- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
yok keleşim öyle hızlı düşüş olmazda ama tek parti olamicak akp diyorum yaa dedi dersinizz..ne kaldı şunun şurasında benim 6 .hissim kuvvetlidir.Eder tabi,bakalım bu seçimdede edecekmi teşekkürünü..
İnşallah artmasın oyları,hızla düşüşe geçer..
yok keleşim öyle hızlı düşüş olmazda ama tek parti olamicak akp diyorum yaa dedi dersinizz..ne kaldı şunun şurasında benim 6 .hissim kuvvetlidir.
Hızlı olmazda oylarında düşüş olur bence..
İnşallah hdp'nin de akp'nin de oyları hızla düşer.
olurmu kız,adam doğru soyluyor,pkk yı temsıl etmıyorkiii,pkk taaaa kendısı,pkk onu temsıl edıyor,ilk defa doğru demiş,cici çocuk,bindiğin atta saz çalarsın,oynayan bulunur elbet,sen hele bı başla çalmayaSayın diye hitap ederken temsil ediyorsunuz ama..
onlar hızlaaa düşerken kım çıksın?onu da sölede bu guzel duanın sonucu kım ıktıdar bılelım,Allahın sevgili kulusun,duan kabul olur elbet,inanıyorum,temız ınsansın,kalbın temız senınİnşallah hdp'nin de akp'nin de oyları hızla düşer.
onlar hızlaaa düşerken kım çıksın?onu da sölede bu guzel duanın sonucu kım ıktıdar bılelım,Allahın sevgili kulusun,duan kabul olur elbet,inanıyorum,temız ınsansın,kalbın temız se
Tek partili değil de karma bir meclisten yana benim gönlüm.
Ülkenin tek parti yönetiminden çıkmasını istiyorum.
Hakkımdaki güzel kelamların içinde teşekkür ederim. O senin kalbinin güzelliği
olurmu kız,adam doğru soyluyor,pkk yı temsıl etmıyorkiii,pkk taaaa kendısı,pkk onu temsıl edıyor,ilk defa doğru demiş,cici çocuk,bindiğin atta saz çalarsın,oynayan bulunur elbet,sen hele bı başla çalmaya
doğru cevap,,İkiside benim gözümde aynılar..
doğru cevap,,
o zaman duan başka bahara,başkanlık sistemınde falan görüşürüz,hele bır erdoğan başkan olsun,bu duan o zaman kalır
Hiç şüphen olmasın,an gelir ve ERDOĞAN BAŞKAN olur..muhtar bıle olamayan Erdoğan Cumhur olması gıbı birşey..Erdoğan başkan olsun canım olabiliyorsa benim için sıkıntı yok :)
Hiç şüphen olmasın,an gelir ve ERDOĞAN BAŞKAN olur..muhtar bıle olamayan Erdoğan Cumhur olması gıbı birşey..
çok şükür yok vallahi,evet ben yaparımmm,benım gıbı milyonlar var,öngürüsü yuksek ınsan,tşkO olamasa bile sen yaparsın ben bunu gördüm sende
Tamam benim şüphem olmasında bunu bu kadar dillendirdiğine göre senin şüphen var sanırım.
çok şükür yok vallahi,evet ben yaparımmm,benım gıbı milyonlar var,öngürüsü yuksek ınsan,tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?