E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
istediğin mantık mı yoksa aşk evliliğimi buna karar ver bence ilk öncearkadaslar, bir konuda kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim.
Benle evlenmeyi isteyen biri var, hatta benle tanistiktan kisa sure sonra bunu kafasina koymus bana daha sonra soyledi. Ben bu insanla 2 ay falan gorusmustum, arkadas olarak, hic sevgili olmadik. Ama bende hoslanma olmadi, beni cok cekmedi acikcasi fakat ben onu cok cekmisim, beni cok sevmis. Sonra evlilik lafini ortaya koydu ben de kendisiyle acikca konustum bende cok hoslanma olmadigini anlattim ve gorusmeme karari aldim bu konu acildigi icin.
Bi sure gecti bana tekrar ulasti ve kendisine bi sans daha vermemi istedi. Aci cektigini, beni unutmadigini soyledi.
Benim yas 29 ve evlenmeyi de cok istiyorum aslinda ama hoslandigim, begendigim biriyle olsun istiyorum, sirf evlenmis olmak icin degil.
Ondan bahsedecek olursam, mesleklerimiz ayni ve dindar biri, aslinda bu ozellikler aradigim ozellikler, denklik ve dindar olmasi yani. Fakat gelin gorun ki oyle hayran olmadim kendisine, bir tutku, bir ask vs hissetmedim fakat iyi bir es olur bence kendisi, iyi huylu, dindar bir insan. Aslinda bunlar benim icin onemli ozellikler bu devirde...
Daha once de acmistim konuyu o zaman reddetmistim ama kendisi konuyu tekrar gundeme getirince yine size danismak istedim. Keske ondan hoslanabilseydim, o zaman hersey guzel olurdu. Ben uzun boylu erkeklerden hoslanirim ayrica, o da benim boyumdaTek sebep bu degil tabi
bir de sunu ekleyeyim, ailem baska bi sehirde ben de burda yalniz yasiyorum ve orda is bulursam memlekete donmek orda yasamak istiyorum
ben tek basima bir hayati surdurmek icin baya sıkıntı cektim artik rahat etmek istiyorum
buyuk sehirden bunaldim, hersey cok zor cunku ve ankara da cok sıkıcı bir sehir
memlekete gidersem de orda evlenebilir miyim, dengim insan zor cikar bilemiyorum
ne yapmaliyim sizce
Sade_kahve bu kadar detaylara takıldığın sürece; yaşım 29 hala evlenmedim,
yanlızlıktan çok sıkıldım diye yeni topikler açacaksın bence.
Birazda yaklaşmaya, tanımaya çalış sende emek ver.
Tüm şartlar uygun olsun bende kabul edeyim diye beklediğin sürece bu bekleyiş uzar gider.....
Tüm şartlar uygun olsun bende kabul edeyim diye beklediğin sürece bu bekleyiş uzar gider.....
sade kahve canım sana sadece şukadarını söyleyim sen anla...birincisi allah yazdıysa zaten eninde sonunda olur yani bazen öyle çiftler varki nasıl bununla evlenmiş diyoruz ama kaderimizde o varsa allah gözümüze güzel gösteriyor.ama yoksa mutlaka bir yönü bize ters geliyor bu işi olabilir görünüşü olabilir elektrik dediğimiz mevzu olabilir yani ben allah yazdıysa ilk gördüğünde bile olması gerek diye düşünüyorum.demekki kaderin bu insan değil.yaşın 29 olabilir hatta 30,32 ama evlilik hayatta bir kere olur.sırf karşı taraf istiyor diye şartlar müsait diye evlenmek yanlış olur.ha belki mutlu olursun o ayrı ama ilk başta olmazsa olmaz ve karşına kimlerin çıkacağı da belli olmaz.bu önemli bir karar.evlilik mantıkla olduğu kadar aşklada yapılması gerekli.bence acele etme hoşlanmadıysan zorlama.belki 1 ay sonra bambaşka sürprizler seni bekliyor olacak.ama keşke dememek için en azından sevdiğin hoşlandığın biri olsun.dindar olması hali vakti yerinde olması yetmez heryönüyle yanına yakışmalı kocam diye tanıştırırken göğsün kabarmalı.tamam güzelim acele etme ve iyi düşün :1hug:
bir insandan elektrik alamamak, hoslanmamak detay mi sence?
evlilik icin olmazsa olmaz birsey diye dusunuyorum
evet yalnizliktan sıkıldım diye dertlesmek amaciyla, yalniz olmadigimi hatirlamak amaciyla topikler acabilirim
askla sevmedigin biriyle evlenmeyi bile belki bir ihtimal dusunuyorum, size danisiyorum bu da aslinda hemen silip atmadigimi gostermiyor mu
herkesin kaderi daha doğduğunda yazılırmış alnına.evleneceğin insan belli olurmuş yani.kimi 16 yaşında evlenirken kimi 35 yaşında.hatta 40 yaşında.çünkü allah öyle hayırlı görmüş.benim eşimle aramda 8 yaş var niye bu zamana kadar evlenmedin dediğimde senin yaşının gelmesini beklemişim diyor.yani senin eşinde biryerlerde seni bekliyor.allah doğru zamanda karşına çıkaracak merak etme.ve çıktığı zamanda ne erken olacak nede geç.tam zamanı...
Aynı şeyden bahsediyoruz bu noktada, dediğim gibi sizde biraz emek verin.bir insandan elektrik alamamak, hoslanmamak detay mi sence?
evlilik icin olmazsa olmaz birsey diye dusunuyorum
evet yalnizliktan sıkıldım diye dertlesmek amaciyla, yalniz olmadigimi hatirlamak amaciyla topikler acabilirim
askla sevmedigin biriyle evlenmeyi bile belki bir ihtimal dusunuyorum, size danisiyorum bu da aslinda hemen silip atmadigimi gostermiyor mu
Aynı şeyden bahsediyoruz bu noktada, dediğim gibi sizde biraz emek verin.
Anlamaya, tanımaya, onunla bir ömür geçirebilirmiyim sorusuna cevap
bulmaya çalışın bu dönemde. Olmuyorsa da olmuyordur.
Tabi ki sadece evlenmiş olmak, yaşım geçiyor olsun artık diye
evlenmek; yapılacak en büyük hatadır bu şartlar altında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?