Kontakt Lens Denemelik Lensler

ooesmaoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
61
0
Arkadaslar merhaba .
Ben gözlük kullanıyorum ve derecelerim ileri . Hem miyop hem astigmat mevcut . Lens kullanmak konusunda kararsızım . Astigmatlı lensler pahalı . Ve ben o kadar para verip iki gün sonra tekrar gözlüklerime dönmek istemiyorum . Geçenlerde denemelik lesn diye bişey duydum . Ücretsiz ve 1 aylıkmış. Bilgi almak istiyoum aranızda bileniniz varsa . Çok teşekkür ettim şimdiden :)

Son düzenleme:
doktoruna danıştın mı? benim göz doktorum vermişti ilk 1 aylık deneme lenslerimi.

doktorum sadece reçeteyi verdi . denemelik lensten söz etmedi .
peki bi ücret ödedin mi ? kendi numaralarında normal saydam lens verdi dimi ?

doktorum sadece reçeteyi verdi . denemelik lensten söz etmedi .
peki bi ücret ödedin mi ? kendi numaralarında normal saydam lens verdi dimi ?

merhaba tatlım ben 3 yıldır toric lens kullanıyorum (astigmat lens oluyor senin ki gibi) lensi alırken lens firması getiriyor o bir aylık deneme lenslerini.. aynı senin sipariş edeceğin lenslerden hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla kullan.. benim devamlı kullandığım 'bausch&lomb soft lens toric' bunu kullanırsan çok memnun kalırsın... ayrıca lensleri ilk taktığın anda dünyaya yeni gelmiş gibi hissediyorsun gözlükle alakası yok muhteşem.. ayy çok konuştum neyse hadi darısı başına =)

canıım çok çok teşekkür ederim :)
bişey sorucam amaa . denemelik lenslerden memnun kalmazsam alma gibi bi zorunluluğum yok değil mi ?

denedin alma gibi zorunluluğun yok ama deneme için verdikleri numune yani hava gecirgenliği falan olmayan lens ben memnun kalmamıştım demelik olandan
ama kendi lensimi alınca o daha iyi ve rahattı verdikleri lensin birini kalın vermiş kıs o varmış elinde bilmemne die açıklama yaptı
lensi dr vermedi bana lencim reklama girermi bilmem gözgruptan aldımdı sipariş üstüne gelmişti çünki ellerinde hasırda yoktu benim lens hasırda olmayınca denemelik ücretsis verdilerdi ama ben eminim memnun kalıcana 8 yıldır lens kullanıyorum sanki orjinal gösüm gibi lens oldunu bile unutuyosun
denemelik değil kendi lensini seviceksin inan bana dr (Bausch & Lomb)verdi memnunum gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…