Saç Bakım Ürünleri denedim oldu =)

florina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
130
1
saçlarımı kısacık kestrdim ama bikaç ay sonra pişman olma evresine geçiş yaptım bi ay hc kullandım sonra pahalıya geldiğini düşünüp iki ay softem bakım yağına geçtim body shop'un bambu fırça tarağını kullandım gliss'in yeni siyah paketli şampuanını kullandım sadece saç kremi bile sürmedim hiç şuan en son 7 ay önce kuaföre gitmeme rağmen hiç kırık yok ve 15cm kadar uzadı, dökülme çok az :nazar:

Son düzenleme:
çok iyimiş ya=)
fırçanın resmini koyabilir misin nette baktım ama tam bulamadım sanki

$Brushes.jpg $Bamboo-Large-Oval-Cushioned-Wooden-Pin-Brush.jpg
süper bi tarak ama acıtmadan kırmadan açıyor

herhangi bir body shop mağazasından alabilirsin canım ben cevahirdekinden almıştım

cnm çok dogru bi yol izlemişsin kullandığın ürünler gayet iyi. fırça seçimin bence aralarında en akılııcası. her sabah ve akşam saçalrımızı masaj yaparak tararsak, saçlarımızı besleyen kılcalları hareketlendiririz ve daha huzlı uzamasna yardımcı oluruz. bu arada bende çok merak ediyorum glissin yeni serisini ama burda şampuannını bulamadım ben.

teşekkür ederim canım fırçanın uçlarındaki toplar zaten masaj etksi yapıp rahatlatıyor hissediyorum zaten.
ben bi tek şampuanını kullanıyorum maskesini denesem ağır gelir mi diye düşünüyorum çok ince telli saçlarım denersen haber ver =)

X