• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denedim ve kg verdim

ilayda25

**ANNE**
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
117
0
96
Erzurum
kızlar bu diyeti yaptım haftada arkadaş3.8 ben 3 kg verdim alkisalkisalkis

PAZARTES
ıSABAH=HAŞLANMIŞ YUMURTA+DOMATES+ SALATALIK+ BıBER +NANE+ MAYDANOZ VS
KAHVE YADA ÇAY ŞEKERSıZ
ÖĞLEN=YEMEKTEN ÖNCE BıR BARDAK SU+ıSTEDıĞıN KADAR HAŞLANMIŞ YADA TEFLONDA SOTELENMıŞ TERCıHEN GÖĞÜS KISMINDAN TAVUK+BEYAZ LAHANA HAŞLAMASI YADA YEŞıL SALATA
AKŞAM=MUZ HARıÇ ıSTEDıĞıN KADAR HER TÜRLÜ MEYVE

SALI
SABAH=ESMER PıRıNÇ LAPASI+ÇAY YADA KAHVE ŞEKERLı YADA
SÜTLAÇ VE ŞEKERSıZ ÇAY YADA KAHVE
ÖĞLEN=BıR BARDAK SU YEMEKTEN ÖNCE+BALIK IZGARA +AZ ZEYTıN YAĞLI YEŞıL SALATA(BEN TON BALIKLI SALATA YAPIYORUM )
AKŞAM=KOMPOSTO YADA HER TÜRLÜ MEYVE MUZ HARıÇ[/color][/b][/font]

ÇARŞAMBA
SABAH=KEPEKLı EKMEK+KURU KAYISI YADA KURU ÜZÜM YADA KURU ERıK+ÇAY
ÖĞLEN=HAŞLANMIŞ PATATES+KEPEKLı EKMEK+MEYVE YADA LAPA+ MEYVE SUYU
AKŞAM=IZGARA KÖFTE+SALATA+ÇAY

PERŞEMBE
SABAH=EKMEKLE BıRLıKTE KIZARMIŞ PATATES+ÇAY+MEYVE
ÖĞLEN=SICAK SU+HAŞLANMIŞ KIRMIZI YADA BEYAZ ET VEYA PıRZOLA+SALATA
AKŞAM=YEŞıLLıK +YOĞURT +PEYNıR

CUMA
SABAH=5-6 CEVıZ+ŞEKERSıZ ÇAY+SSÜT
ÖĞLEN=PEYNıRLı YADA SEBZELı OMLET+SALATA+ŞEKERSıZ ÇAY
AKŞAM=HER TÜRLÜ BALIK IZGARA+SALATA+ŞEKERSıZ ÇAY

CUMARTESı
SABAH=EKMEK+BAL+ÇAY+MEYVE
ÖĞLEN=AZ ZEYTıN YAĞLI MANTAZ SOTE+YEŞıL SALATA+ŞEKERSZ ÇAY
AKŞAM=ıSTEDıĞıN MEYVE

PAZAR=GÜN BOYUNCA ıSTEDıĞıN KADAR ELMA YADA YOĞURT YADA SÜT

ÖNEMLı NOT=PROTEıN YEMEKLERDEN SONRA 4 SAAT BıŞEY YENMEYECEK
DıĞERLERıNDE 2 SAAT ARA VERıLECEK
GÜN ıÇı ÖĞLEN AKŞAM ÖĞÜNLER YER DEĞıŞEBıLıR
ıKı HAFTA YAPILIRSA 5-7 KıLO ARASI VERıLEBıLıR]

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar 10 gun once bende kendıme uygun bı dıyet hazırladım.arkadasın hazırladıgına çok benzıyor.bu sekılde 4 kılo verdım.bence herkes kendınce bı dıyet olusturabılır proteın agırlıklı yaparsanız kastan da kaybetmemıs olursunuz.cunku bızı bızden ıyı kımse bılemez.gunluk yasantınıza gore program hazırlayabılırsınız.bu arada ben tamamıyla sekerı cıkarttım hayatımdan.hıc bı sekılde (meyve harıc) yapay seker almıyor.sabahlarıda çavdar ekmegı tuketıyorum sadece bı dılım.onun harıcınde ekmekte tuketmıyorum.ve ıcınde yag bulunan hıc bı yemegı yemıyorum.sureklı ızgara olarak yıyecek hazırlıyorum kendıme.sadece salatama saf sızma z.yag kullanıyorum çok az.

arkadaslar 10 gun once bende kendıme uygun bı dıyet hazırladım.arkadasın hazırladıgına çok benzıyor.bu sekılde 4 kılo verdım.bence herkes kendınce bı dıyet olusturabılır proteın agırlıklı yaparsanız kastan da kaybetmemıs olursunuz.cunku bızı bızden ıyı kımse bılemez.gunluk yasantınıza gore program hazırlayabılırsınız.bu arada ben tamamıyla sekerı cıkarttım hayatımdan.hıc bı sekılde (meyve harıc) yapay seker almıyor.sabahlarıda çavdar ekmegı tuketıyorum sadece bı dılım.onun harıcınde ekmekte tuketmıyorum.ve ıcınde yag bulunan hıc bı yemegı yemıyorum.sureklı ızgara olarak yıyecek hazırlıyorum kendıme.sadece salatama saf sızma z.yag kullanıyorum çok az.

