kaldım 1 yıla kadar gebelik olmaması gayet normal , doktor kontrolünde de takip edebilirsiniz, inşallah gönlünüze göre olur herşeyMerhaba 29 yaşındayım. denemeye başlayalı 6 ay oldu ama olmadı merak ediyorum kaçıncı ayda hamile kaldınız normal mi doktora gitmeli miyim?