• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneme süresinde nasıl davranılmalı?

Merhaba,

8 gün oldu işe başlayalı başlarda adaptasyon sorunu aşırı derecede yaşadıysamda şimdi işime sıkı sıkı sarılıp kendimi geliştirmek istiyorum.Fakat sanki beni beğenmiyorlar gibime geliyo.Arkadaşları izliyorum sistemi öğrenmeye çabalıyorum ki öğrendim ana kısmı detay kısımları öğrenemedim

Ufak tefek hatalarım oldu.Dün ve bugün ama çok yeniyim 🙊 hayatımın ilk iş deneyimi ve ben kendime çok güveniyorum öğreneceğime inancım sonsuz.

bu süreçte beni kovmamaları için nasıl davranmalıyım? Ben gerçekten bu işe tutunmak istiyorum..

8 günlük bir elemanım yaptığım ufak hatalardan dolayı atılır mıyım? İlk iş deneyimim olduğunu biliyorlardı hatta sakın pes etme falan demişlerdi..
kendinize güvenin çabuk kavramaya bakın

normal elinizden geleni yapmaya devam edin,
ama yanlis izlenim de vermeyin, atiyorum ilk gunden mola bile vermeden calismak, gonullu mesaiye kalmak falan abarti geliyor bana. Boyle kisilere biraz supheyle yaklasiyorum, sanki kopruyu gecene kadar dayi muhabbeti yapiyorlarmis gibi gelior.

Onun disinda elinizden geleni yapiyorsaniz hic sorun yok, 10 yillik calisanim ben de hata yapiyorum, hem de buyuk hatalar bile olabiliyor, panikliyorum haliyle tabi, ama is yerinde kurdugum guzel iliskiler fayda veriyor o zaman mesela, benim bozdugum isi bir arkadasim hizlica cozup halledebiliyor, baska gun aynisini ben ona yapiyorum. Insan iliskilerini iyi tutmak her zaman iyidir bence.

Back
X