• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denemeye basladiktan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz? Ve sizce bu nedir?

Leyla515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
18
2
1
35
Arkadaslar 5 aydir deniyoruz dun sabah adet oldum ve sonra aksam ustu kanama durdu ve biraz umutlandim aceba yerlesme kanamasi mi diye ve bu sabaha kadar aksamdan belli hic kanama olmadi fakat tekrar basla di ve biraz arastirdim kimyasal gebelik felan diye biseyler cikti bu nedir ilk defa boyle oldu ve siz ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ?

Arkadaslar 5 aydir deniyoruz dun sabah adet oldum ve sonra aksam ustu kanama durdu ve biraz umutlandim aceba yerlesme kanamasi mi diye ve bu sabaha kadar aksamdan belli hic kanama olmadi fakat tekrar basla di ve biraz arastirdim kimyasal gebelik felan diye biseyler cikti bu nedir ilk defa boyle oldu ve siz ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ?

Merhaba canım ben korunmayi biraktiktan sonraki ilk ay kimyasal gebelik yasadim ama erken tahlik yaptigim icin cikti yoksa adetim gecikmedi normal gununde oldum kan baktirmasam fark etmeyecektim ilk gebeliklerin yuzde 70 i boyleymis zaten 2.ayda da gebe kaldim simdi 6 haftalik kalp atışını bekliyoruz umarim duyariz henuz duyamadik canim

Ilk denemede sukur:dua::dua:
20li yaslarin basindaydim tabi ozaman, simdi 2nci boyle bekletmeden gelir mi ki..
Hayirlisi insallah

Benimde gecen oyle oldu normal adetim 5-6 gun surerdi bir gun geld birakti bende sevindim test yaptim kirmizi silik cizgi cikti aksam bi daha yaptim busefer koyu ama dagilmis cizgi cikti sevindim bende sabah bi baktim reglm tekrar gelmis ama az birsey. Sonra doktora gittim kan verdim 0.100 cikti. Nitekim o ay adetim azar azar 2 -3 gun surdu.

Şubat ta 2 yıl olacak hala bişi yok canım biraz sabır gerektiriyor oğlumda 8. Ayında hamile kalmıştım hem de hiç ummadığım an da 2. Nazlı çıktı :)

Back