İlköğretim Yorum ve Soruları Deneme sınavı

mehtap51

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
801
8
44
oğlum 2.sınıfta ve 19 ocakta deneme sınavı olacak.bu konuyu ilköğretim 2 bölümünde de sordum ama cevap alamadığım için tekrar yazdım.benim sorum deneme sınavının çocuklar açısından olumlu ve olumsuz yönleri.çocukları bu tür sınava girenler çocukları nasıl etkilendi acaba.ben bu konuda çok endişeliyim.oğlumun dersleri iyi öğretmenide çok memnun.yanlız oğlum kodlamayı yanlış yapar yada doğru yaptığı halde yanlış yeri işaretler ve sınav sonucunda kötü sonuç alması.sınavdan düşük puan alırsa kendine güveni kaybeder mi
eşim bu konuda çok rahat.yanlış bile yapsa sınav heyecanını atar,en azından kodlamayı öğrenir vs dedi.ben emin değilim.bilgi verirseniz çok sevinirim.

canım biraz fazla endişe etmiyormusun öss girmiyoki çocuk deneme sınavı bu... onun için yararlı olacaktır tabikide deneme sınavı kendini denemesine yardım eder.. yalnız bukadar panik olma tatlım dur bakalım büyüsün bi lise çağına gelsin ozaman öss gireceği zaman bunları dert et daha çok kücük bunlar için bence

arkadaşım haklısında ama elimde değil.sınav kelimesi bile beni rahatsız ediyor.birde şimdi seviye belirleme sınavları var.liseye oradan aldığı puanlarla giriyor.yani bana rahat yok.deneme sınavları aslında çok önemli değil ama oğlumun herşeyi benim için önemli.tüm anneler gibi abartılı yaşıyorum sanırım.yazdıklarını okuyunca ortaokula kadar birazcık daha rahat olmaya çalışacağım.çocuğu bu tür sınava giren arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

evet canım daha rahat olmalısın çünkü seni böyle görürse oğlunda endişelenir ona faydan yerine zararın olur

Arkadaşlar oğlum deneme sınavı oldu.45 soruda 5 yanlışı var.soruların cevaplarını kitapçığada işaretlemiş.oradan bakıp öğrendik.ama ben yine strese girdim.oğlum benden rahattı.bana deneme sınavı sınav heyecanını atmak için anne abartma dedi.inanın sınavda ne yapacak diye gece uyuyamadım.bugünde dudağım uçukladı.anne baba olmak ne kadar zor.ben deneme sınavında bu kadar stres yaptım.çocuğu oks ve össye gireceklere allah sabır versin.sanırım oğlum össye girse kalp krizi geçirirm.bir deneme sınavı bile beni mahvetti.

X