çok doğru sölemişsin.dr gittim de noldu ben mesela hiç yapamadım verdiği dieti.beni 5 dk bile görmeyen dr benim yıllardır süre gelen yeme alışkanlığımı nerden bilecek ki.ben neyi yemem neyi yememem gerektiğini biliyomuyum biliyorum.sorun zaten bilmemek değil bildiğini yapamamaktayerimseniben

çok doğru sölemişsin.dr gittim de noldu ben mesela hiç yapamadım verdiği dieti.beni 5 dk bile görmeyen dr benim yıllardır süre gelen yeme alışkanlığımı nerden bilecek ki.ben neyi yemem neyi yememem gerektiğini biliyomuyum biliyorum.sorun zaten bilmemek değil bildiğini yapamamaktayerimseniben

aynen öyle cnm.hersey bızım elımızde.biraz irade meselesi sadece.sadece karbonhidrat tüketeceksek günün erken saatlerinde tüketmemiz kaloriyi yakmamız açısından faydalı olacaktır.

ben kullanmadım ama inceltici kremlere inanmıyorum avonun almiştım tık bıle yok etkısı sıfır ben kalça göbek eriten alet almayı düşünüyorum

ben su vıchy nın yenı kremı cıkmıs ılk hafta selulıtlerı azaltıyormus ıkıncı haftada da ınceltıyor mus

bende zayıflamaya karar verenlerdenim... hep aklımı kullanarak kilo veriorum die düşünrken bi baktım artk değişmio tartıdaki rakam :) bu diyeti kesinlikle deneyeceğim... yanlız yaşıorum naslsa gayet kolay oluyor mutfağı kendim yönetmek ve kendi irademi kontrol etmek. umarım faydalı bir sonuç alırım ve paylaşırım.. herkeseee kolayy gelsnnn

Merhaba arkadaşlar:)

Başarılı bir yeme düzeniyle 20 kg verdim ve bunu iki yıldır koruyorum.Sizinle de paylaşmak istedim. Sitede anlatılan bir takım diyetler gördüm 15 günde 10 kilo vermek gibi şeylerden bahsediyor. Bunlar sadece metabolizmayı bozmaya yarıyor. Çalıştığım için hep ayak üstü şeyler yiyerek 2008 yılının Şubat ayına tam 84 kilo olarak girdim.Martta başıma gelen kötü bir olay neticesinde zayıflamaya karar verdim. Kendimi zorlamadım sadece fazla gördüğüm şeyleri yemeyi kestim. Mesela sabahları iki poğaçadan oluşan kahvaltımı iki dilim uno light ekmekle sandviç yapılmış bir kahvaltıya dönüştürdüm.Bundan bir saat sonra bir kutu meyveli yoğurt ve ardından öğlen yemeği. Canım ne isterse yedim öğlenleri sadece kızartmadan kaçtım.Ve beyaz ekmek yemeyi bıraktım. Akşam üstü saat 4 gibi bir tane yeşil elma. 6 da işten çıkarken yine iki dilim ekmekle bir sandviç. Akşam yemeğinde de çorba ve sebze. Bu arada kahvaltılarda bir gün yumurta,domates,salatalık,zeytin gibi küçük ilaveler yaptım. Sabah aç karnına evden çıkmadan 4 tane badem ya da 2 tane kuru incir ve avuç içini dolduracak kadar fındık yedim.Çünkü vücut direncimin düşmesini istemedim.Öğlen yemeklerinde de genellikle haşlanmış et türlerini seçtim.Aralıklarla günde 2,5 litre su içtim ve tüm hazır içecekleri hayatımdan çıkardım.Çay tiryakiliğim devam ediyor ama canderelle içiyorum.(Bu arada tatlandırıcılar için yaptığım araştırmada bana en güvenli gelen aspartam olduğundan ve dahiliyecimde sakıncası yok dediğinden canderel tercih ettim)8 ayda 20 kg verdim. Hala da bu kiloyu koruyorum.Hafta sonu hamur işi ve fastfood kaçamakları yapıyorum.Canım ne isterse yiyorum ama abartmadan.Ve o gün eğer kaçamak yapmışsam işin ucunu bırakmayıp ertesi gün bu yeme sistemime devam ediyorum.Sabit herkese uygulanan diyetler bana zor geliyor.Aç kalmayı da hiç beceremiyorum.Çalışınca diyet listelerindeki yiyecekleri temin etmek zaten bir kabus.Böyle bir yöntem denedim.Başarılı da oldu.Belki sizede bir fikir verir diye paylaşmak istedim.Önce sağlıklı olmak önemli. 15 günde 10 kilo verip metabolizmanızı bütün hastalıklara açık hale getirmektense uzun zamanda verin sağlam ve sağlıklı olsun diye düşünüyorum.

Sevgiler

Back