- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Agzina saglik selocan. Simdi bahceli bi hesap yapar yine oldurdukleri alevileri hesaplar.
Yahu ne pkk sevdasıymış arkadaş.
Pkknın allah belasını versin aman biz dokunmayalım allah belasını verir nasıl olsa değil mi?
Şimdi de pkk ağzıyla devlet terörü lafını dillerine dolamışlar. Devlet nasıl terörist oluyor, pkkya operasyon düzenleyince mi, askerlerimiz terörist yani öyle mi?
Aman pkk larına, barış güvercinlerine dokunmayın bunların. Daha bugün bir askeri arabasında karısının çocuğunun yanında şehit etmişler, ama yok pkknın allah belasını verir nasılsa dokunmasınlar onlara ne de olsa terör yapan devletti, terörist de askerdi değil mi?
Yahu ne pkk sevdasıymış arkadaş.
Pkknın allah belasını versin aman biz dokunmayalım allah belasını verir nasıl olsa değil mi?
Şimdi de pkk ağzıyla devlet terörü lafını dillerine dolamışlar. Devlet nasıl terörist oluyor, pkkya operasyon düzenleyince mi, askerlerimiz terörist yani öyle mi?
Aman pkk larına, barış güvercinlerine dokunmayın bunların. Daha bugün bir askeri arabasında karısının çocuğunun yanında şehit etmişler, ama yok pkknın allah belasını verir nasılsa dokunmasınlar onlara ne de olsa terör yapan devletti, terörist de askerdi değil mi?
Bunlarin hepsi de mi PKKli.. Biz Doguyu coktan vermisiz de haberimiz yok.. Baksana, Kurt topragi imis.. Askerin orda ne isi varmis..
Bunlarin hepsi de mi PKKli.. Biz Doguyu coktan vermisiz de haberimiz yok.. Baksana, Kurt topragi imis.. Askerin orda ne isi varmis..
Yazik oldu bu ulkeye.. Bu hale getirene kadar ugrastilar.. Simdi cevir bu zihniyeti cevirebilirsen. Onyargiyi kirmak atomu parcalamaktan zormus.. Parcalanmisiz bile biz coktan..sence?
atatürk geliyor aklima sadece ....
Yazik oldu bu ulkeye.. Bu hale getirene kadar ugrastilar.. Simdi cevir bu zihniyeti cevirebilirsen. Onyargiyi kirmak atomu parcalamaktan zormus.. Parcalanmisiz bile biz coktan..
Degil mi hepsi ayni b... LacivertiDoğru demis
Ad hominemler çıkmış yine devlet Pkk'yı bombaladı diye terörist demişiz ya artık gülüyorum ne diyeyim
Kafanızı kaldırın da az bir okuyun Suruç'taki saldırıdan Mit'in haberi var mı yok mu? Işid'e silahları gönderen kim? Bunlar terör sayılmıyor mu? Saldıracağım diye saçmalamayın, mantıksız mantıksız konuşmayın.
Ben gozaltilarina taktim.
Isid'in Turkiye ayagi denem adam elini kolumu sallaya sallaya gozaltina geliyor.Bi de kirmizi hali serselermis ya.Bu nasil bir ekstra hassasiyet!!!
Ad hominemler çıkmış yine devlet Pkk'yı bombaladı diye terörist demişiz ya artık gülüyorum ne diyeyim
Kafanızı kaldırın da az bir okuyun Suruç'taki saldırıdan Mit'in haberi var mı yok mu? Işid'e silahları gönderen kim? Bunlar terör sayılmıyor mu? Saldıracağım diye saçmalamayın, mantıksız mantıksız konuşmayın.
Ya kendileri çalıp kendileri oynuyorlar Chelzy görmemek için kör olmak lazım. Tır tır silah gönderip sonra gel bakalım niye vurdun mu diyecekler? Elini kolunu sallaya sallaya gelecek adam çünkü rahat, başına bir şey gelmeyeceğini biliyor. Yarın Işid kapılarında bomba patlatırsa bu devlet sevicileri görürüz o zaman.
Devlet pkk ile anlaşırken oturup konuşurken, pkk bu kadar teröristi eğitirken, hükümet de onlara destek verirken keyiften dört köşe oluyordunuz??? O zaman burada biz akpyi eleştirirken tabi oturup konuşacaklar teröristlerle(sizin jargonda gerilla) deniliyordu???
Işid kötü ama pkk can ciğer mantığı nasıl bir kafa ya.
Hükümet 13 yıldır yaptığı en doğru şeyi yapıyorlen şimdi mi aklınıza geldi akpyi eleştirmek.
Akpliler dediğin arkadaşların çoğu asker ailesi sırf onlar şehitlere üzülyor ve milliyetçi duyguları kabardı diye akp muhaliflerinin hepsi pkk sempatisiyle mi yazsın.
Üstelik siyaset bölümünde de ışidi falan savunan ben görmedim sizin pkkyı savunduğunuz gibi.
Şu an canın yanmıyor belli gül bakalım, hatta arada gel buraya askerlere terörist de şehit haberinin altında damdan düşen çocukla karşılaştır burda şehit asker ailelerinin sinirlerini zıplat keyiflen sonra devam et.
gördüğünüz de ne olucak onu merak ettim duka...
şimdi evlerin önünde bombalar patlamıyor mu?patlayınca ölenler şehitler oluyor kim ne yapıyor.ha üzülenler üzülüyor sevinenler çok mutlu neden asker öldü polis öldü diye
evet hükümeti asla desteklemedim belki milyon kez yazdım
hem terörle ilgili durumda hemde başka siyasi durumlarda akp nın yaptıkları asla savunmadım .akp lilerle tartışmalarım oldu.ama şuan benim içimi yakan şehitler ve bunu bu duruma getirenlere de kızgınlığım var.
kimsenin ama kimsenin kapısında bomba patlamasın ve canlar yok olmasın
bence bunu söylemek düşünmek bile kötü
ışıdın de pkk nın da allah belasını versin her ikiside cani biri halkını kullanarak kan akıtıyor biride dini oysa o ışıd denen canilere ALLAH kelamı hiç yakışmıyor.
Herhalde kimsenin kapısında bomba patlasın istemiyoruz ne alaka bu mesaj şimdi? Terörü lanetlerken Akp'yi övenlere benim lafım ama onlar dışında herkes üzerine alınıyor niyeyse.
Ben gozaltilarina taktim.
Isid'in Turkiye ayagi denem adam elini kolumu sallaya sallaya gozaltina geliyor.Bi de kirmizi hali serselermis ya.Bu nasil bir ekstra hassasiyet!!!