Demirtaş’tan Davutoğlu’na: Bence siyaseti bırak, izdivaç programlarına çık

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Demirtaş’tan Davutoğlu’na: Bence siyaseti bırak, izdivaç programlarına çık

23/10/2015 18:31

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Eş bulamazsanız bize gelin” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na seslendi: “Bence siyaseti bırak. Şu evlilik, izdivaç programlarına çık artık. Kendini bu siyaset arenasında yıpratma. Vallahi yakışır da. Hayırlı bir iş yapar… ”

Fotoğraf: DHA

Kıyamıyorum ha gerçekten…’
Muş’ta konuşan Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: “Ben aslında Ahmet hocayı seviyorum. Kıyamıyorum ha gerçekten. Onu bu zulümden kurtarmak için sürekli çalışıyoruz. Biz oyumuzu arttırırsak o da kurtulacak bu zulümden. O da cumhurbaşkanının elinde perişan oldu.”

‘Biz sizi iktidardan düşürdük’
“Biz zorla baskıyla tehdit ile kimseden oy istemiyoruz” diyen Demirtaş, “Vallahi insanlar korku ile oy verseydi AKP’nin oyu yüzde 95 olurdu. Yalan mı? İnsanlarımız, hele seçim dönemlerinde Allah’tan başka kimseden korkmazlar. Dünyanın parasını döktünüz yine de biz sizi iktidardan düşürdük” ifadelerini kullandı.

http://www.diken.com.tr/demirtastan-davutogluna-bence-siyaseti-birak-izdivac-programlarina-cik/

Bugün okulda da bunun geyiğini yaptılar biz bekarlara ve baya alay konusu oldu dediği.Nedir bu olayın aslı anlamadım ?

beyazgri sen de diyorsun çıksın mı? la çok eğlenceli beea bu sadece adımı kullanma dedin diye oluyor bu arada, kirli çamaşırları dökecen bekliiik söz verdin

beyazgri sen de diyorsun çıksın mı? la çok eğlenceli beea bu sadece adımı kullanma dedin diye oluyor bu arada, kirli çamaşırları dökecen bekliiik söz verdin
Aynısıııııııııııı
fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif slıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

ay evet gel dök çoh eğleniyok sıra kimde beyazım grim

ay evet gel dök çoh eğleniyok sıra kimde beyazım grim

YIRTIIIIINNNNNN ahahaha vallahi ok gibi koymuşşşşşş ahahaha

fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif alıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

Off ya, HDP'ye hiç oy vermedim, vermem de, ama Demirtaş'ın şu üslubu bazen beni çok eğlendiriyor

Ahmet hoca iktidar olursak bekarları evlendireceğiz Dedi Selahattin Demirtaş'ta cevap verdi böyle işte:)) çok güldüm ya

Bu cümlesini ilk tv`de duydugumda agzimdan suyu püskürtüm, gercekten cok komik söyledi ve söylediklerindede cok samimi oldugunu hissettim.

demirtas adam olmusta ögütde verirmis pkkci terörist
Sen onun öğütlerini dinleme anlamazsin zaten. Niye adam değil mi? Senin tabirindeki adam nasıl bisey, burda açıkça bir parti es başkanına hakaret var. Kib leyecegim.

Off ya, HDP'ye hiç oy vermedim, vermem de, ama Demirtaş'ın şu üslubu bazen beni çok eğlendiriyor
Ben de bugün aynı şeyi dedim eşime dostuma. Şu PKK ile bağlantısı olmasa seveceğim de sevemiyorum. Yoksa kafa adam, milletin ağzının payını iyi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…