• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denedim ve kg verdim

ben daha once bırcok hap ve mama kullandım hıcbır sonuc alamadım.kullandıklarım.5ın1 .acı cehre.lw60 90.elmasandaloz.herbalife.bıber hapı.hıcbırı bı ıse yaramadı kımse parasını boyle seyee yatırmasın.sadece paylasmak ıstedım:1no2:

aç yaşıyorum ama olmuyor işte olmuyor

Canımm

Aç yaşayarak olmaz tabi. Aç kalınca metabolizma kendini sıkar. Kıtlık olduğunu düşünerek yağı depolar ve harcamayı yavaşlatır. Ama dikkatli bir beslenme ile metabolizmanı çalıştırıp yağ yakmasını sağlayabilirsin.Başarılar diliyorum

ya ne olur biri şu başlığı değiştirsin, kg verdim ne demek? ya 3 kg verdim ya da sayı yoksa kilo verdim denir..........

arkadaşlar piyasaya çıkan hemen her ürünü denedim. hangisinden fayda gördüm derseniz, sanırım 2.5 yıl önceydi meksika biber hapı daha bir iki hafta olmıştu satılmaya başlanalı. hemen bir kutu getirttim..bu kadar mı etki olur? arkadaşlarım istedikçe onlara da verdim. tabii kutu bitti hemen 1.5 haftada. hepimiz de incelmiştik ama. yeni sipariş verdim ancak geelen kesinlikle o ilk kullandığım değildi. bu 2.5 sene içinde, geçen hafta da olmak üzere internetteki hep değişik sitelerden belki o ilk orijinaline rastlarım diye çeşitli siparişler verdim ancak hala o ürünü bulabilmiş değilim. reklama girmezse eğer.. gerçekten son zamanlarda meks.biber hapını kullanıp ta zayıflayan arkadaşlar.. lütfen nereden aldığınızı yazabilir misiniz ?

arkadaşlar bende bir çok ürün denedim hepsi 1-2 kg ile sınırlı kalıyor sakın aldanmayın..sıcak su ve soğan suyu acayip derecede incelmenizi sağlıyor sadece bunlara güveniyorumm ve öneriyorum

arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce hepinize merhabalar sizinle paylaşmak istedim ben başardım sabah kahfaltısı kral gibi akşam yemegi fakir gibi akşam ekmek yok sadece digrleri serbest birde her yemekten önce bir bardak sıcak su en önemlisi sabah ve aksam 250 bir kalçanı 250 bir kalçanı duvara vuracaksın bugün tartılın 1 ay sonra görüşürüz ben 7 kilo verdim:lepi:yardımcı olabilirsem ne mutlu

arkadaşlar aranıza yeni katıldım önce hepinize merhabalar sizinle paylaşmak istedim ben başardım sabah kahfaltısı kral gibi akşam yemegi fakir gibi akşam ekmek yok sadece digrleri serbest birde her yemekten önce bir bardak sıcak su en önemlisi sabah ve aksam 250 bir kalçanı 250 bir kalçanı duvara vuracaksın bugün tartılın 1 ay sonra görüşürüz ben 7 kilo verdim:lepi:yardımcı olabilirsem ne mutlu

Mrb 1976,bu ilginç kilo verme yöntemini daha önce bir arkadaşımdan duymuştum.Kuzeni böyle zayıflamış.O zaman pek inandırıcı gelmemişti.Ama sonra birkaç kişiden ve şimdi de sizden duyunca denemekten ne çıkar diye düşündüm.Paylaşımınız için teşekkürler deneyip sonucu yazacağım:teytey: sevgiler...a.s.

kızlar bu diyeti yaptım haftada arkadaş3.8 ben 3 kg verdim alkisalkisalkis

PAZARTES
ıSABAH=HAŞLANMIŞ YUMURTA+DOMATES+ SALATALIK+ BıBER +NANE+ MAYDANOZ VS
KAHVE YADA ÇAY ŞEKERSıZ
ÖĞLEN=YEMEKTEN ÖNCE BıR BARDAK SU+ıSTEDıĞıN KADAR HAŞLANMIŞ YADA TEFLONDA SOTELENMıŞ TERCıHEN GÖĞÜS KISMINDAN TAVUK+BEYAZ LAHANA HAŞLAMASI YADA YEŞıL SALATA
AKŞAM=MUZ HARıÇ ıSTEDıĞıN KADAR HER TÜRLÜ MEYVE

SALI
SABAH=ESMER PıRıNÇ LAPASI+ÇAY YADA KAHVE ŞEKERLı YADA
SÜTLAÇ VE ŞEKERSıZ ÇAY YADA KAHVE
ÖĞLEN=BıR BARDAK SU YEMEKTEN ÖNCE+BALIK IZGARA +AZ ZEYTıN YAĞLI YEŞıL SALATA(BEN TON BALIKLI SALATA YAPIYORUM )
AKŞAM=KOMPOSTO YADA HER TÜRLÜ MEYVE MUZ HARıÇ[/color][/b][/font]

ÇARŞAMBA
SABAH=KEPEKLı EKMEK+KURU KAYISI YADA KURU ÜZÜM YADA KURU ERıK+ÇAY
ÖĞLEN=HAŞLANMIŞ PATATES+KEPEKLı EKMEK+MEYVE YADA LAPA+ MEYVE SUYU
AKŞAM=IZGARA KÖFTE+SALATA+ÇAY

PERŞEMBE
SABAH=EKMEKLE BıRLıKTE KIZARMIŞ PATATES+ÇAY+MEYVE
ÖĞLEN=SICAK SU+HAŞLANMIŞ KIRMIZI YADA BEYAZ ET VEYA PıRZOLA+SALATA
AKŞAM=YEŞıLLıK +YOĞURT +PEYNıR

CUMA
SABAH=5-6 CEVıZ+ŞEKERSıZ ÇAY+SSÜT
ÖĞLEN=PEYNıRLı YADA SEBZELı OMLET+SALATA+ŞEKERSıZ ÇAY
AKŞAM=HER TÜRLÜ BALIK IZGARA+SALATA+ŞEKERSıZ ÇAY

CUMARTESı
SABAH=EKMEK+BAL+ÇAY+MEYVE
ÖĞLEN=AZ ZEYTıN YAĞLI MANTAZ SOTE+YEŞıL SALATA+ŞEKERSZ ÇAY
AKŞAM=ıSTEDıĞıN MEYVE

PAZAR=GÜN BOYUNCA ıSTEDıĞıN KADAR ELMA YADA YOĞURT YADA SÜT

ÖNEMLı NOT=PROTEıN YEMEKLERDEN SONRA 4 SAAT BıŞEY YENMEYECEK
DıĞERLERıNDE 2 SAAT ARA VERıLECEK
GÜN ıÇı ÖĞLEN AKŞAM ÖĞÜNLER YER DEĞıŞEBıLıR
ıKı HAFTA YAPILIRSA 5-7 KıLO ARASI VERıLEBıLıR]

Tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz :46: . Diyetin yanında spor yaptınız mı ve kaç kiloyla başlamıştınız.

Back