Aynısııııııııııııbeyazgri sen de diyorsun çıksın mı? la çok eğlenceli beea bu sadece adımı kullanma dedin diye oluyor bu arada, kirli çamaşırları dökecen bekliiik söz verdin
Aynısıııııııııııı
fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif slıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha
ay evet gel dök çoh eğleniyoksıra kimde beyazım grim
Kıyamıyorum ha gerçekten…’
Muş’ta konuşan Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: “Ben aslında Ahmet hocayı seviyorum. Kıyamıyorum ha gerçekten. Onu bu zulümden kurtarmak için sürekli çalışıyoruz. Biz oyumuzu arttırırsak o da kurtulacak bu zulümden. O da
Bu cümlesini ilk tv`de duydugumda agzimdan suyu püskürtüm, gercekten cok komik söyledi ve söylediklerindede cok samimi oldugunu hissettim.Muş’ta konuşan Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: “Ben aslında Ahmet hocayı seviyorum. Kıyamıyorum ha gerçekten. Onu bu zulümden kurtarmak için sürekli çalışıyoruz. Biz oyumuzu arttırırsak o da kurtulacak bu zulümden. O da cumhurbaşkanının elinde perişan oldu.”
Sen onun öğütlerini dinleme anlamazsin zaten. Niye adam değil mi? Senin tabirindeki adam nasıl bisey, burda açıkça bir parti es başkanına hakaret var. Kib leyecegim.demirtas adam olmusta ögütde verirmis pkkci terörist
kiblersen kible beeeSen onun öğütlerini dinleme anlamazsin zaten. Niye adam değil mi? Senin tabirindeki adam nasıl bisey, burda açıkça bir parti es başkanına hakaret var. Kib leyecegim.
dagda pkkla o resimler boy boy ceken benim demiSen onun öğütlerini dinleme anlamazsin zaten. Niye adam değil mi? Senin tabirindeki adam nasıl bisey, burda açıkça bir parti es başkanına hakaret var. Kib leyecegim.
Off ya, HDP'ye hiç oy vermedim, vermem de, ama Demirtaş'ın şu üslubu bazen beni çok eğlendiriyor
kiblersen kible beee
pkknin baskani degilmi yalanmi
Ben de bugün aynı şeyi dedim eşime dostuma.Off ya, HDP'ye hiç oy vermedim, vermem de, ama Demirtaş'ın şu üslubu bazen beni çok eğlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?